VACA - Mexican Finger Food Avis 416

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Må ærligt indrømme, at jeg overhovedet ikke kan forstå de dårlige anmeldelser VACA har fået. Nu har jeg spist flere gange derfra - og man får bare super velsmagende mad hver gang, mexicansk mad hvor... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var 4 der fik madforgiftning. En normal burrito med oksekød, fra deres sted på Mejlgade. Alle fik det skidt, så det er ret så sikkert at der var fra dette sted. Siden jeg kan se andre anmelderser m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Aire de restauration
  2. Restaurant mexicain
  3. Service à emporter

Écrit par l'entreprise

VACA er et mexicansk inspireret take-away koncept, der lægger vægt på friske råvarer og smagfulde måltider. VACA har i dag 6 restauranter beliggende i Aalborg, Århus og København.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 58 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Mængde til prisen hænger slet ikke…

Mængde til prisen hænger slet ikke samme, selv med rabat. Burrito med langtidsbraiseret oksekød smagt fint dog meget lidt kød. De 4 Tacos var til den tøre/seje side, igen meget lidt kød til den portion. Tja så er det prøvet, men mæt det blev man ikke.

2 avril 2026

Hej Dan

Tusind tak for din anmeldelse – og mange tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at det ikke levede op til dine forventninger.

Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, portionsstørrelse eller oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@vaca.dk
– vi vil rigtig gerne se nærmere på din oplevelse og finde en god løsning for dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi ventede for det første 1 time på…

Vi ventede for det første 1 time på maden. Selvom vi havde bestilt bord. Maden var kold og smagte af absolut ingen ting, som kan nok havde ventet at mexicansk mad gør. Og det føles lidt som om vi sad på en banegård med ekstrem mange wolt bude ind og ud. Og så var der mega koldt.
Meget larm. Og desværre ikke hyggeligt.

27 mars 2026

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse – og vi er virkelig kede af at læse om jeres oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at det har været en skuffende oplevelse.

Vi vil meget gerne se nærmere på det og finde en løsning for jer. I er derfor meget velkomne til at skrive til os på info@vaca.dk, så vi kan hjælpe jer videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi bestilte mad for 500 kr gennem Wolt…

Vi bestilte mad for 500 kr gennem Wolt i går, og der var hår i maden. Det var så ulækkert, at vi endte med at smide det hele ud.

Efter en lang diskussion frem og tilbage får vi så at vide, at de kun vil refundere 100 kr. Det synes jeg simpelthen er urimeligt, når hele bestillingen blev ødelagt, og vi slet ikke kunne spise maden.

Fejl kan ske – men måden det bliver håndteret på betyder alt. Her føler jeg virkelig ikke, at vi er blevet taget seriøst som kunder.

Meget skuffende oplevelse!

1 mars 2026

Hej Nana

Vi er virkelig kede af at læse om din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, og vi tager det meget alvorligt.

Vi har kontaktet dig direkte for at finde en løsning.

Utroligt skuffende takeout

Bestilte takeout fra Vaca Nordvest d. 30. januar via Wolt. Tre quesadillas samt nogle burritos med chips til og to gange churros til dessert. Maden ankom fint i de ca. 50 min. som var angivet, og den var stadig varm/lun.

Til gengæld smagte maden af lige præcis ingenting. Den primære smag i quesedillas var den ligegyldige majspandekage og efter alt at dømme en helt hvid mozzarella. Hverken braiseret oksekød eller braiseret svin smagte af noget som helst. Det samme for burritos, som var helt fantastisk tørre hele vejen igennem - pandekage, ris og "crispy chicken". Det hele var bare knastørt og krydret på bedste danske vis, altså helt smagsløst.

Churros var for så vidt udmærkede, men Vaca var vist løbet tør, for der var én lille portion á 6 små churros, med en post-it på, hvor der stod "2x churros". Godt med en specificering, for det lignede lige i underkanten af én servering.

Hvis du vil have smagen af majspandekager og ris uden krydderi men som ligner mexi-takeout, så er Vaca et udmærket bud. For vores vedkommende er det både første og sidste gang vi overvejer mad fra Vaca. Næste gang nupper jeg nok en riskiks i stedet - den kan i det mindste fås med smag af havsalt.

30 janvier 2026

Smagsløst mad

Smagsløst mad, består 99 procent af slaten salat og en intetsigende dressing som ikke minder det mindste om det de beskriver - hold jer væk og brug jeres penge et andet sted. Aldrig vil jeg bestille det igen!

11 décembre 2025

Fantastisk mexicansk mad

I et område for at slags take away mad, har man virkelig et godt valg hvis lysten er til mexicansk - Kan anbefales deres chips som sideordre, og specielt at hente maden selv, både for at støtte det lokale erhvervsliv, og for at undgå maden skal på en sigthseeing inden slutlevering i en madboks - Så få lidt frisk luft og motion :-) Sidst valgt vi at spise der, som også var hyggeligt

21 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstid for catering til 27 kuverter, blev ændret dagen før levering.

Bestilte catering til 27 kuverter, samt noget tilkøb ud over dette.
Bestilte 13 dage før levering, med leveringstid 18:00-18:14 (jævnfør hjemmesidens valgmuligheder).
Dagen før levering, fik jeg en besked om, at grundet travlhed ifbm Ironman og Pride, ville maden blive leveret 30min. før aftalt.
Jeg kontaktede restauranten med det samme, idet jeg ønskede levering som aftalt ved afgivelse af ordren, og jeg henstillede til at de leverede som aftalt - dette skete ikke.
Maden blev derfor leveret (lun klar til anretning som aftalt) men 30min. før aftalt tid.
Det er ikke i orden at ændre leveringsvilkår for catering dagen før levering.
Madens smag er en subjektiv oplevelse, så denne anmeldelse er udelukkende på catering og leveringen af denne.
Jeg kan absolut ikke anbefale catering fra Vaca.
EDIT EFTER SVAR FRA VACA: Leveringen var fra Valby til Rødovre (en tur på 6km). Det er, i min optik, på ingen måde i orden at ændre leveringstidspunktet dagen før levering (det kunne de have oplyst ved afgivelse af ordren, således jeg havde mulighed for at acceptere det nye leveringstidstidspunkt, alternativt finde en anden leverandør af catering.
- At leveringstidspunktet blev ændret grundet den forventede mere trafik ifbm Ironman og Pride (i deres mail angav de øget travlhed som årsag) finder jeg ikke sagligt, da det var en tur på 6km fra Valby til Rødovre.

16 août 2025

Kære Heidi,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at ændringen af leveringstidspunktet gav dig en dårlig oplevelse. Beslutningen blev truffet for at sikre, at maden nåede frem til tiden trods de trafikale udfordringer ifbm. Pride og Ironman. Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at kommunikere endnu bedre fremover.

Vaca

SO bad!

SO bad!! Scam restaurant. Don’t eat here! Bad food and even worse service!!

30 juillet 2025

Hi Anna,
We’re really sorry to hear you had a bad experience — that’s never what we want for our guests.

If you'd be open to it, please contact us at info@vaca.dk so we can learn more about what went wrong and hopefully find a solution together.

Best regards,

Dårlig service

De sidste 2 gange jeg har været på VACA Aalborg, har både servicen og det modtaget produkt ikke været i top. Jeg har haft lavet online bestillinger, hvor jeg kunne bestille og betale for noget der var udsolgt i butikken. Hvor jeg ikke engang kunne få pengene tilbage, men gå derfra med lang næsen uden alt hvad jeg havde bestilt.

11 juillet 2025

Kære Edith,

Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og få løst problemet.

Skriv gerne til os på info@vaca.dk med lidt flere detaljer om dit køb og tidspunktet for besøget – så finder vi selvfølgelig en løsning.

Kastede op 4 gange

Jeg bestilte to burrito med kylling som sædvanlig med kæresten, og endte med at kaste hele og jeg mener HELE maden op derhjemme igen, pga. madforgiftning . Der skulle gå 1 time før jeg kunne bestille fra et andet sted og have appetit igen. Personerne bag desken lignede to fra Indien som stod og serverede maden den dag, men jeg har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse om nogen og det her er min første gang. Men HOLD KÆFT DET VAR FORFÆRDELIGT!!!

31 mai 2025

Kære Viktor,

Det lyder som en meget ubehagelig oplevelse, og vi er kede af at høre, at du har haft det sådan. Vi har dog ikke modtaget andre lignende henvendelser, men følger selvfølgelig op internt.

For at kunne undersøge sagen nærmere, vil vi sætte pris på, at du kontakter os direkte på info@vaca.dk med oplysninger om dato, tidspunkt og hvilken afdeling, du besøgte.

Vi vil også gerne understrege, at vi tager afstand fra diskriminerende kommentarer. Hos VACA står vi for respekt og mangfoldighed – både i vores personale og i vores gæstekontakt.

Spild af penge!

Vi bestilte 2 Taco menuer med nachos og churros til dessert( fra amager butikken). Det eneste der ikke var fuldstændig røvsygt og smagsløst var churros'ne. Det andet var nærmest uspiseligt ( både tacos, fyldet og nachos) og vi smed det meste ud. Mega spild af penge! Køb mad et andet sted fra. EN stjerne kun for churros'ne.

29 juin 2025

10/10 service, og super lækker mad

Jeg har altid har super gode oplevelser i restauranten i Aalborg. Er blevet mødt af de sødeste ansatte som dobbelttjekker at “normal” ost er okay når jeg bestiller en vegetar burrito, sørger for at adskille min kærestes burrito med kød i, og min uden, i 2 forskellige poser bare for en sikkerheds skyld, og så sent som i dag kommer og afleverer min mad til mig mens jeg sidder længere nede af gaden, og venter på min kærestes mad et andet sted. Det er betryggende at vide at de går så meget op i det de laver, og den service de udøver. 10/10 herfra, og kan klart anbefale VACA på Reberbanegade

15 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker og spændende mad, meget for pengene, nem bestilling online

Min kæreste og jeg bestilte take away mad til at hygge med derhjemme. En taco kit til deling som forret, hver vores burrito (henholdsvis Jack og Chicken original) til hovedret samt padrons som tilbehør. Alt smagte virkelig lækkert og det var tydeligt, at alt var frisklavet. Burritoen Jack udemærkede sig ved, at det ikke smagte som vegetarmad. Taco kit var også skøn som en stor deleforret.

28 février 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus