Wij zij op fietsvakantie nabij Denekamp. Helaas zijn we onze opladers voor onze twee( verschillende) fietsen vergeten. De vriendelijke medewerker begreep het probleem en gaf ons direct twee opladers... Voir plus
Dunantstraat, 4, 7591 AZ Denekamp, Overijssel, NL
Ik werd netjes en correct geholpen. Ze weten wat ze verkopen. Zijn profesioneel.
Inruil van onze 4 jaar oude E-Bikes was snel geregeld en de inruilprijs was t.o.v. andere fiets dealers best goed te noemen. De aflevering was snel in goed. Kregen goede uitleg bij de aflevering over... Voir plus
Dunantstraat, 4, 7591 AZ, Denekamp, Overijssel, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Netjes geholpen en duidelijke afspraak bij aankoop
De vriendelijke medewerker begreep het probleem en gaf ons direct twee opladers gratis mee voor drie weken. Wat een service!!!!

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Service goed,personeel vriendelijk en professioneel

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Nette verkopers. Geen opdringen en goed advies. We hebben de perfecte fiets voor ons gekocht. Dank.

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Ze nemen de tijd om je wensen te verzamelen en daar een goed advies op te geven.

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Goeie service. Er wordt met je meegedacht i.p.v. alleen aan de verkoop denken.

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Alle medewerkers erg betrokken bij een goede servicebeurt en aanschaf nieuwe handvatten en zadel. Ook het aanbod het zadel inde gaten te houden en eventueel te vervangen bevalt me. Erg prettige zaak, niet goedkoop maar voor de prijzen heb je ook wat.

Réponse de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Super nette kompetente und freundliche Bedienung von allen Mitarbeitern.
👌👌👌👌👌👌 und sehr sympathisch
Fijne klantenservice en duidelijke uitleg over de fietsen