Företaget levererar snabbt och kontakten med kundservice är superbra. Det verkar som att det tidigare varit problem med leveranser, men nu är det inga problem med den. Jag är en supernöjd kund som... Voir plus
Leveransen tog lite längre tid än vanligt, men Thomas höll mig uppdaterad! Jag kände att kommunikationen var väldigt bra. Frimärkena var superfina, och det var roligt med lite blandade motiv. Priset v... Voir plus
Jag har använt billigareporto flera gånger nu och är lika nöjd varje gång. Det är busenkelt att navigera på sidan och tjänsten gör exakt vad den lovar – sänker portokostnaderna rejält jämfört med att... Voir plus
Jag har egentligen inget att anmärka på. Leveransen tog lite längre än dom säger på sajten. Men efter en vecka hade jagmina frimärken. Jag driver bokföringsbyrå och har många kunder som vill ha sina r... Voir plus
Med BilligarePorto.se spar du pengar direkt på dina brev. Hos oss köper du frimärken upp till 50% billigare. BilligarePorto.se erbjuder lägre portokostnad för både företag, förening och privatpersoner. Möjlighet att beställa mot faktura med KLARNA.
Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Försökte ringa för att få information kring vad för sorts rabatt som finns för vår kyrka som kommer behöva en större antal frimärken. Hann inte ens berätta klart innan personen klickade i mitt öra. När jag försökte ringa upp så blockade de bara mina samtal. Hemsk service verkligen.

Réponse de Billigareporto.se
Väldigt tillmötesgående och trevliga. Lätt att få kontakt med vid frågor eller funderingar både per mejl och telefon. Serviceminded och otroligt professionella. Rekommenderar billigareporto starkt.

Réponse de Billigareporto.se
Tog lång tid att få frimärkena men blev uppringd och fick en förklaring till anledningen. Beställer igen i framtiden.

Réponse de Billigareporto.se
Skönt att kunna beställa så enkelt via hemsidan.
Också går det bra att maila och få svar.
Ringa kändes inte så smidigt.
Dock är ju postutdelningen något man måste ta i beräkningen.

Bra priser, rekommenderas.
Snabb kontakt/köp/leverans/nöjd kund :-)

Réponse de Billigareporto.se
Tillmötesgående personal som försökte tillgodose mina önskemål på bästa sätt! Bara att få tala med någon personligen är inte så vanligt nu för tiden 😊

Réponse de Billigareporto.se
Det var väldigt lång leveranstid, förklaringen till detta som jag fick i efterhand var rimlig. Men det borde postats info på hemsidan om att ansvariga hade semester. Frimärkena kom dock till slut och om jag behöver frimärken igen kommer jag att beställa här en gång till.

Réponse de Billigareporto.se
Bra men jag tycker lite lång leveranstid

Réponse de Billigareporto.se
Tack för frimärkena. Snabb leverans och sparade pengar. Funkade perfekt att beställa.

Réponse de Billigareporto.se
Detta kommer besparas oss hundra tals kronor varje år och med deras snabba leverans så finns det inget alternativ till att köpa någon annanstans.