Väldigt smidigt att kunna fixa körkortsfoto hemma. Mycket pedagogiska instruktioner om hur att göra och snabbt gick det. Även bra att de har garanti på att fotot ska bli godkänt, toppen!

Har hjälpt min 85-åriga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstånd. Jag hittade Körkortsfoto.com på nätet och bedömde sid... Voir plus

Helt Suveränt! Slippa åka till en fotoautomat som det knappt finns några kvar av. Bara ta ett par foton med mobilen, betala och luta sig tillbaka. Att dom har garanti är det bästa, om Transpo... Voir plus

Det här var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning på hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkänt. Jag slapp leta upp något fysiskt ställe att ta fotot på och kunde... Voir plus

1. Laboratoire photo

Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vänta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gärna på 020-131012

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

318 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bra val

24 février 2026

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack Marie :) Så fint sagt av dig.

Bra!

Bra service o seriositet.

4 avril 2026

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack för alla stjärnor Jan :)

Nej rekommenderar inte!

1 mars 2026

Réponse : Körkortsfoto.com

Hej Elin. Vi har dig inte som kund. Du verkar ha skrivit på fel företag. Vi är Körkortsfoto.COM . Vi ber dig kontrollera vart du beställt och är detta fel, vänligen ta bort omdömet. Om det är hos oss du beställt, snälla hör av dig så vi får se vad som gått fel: info@korkortsfoto.com . Ha en fin dag :)

En efterlängtad servicetjänst online

En efterlängtad servicetjänst online! Håller det hemsidan utlovar. Smidigare sätt får man leta efter. Perfekt till förarbevis som man inte kan foto hos Trafikverket ex. snöskoter.

4 février 2026

Réponse : Körkortsfoto.com

Stort tack för dina fina ord och många stjärnor :)

Fantastisk och blixtsnabb service

Fantastisk och blixtsnabb service samt ett proffsigt och trevligt bemötande. Mina varmaste rekommendationer.

25 janvier 2026

Tack för alla stjärnor Johanna <3

Fick exakt beskrivning på vad som måste…

Fick exakt beskrivning på vad som måste förändras på första fotot jag skickade in. Korrigerade och skickade in nytt som jag fick efter ett par dagar i brevlådan, mitt i storhelger. Mycket nöjd

30 décembre 2025

Tack Per :) Ja så jobbar vi! Kul att du uppskattar oss

Håller vad dom lovar!

Så hjälpsamma! God service!
Nu har jag mitt nya körkort utan att ha behövt besöka transportstyrelsen.

4 décembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Hej Anna, varmt tack för alla dina stjärnor!

Superbra och smidigt!

14 décembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack Malin, kort och tydligt - och massor av de fina stjärnorna vi gillar :)

Bra foton och snabb leverans !

Bra foton och snabb leverans !
👍👍👍👍👍
KS

5 décembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack KS, vi uppskattar ditt omdöme!

Helt Suveränt!

Helt Suveränt!
Slippa åka till en fotoautomat som det knappt finns några kvar av.

Bara ta ett par foton med mobilen, betala och luta sig tillbaka.

Att dom har garanti är det bästa, om Transportstyrelsen skulle neka bilderna!

inte att förväxlas med andra butiker som också har kortkortsfoto i sin url!

16 octobre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack Patric, Ja vår garanti är viktig för både kunder och oss, vi vill inte lämna någon missnöjd :)

Förbättrad bild.

Min bild blev inte tillräkligt bra vid första försöket.
Fick snabb och tydlig återkoppling hur jag skulle gå till väga för att förbättra bilden. Snabb återkopplig igen efter att nya bilder laddats upp.

14 novembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Lars, tack för ditt fina omdöme, så fint att du blev nöjd :)

Hade bekymmer med att fota maken

Hade bekymmer med att fota maken. Tomas ringde och förklarade så att jag kunde få till ett godkänt foto. Toppenbra med att man slipper åka för att fota sig.

10 novembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Men tack snälla Rose-Marie för ditt fina omdöme!

FANTASTISKT

FANTASTISKT! Skickade in bild för körkort och fick svar nästa dag att bilden var för dålig( var jag ful?) skickade in nya bilder och fick svar efter typ två timmar att ny godkänd bild var på väg med post till mig. det kallar jag service!

6 novembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Oj FANTASTISKT i versaler till och med :) Så glada vi blir, varmaste tack till dig! Och så du vet - all våra kunder är vackra ;) Lena, Körkortsfoto.com

Bra personal

Bra personal, snabb service och bra foton. Glad och nöjd är jag!
Lena Bergman

6 novembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack Lena för ditt fina omdöme, det värmer i höstmörkret :)

Bra service. Trevlig personal.

Bra service. Blev uppringd av en trevlig person som förklarade vad jag skulle tänka på n är r jag tog bild

2 novembre 2025

Réponse : Körkortsfoto.com

Tack Ted. Ett fint omdöme du ger oss. Det uppskattar vi verkligen!

En savoir plus sur les différents types d'avis.