Billiga Skyltar Sverige AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Pga att blåljuspersonal hade svårt att hitta i vårt stugområde då alla olika vägar hette Arrendevägen så beslöt vi i samråd med Varbergs kommun att ändra vägnamnen. Så nu har vi 8 olika vägnamn. Ef... Voir plus

Snabb leverans och snygg layout. Tyvärr trodde jag att jag beställde en emaljskylt och blev lite ledsen när jag fick en aluminiumplåt med klistermärke. Jag får dock skylla mig själv som inte läste... Voir plus

Fick först inte min vara något strul med posten men sedan skickade de en ny. Superfin skylt. Förbättringspotential vore att få köpa skruvar som passar. Inte hunnit fixa ännu men snart ska den upp.

Jag beställde en skylt till vårt hus med egen text på. Är mycket nöjd med skylten och utförandet. Den blev exakt som jag ville. Det gick väldigt snabbt med leverans av den. Jag är mycket nöjd med prod... Voir plus

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. Fournisseur d'autocollants
  3. Service e-commerce
  4. Graphiste
  5. Imprimeur
  6. Magasin d'enseignes

Vi är ett litet familjeföretag som brinner för allt som har med skyltning att göra och vårt mål är att leverera snygga, hållbara och förmånliga skyltar till Sveriges nöjdaste kunder.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

368 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

108 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans. Snyggt utförande. Skyltarna sitter redan på plats och ger ett gammaldags stilfullt intryck. Jag är mycket nöjd. Tack.

9 avril 2026
Avis spontané

Uruselt företag

Uruselt företag. 😡Hotade med inkasso när 60 öre saknades på betald faktura. Företaget fick dessutom betalt lång före förfallodag....

Skyltarna var dessutom inte bra, vassa och tunna, inte prisvärda. VÄLJ EN ANNAN LEVERANTÖR !
Detta företag tar bort alla negativa recensioner på sina sociala medier för att lura andra kunder. Usch ! 😡

20 mars 2026
Avis spontané
Logo de Billiga Skyltar Sverige AB

Réponse de Billiga Skyltar Sverige AB

Hej Erika.

Tack för att du tog dig tid att ge feedback. Vi är ledsna att du upplevt hela situationen så negativt.

Det som hände var att fakturan betalades med 60 öre för lite. Enligt våra rutiner kontaktade vi dig för att det resterande beloppet skulle betalas in, så att vi kunde undvika onödiga påminnelseavgifter. Vi gjorde det i god anda eftersom vi vet hur lätt det är att missa en liten summa. För oss handlar det inte om beloppets storlek, utan om att betalningen stämmer överens med fakturan.

Vi vill vara helt tydliga med att vi aldrig har hotat med inkasso. Det stämmer inte. Vi valde att kontakta dig direkt istället för att skicka en formell påminnelse med avgift. Om vår kommunikation kändes hård eller otrevlig ber vi om ursäkt – det var inte vår avsikt.

När det gäller recensioner tar vi aldrig bort omdömen från oberoende plattformar som Trustpilot eller Facebook. Vi välkomnar all slags feedback, både positiv och negativ. Däremot modererar vi kommentarerna på våra egna sociala medier enligt våra riktlinjer för att hålla en schysst och respektfull ton. Några av dina kommentarer där upplevde vi som otrevliga och valde därför att ta bort dem.

Vi tycker det är tråkigt att du blivit så missnöjd och att du upplever oss som ett uruselt företag. Vi står dock fast vid att vi har agerat korrekt och enligt våra rutiner i hela ärendet.

Hampus Tuhkasaari
Billiga Skyltar Sverige AB