Billigelygter Avis

4,7

Karin: bestilte en forlygte på 6500 lm men modtog en stor fluorescerende gummi dildo i stedet vil tro på 5000 lm og en tykkelse på 8cm den er jeg mere begejstret for end lygten så den beholdte jeg, ta... Voir plus

Udefra god vejledning købte jeg nogle rigtig fine lygter - pakken blev desværre væk, men jeg fik superhurtig hjælp, og en ny pakke blev sendt afsted. Den nåede endda at komme frem til juleaften👍🏼😃

Har købt flere lygter med batter fra Billigelygter. Kan kun anbefale dem. Super god service og levering. Besked når varen er pakket og hurtig lev. Gode stabile produkter. Michael

Bestilte to god pandelamper og en baglygte! Der var dog kun de to pandelamper i pakken. Et hurtigt opkald til kundeservice og mindre end 1 time senere modtager jeg en mail om at den manglende lygte er... Voir plus

1. Magasin d'accessoires de vélo

Informations provenant de diverses sources externes

Billigelygter.dk er en lille webshop som har solgt cykellygter i mange år. Vores lygter er specialiserede og i rigtig god kvalitet. Vi lever markedets største batterier til alle vores lygter, og modificerer selv mange af vores lygter for at effektivisere og sikre deres kvalitet.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Julegaven blev reddet

18 janvier 2021

Pas på med at købe lygter hos billigelygter.

Jeg har en købt en lygte (Booster X7) med en løs forbindelse og jeg har haft skrevet med Jeppe to gange, d. 8. nov og den 2. jan. jeg har desuden sendet en video af lygten for at vise at den ikke virker.
Jeg har fået en mail om at billigelygter skulle have sende en pakke d. 3. jan. men jeg har endnu ikke modtaget nogen pakke eller lygte eller nogen form for erstatning.

Efter nogle dage fik jeg så penge retur fordi pakke med den nye lygte ikke var kommet.
En lang proces men fik dog alle pengene retur, tak.
/Ivan

12 janvier 2021

Super service

Super service
Købte for og baglygte
Opdagede at baglygte slukkede ved de mindste hop på vejen
Kontaktede dem og samme dag var der afsendt en ny
Mere kan man ikke forlange

10 décembre 2020

Har købt for og baglygte

Har købt for og baglygte, men ledning på forlygten er allerede knækket .Har ringet flere gange og lagt besked på svarer, men desværre har billglygter ikke ringet tilbage.

7 décembre 2020