Super god oplevelse! Hjemmesiden er nem at bruge, jeg fandt hurtigt hvad jeg ledte efter og fik bestilt. Virkelig hurtig levering næste formiddag. Havde et enkelt spørgsmål til kundeservice via telef... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er nemt og hurtigt at bestille det jeg mangler på hjemmesiden. Der er gode priser og god kundeservice. Det bliver leveret hurtigt, de kan varmt anbefales.
Hurtig og nemt at bestille via hjemmesiden. Stort udvalg af varer til gunstige priser. Virkelig god service at man kun skal købe for 500 kroner for at få gratis fragt. Levering sker lynhurtigt. Firmae... Voir plus
Fik min bestilling hurtigt. Fik leveringen omdirigrret fra shop grundet vægt, og leveret direkte til døren af fragtmand. Uden yderligere betaling. Flot service. Her handler jeg igen, næste gang.
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Salg af billig emballage, papkasser, forsendelsesposer, boblekuverter og meget mere. Find de billigste priser på emballage hos os, og oplev vores super gode service..
Coordonnées de contact
Farvergården 2, 6541, Bevtoft, Danemark
- info@billigEmballage.dk
- billigemballage.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super tilfreds.
Super tilfreds.
Selvom Black fredag var tæt på alligevel hurtig levering
Tusind tak
Hurtig levering og god service
Nu var det lige omkring hvor Black…
Nu var det lige omkring hvor Black Friday startede så forsendelsen blev forsinket en dag, men den kom godt frem, Jeg havde bestildt den til pakkeshoppen og de syntes den var ret tung (unge menesker) så ekspidienten kom med den på en sækkevogn. Jeg tog den under armen og bar den ud i bilen.
Super lækre produkter til rigtig gode…
Super lækre produkter til rigtig gode priser. Vi er meget tilfredse med vores køb. 😊👌
Hurtig og perfekt korrekt levering
Hurtig og perfekt korrekt levering - og til en god pris.
10 points!
Jeg fandt det, jeg skulle bruge, i den mængde, jeg ønskede, billigere end hvor jeg normalt handler, og det blev leveret hurtigere.
Så pænt godt tilfreds. :-)
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Dog lidt utilfreds med GLS-leveringen, som ikke blev sat ude foran min dør, selvom det var det, jeg havde bedt om. I stedet skulle jeg gå 2km fra afhentningsstedet med mine store pakker. Det var lidt besværligt.
Modtog min pakke inden der var gået et…
Modtog min pakke inden der var gået et døgn.
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition. Varen i orden. Man føler sig tryg ved at handle hos billigemballage
Altid god og hurtig service kan kun…
Altid god og hurtig service kan kun anbefales.
Rigtigt gode priser
Rigtigt gode priser, og fine produkter
Hurtig ekspedition
Nemt og hurtigt køb
Nemt og hurtigt køb
Der var ingen problemer med mit køb.
Gode varer og hurtig forsendelse
Gode varer og hurtig forsendelse. Og, ikke mindst, rigtig gode priser.
Vi har to gange bestilt pakkefyld, som er ankommet uden problemer inden for få dage.
Meget fin hjemmeside
Nem bestilling, varer tilsvarende på billedet og uproblematisk levering
Jeg har handlet her mange gange og der har ikke været nogle problemer. Altid hurtig levering.
Hurtig og nemt varer der er som de skal…
Hurtig og nemt varer der er som de skal være
L’expérience Trustpilot