Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Voir plus
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Voir plus
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Voir plus
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Voir plus
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Väldigt smidig tjänst både vad gäller post och betalningar.

Réponse de Billo
Älskar den, reser mycket i jobbet plus att man har adhd, detta är perfekt för mig att hålla koll på post och aldrig behöva öppna brevlådan!

Réponse de Billo
Amazing service! User friendly interface on desktop and mobile, easy to use, fast and effective.

Réponse de Billo
Bedragare, så varnar alla för detta företag!
Var inte korkade att tro att de är seriösa för de har ”fin” marknadsföring och en APP. De är det absolut sämsta företaget att överlämna din egna post till. Totalt oseriösa!
Ni som är kunder idag, dra er ur innan de är för sent.
Stor X-Kund!

Réponse de Billo
Bra möjlighet att betala fakturor med kreditkort till rätt ok avgift. Appen borde förbättras, jag behövde hjälp av supporten för att hitta rätt "knapp", beskrivningen på hemsida lite sisådär av fuktionen. Själva betalningen fungerade bra. Man kan stänga av online brevlåda i appen vilket är bra. För lägre avgifter behöver man signa up för premium tjänsten med all post, inte testat men antar att även den går att stänga av sen och behålla lägre avgift.

Réponse de Billo
Ovärderlig tjänst för hantering av post. Du slipper papper i brevlådan som dels ska hanteras och som dels har en tendens att tappas bort. Är man utomlands så är det fantastiskt att man kan omgående få all post i mobilen och aldrig missa en inkommen faktura. Otroligt vänlig och professionell kundsupport.

Réponse de Billo
I sent an email to these scammers asking to cancel the account about two months ago when noticed a message about a fee, however since that time they have charged me again and on top of that expect me to pay late payment fees. It’s not much but 184kr for fees for a service I don’t want is disgusting.
Their customer service blamed me for signing up to their service a year ago (when it was free) and for not keeping a close eye on my emails as apparently contacting them by email to cancel isn’t enough, they wanting you jumping through hoops so you give up. Scam company regardless of any pathetic excuses or justification they come up with as a response to this review.
The product itself is fine and I probably could have been convinced to use it but the underhand way they’ve implemented the fees and they way they treat the complaints is a disgrace.

Réponse de Billo
It's easy to sign up - once configured, your official physical address on all invoices and government papers becomes a c/o address in Stockholm. In other words if you somehow need to document our address to any authority it's no longer possible. Should you then choose to try and revert to your actual physical address it becomes impossible and you will be left without at address in any official register at the Swedish authorities.
I can only recommend to stay far away from this app!!!
Update - Still working on getting my physical address back....

Réponse de Billo
Ni förtjänar inte ens 1 stjärna!
Jag har ju sagt upp er som digital postmottagare ändå så ändrar ni adressen till er adress som särskild postadress! Visst jag godkände det utan min vetskap men jag hade ju sagt upp Billo rätt fort så tycker Billo borde stoppa resten av ändringen också. Dåligt av er!
Och jag hade även tagit bort er som särskild postadress på skatteverket, ändå ändras det hos Willys! :@

Réponse de Billo
Billo automatically charges users for the premium version without their consent, even if they haven’t shared any payment information. Unfortunately, the customer service response was evasive and failed to offer a refund.

Réponse de Billo
Getting billed for no reason
Support answer:
I´m sorry you feel that way. Billo is in no way a scam company. On the contrary we try to make the lives of our customers easier in addition to helping the environment by digitizing post. In what way do you feel that we have scammed you?
Did I provide in anyway my consent for being billed for receiving ONLY state institution related document? NO
That the fundamental definition of a scam, you manage somehow to bill me for an inexistant service that you claim providing to me. FYI using dk eboks for some years and can't recall I am paying for that.
Should we pay for state administrative emails in 2024 from your perspective?
You are certainly not promoting the environment.

Réponse de Billo
Jag älskar att få min post i Billo appen, allt fungerar utmärkt och det är simpelt!

Réponse de Billo
Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos försäkringsbolaget som helt enkelt går efter postadress och inte folkbokföringsadress, vilket torde vara det riktiga.
Kommer fortsätta använda Billo.

Réponse de Billo
Godkände att skaffa särskild postadress. Nu har jag fått nytt avtal på 3000kr/år högre bilförsäkringen från Trygg Hansa för att de tror att jag flyttat från Luleå till Stockholm. Hur är det ens möjligt? Blir säkert några veckors gorm för att fixa till försäkringen nu. Undvik.

Réponse de Billo
Fattar Inte vad folk klagar på. Jag använder Billo till båda myndighetspost och all post. Eftersom jag inte alltids hemma så får jag oavsett min post scannat in digitalt. Jag missar ingen viktigt post även i pappersform. Jag kan då inte tappa bort detta hellre. Jag har använt Billo i över 1 år. Jättebra och även för klimatet.
Billo gjorde en anmälan att ändra min adress på Skatteverket till deras adress där de har deras kontor.

Réponse de Billo
Smidigt, trevlig kundtjänst och älskar alla de senaste uppdateringarna från billo 😊
Fick betalningsanmärkning då jag inte förstod att Kronofogdebrev kunde komma in digitalt till Billo enbart och inte också hem fysiskt till folkbokföringsadressen, så loggar du inte in i tjänsten på ett tag som jag var försumlig nog att göra kan du missa något så viktigt som ett Kronofogdeföreläggande. Har nu avskaffat tjänsten och sett till att förlägganden från Kronofogden kommer hem fysiskt så jag inte hamnar i samma situation. Sånt tycker jag ska alltid skickas även fysiskt inte bara digitalt pga. hur de kan påverka ens framtid.