Billo Avis 253

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Voir plus

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Voir plus

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Voir plus

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Voir plus

1. Service postal
  2. Service de transfert d'argent
  3. Service de paiement
  4. Bureau de poste

À propos de Billo

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

253 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

om du man behöver en särkild adress av…

om du man behöver en särkild adress av nån anledning, då är detta det bästa. de fixa, och ordna dina brev m.m som du önskar.

24 août 2024

Réponse de Billo

Hej, och tack för din recension!

En Särskild Postadress är väldigt bra att använda när du reser mycket, och behöver samla din post på samma ställe - i din telefon!

Dina vänner på Billo

Som tidvis utlandsboende är det perfekt.

Som tidvis utlandsboende är det perfekt.

22 août 2024

Réponse de Billo

Hejsan Benny! Vad härligt att höra, just i de fall där man bor på olika platser vid olika tillfällen så är det ju väldigt smidigt att ha brevlådan i fickan!

sjukt bra tjänst!

Billo överträffade mina förväntningar. Sjukt bra tjänst. Enkel att använda och det kommer hela tiden nya funktioner som hjälper mig i vardagen. Love it!

22 août 2024

Hej Björn!

Vilken härlig recension, det värmer att höra. Fortsätt hålla koll under hösten och våren, nya funktioner kommer fortsätta komma!

Smidigt!

Har haft Billo i drygt ett år och är väldigt nöjd med tjänsten. Att få all post (inklusive pappersposten) på ett ställe funkar kanon och att betala räkningar går snabbare än i någon annan app jag testat. Kan varmt rekommendera!

7 août 2024

Hej Erik!

Vad kul att höra att du använt Billo i ett år. Just betalningarna, där du kan betala alla räkningar med ett tryck istället för en i taget, är en del i vårt mål att göra Billo till det enklaste valet för både post och betalningar! Tack!

Dina vänner på Billo

Blir konstant trakasserad av Billo via…

Blir konstant trakasserad av Billo via sms, jag använder inte deras tjänst och är inte intresserad av att göra så heller! "Du har obetalda räkningar" Det kan ni skita i då jag betalar via min bank!

25 juillet 2024

Réponse de Billo

Hej Alis och tack för din recension!

Att vi skickar sms-påminnelser innebär att du har en aktiv brevlåda i Billo och att någon skickat en faktura till dig som håller på att förfalla. Vi råder dig att omgående gå in i din Billo-brevlåda och ta hand om den. Du kan betala direkt i Billo genom din bank eller med kort (Visa och Mastercard)

Om du önskar avsluta Billo gör du det i appen under Profil/Mina uppgifter.

Billo

Smidigt att ha brev och fakturor…

Smidigt att ha brev och fakturor samlade digitalt. Fungerar väldigt bra och ger mig en bra kontroll.

10 juillet 2024

Hej Stefan!

Tack så mycket för din recension, vad härligt att du upplever Billo som smidigt och välfungerande!

Smidig och prisvärd tjänst

Smidigt, lättanvänt och prisvärt.

8 juillet 2024

Hej Rikard!

Vad roligt att läsa din recension, det är viktigt för oss att kunna erbjuda fysisk posthantering i mobilen till ett bra pris.

Dina vänner på Billo

Bästa betallösningen för att betala räkningar

Bästa lösningen för att få all sin post digitalt och att kunna betala alla räkningar direkt i Billo och samtidigt se sin kontobalans direkt i appen. Allt är så smidigt och användarvänligt.

Hej Hanna!

Vad glada vi blir av att läsa din recension. Billos mål är att göra något tråkigt, som post ju faktiskt kan vara, till något enkelt och smidigt. Har du idéer kring hur vi ska fortsätta utvecklas? Kontakta oss gärna på hello@billo.life.

Bra sajt och kommunikation

Bra sajt och kommunikation. Synd att man inte kan välja vilka brev som ska gå hem direkt och vilka som ska till Billo. Eller att man skulle kunna markera i Billo appen dessa vill jag ha hemskickade utan att behöva maila de varje gång och be om att få hemskickat

5 juillet 2024

Hej Dennis!

Tack så mycket för din recension, det uppskattas varmt! Det är en jättebra idé att kunna markera vad du önskar som Hemskick direkt i appen, det skickar jag vidare till vårt IT-team omgående. Gällande att välja brev är det lurigare, då din Särskilda Postadress syns direkt hos Skatteverket, men vi jobbar alltid mot att göra vår app både mer flexibel och mer enkel att använda!

Superbra men dyrt

Fantastiskt smidig och välfungerande tjänst, men lite för dyr sedan den blev en betaltjänst.

Réponse de Billo

Hej Jacob! Tack så mycket för din recension, vad kul att du tycker den är smidig. Kostnaden för All Post, en tilläggstjänst som gör att din fysiska post skannas in och laddas upp i Billo, är 29 kronor i månaden vilket är mindre än en krona per dag! Om du registrerar ditt kort genom att logga in på vår hemsida så får du dessutom möjligheten att betala 10 månader, och då bjuder på två månader.

Bra att kunna få Eurobonuspoäng

Bra att kunna få Eurobonuspoäng. Säker inloggning med bank-id. Billigare än Betalo. För att jag ska ge fem stjärnor får ni lägga till Amex som betalningsmetod.

Réponse de Billo

Hejsan, och stort tack för din recension! Billos mål är absolut att kunna erbjuda Amex i framtiden, så håll gärna koll på vad som kommer framöver så kanske vi kan få fram den där sista, femte, stjärnan.

Sämst

Sämst, skulle aldrig ladda ner den eller betala ett enda öre för tjänsten. Vd:n har en intressant bakgrund, läs gärna om hans tidigare projekt bl.a Well Fastigheter.

Réponse de Billo

Hej och tack för din recension!

Billos VD Johan har ingen koppling till företaget Well Fastigheter. Billo har, som många andra företag, flera olika aktieägare och investerare och personen du tänker på är en av dessa. Den personen är inte anställd av Billo, och ingen person som arbetar på Billo har kopplingar till Well Fastigheter.

Billo är en digital brevlåda med godkännande från Myndigheten för Digital Förvaltning (DIGG) samt Finansinspektionen, och följer alla regler och lagar kring hanteringen av Myndighetspost, digital post, och finansiella transaktioner.

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring Billo så är du jättevälkommen att kontakta oss på hello@billo.life. Vi önskar dig en fin sommar!

Tjänsten fungerar väldigt bra

Tjänsten fungerar väldigt bra! Allt är inte 100%, men det får man tåla i en ny, troligen komplicerad tjänst. Trevlig kundsupport!

14 juin 2024

Hej Inger!

Tack så mycket för din recension, vad kul att allt fungerar bra. Om det är något speciellt som upplevs komplicerat får du gärna höra av dig till oss på hello@billo.life, som du skriver är vi en ganska ny tjänst men ett mål med Billo är att göra komplicerade saker enkelt! Ha en fin sommar!

Ambitionsnivån 5+++

Tekniken på billos webbplats strular en del. Som exempel fungerar inte ai 🤖 uppladdningen av dokument särskilt med funktionen att översätta dokumentet.

Det finns en del funktioner som konkurrenten KIVRA har som ännu lyser med sin frånvaro på BILLO.

4 juin 2024

Réponse de Billo

Hejsan, och stort tack för din recension, det uppskattas stort!

BILLO har funnits en ganska kort tid men vi jobbar fort på att utveckla nya funktioner, och det finns en del funktioner som Kivra saknar så som vår papperspost-hantering. AI-funktionerna är ett område som absolut är i sin ungdom, men håll gärna utkik framöver så hoppas vi att vi kan hitta den sista, femte, stjärnan!

Så skönt att slippa få post i brevlådan…

Så skönt att slippa få post i brevlådan utan istället på Billo!

27 juin 2024

Réponse de Billo

Hej Isabel! Tack för din recension. Ja visst är det skönt att allting hamnar direkt i fickan. Då har du posten med dig även när du är bortrest!

Enkel betalningsfunktion

Enkel betalningsfunktion, bra inläsning av e-post faktura

26 juin 2024

Réponse de Billo

Hej Arne! Stort tack för din recension, vad kul att du upplever Billo som enkelt. E-postfakturor är en jättebra funktion för att få in flera digitala betalningar i Billo!

Väldigt smidig tjänst både vad gäller…

Väldigt smidig tjänst både vad gäller post och betalningar.

25 juin 2024

Hej Johan!

Vad roligt att läsa din recension och höra hur du upplever tjänsten, tack! BILLOs huvudfokus är just att förenkla post och betalningar, och knyta ihop bank och post på ett enda ställe - din mobil!

Dina vänner på Billo

En savoir plus sur les différents types d'avis.