Jag vet att här finns kompetens långt utöver det ordinära. En kunskap som man behöver när sjukdom slår till ,eller det behövs hjälp till kroppen & knoppen & Skelettet ,Allmänna humöret etc etc. 2 o... Voir plus

Alltid så vänligt bemötande om man ringer och ber om råd från Biomax. Björk glukos är det enda som hjälper mot min smärta vid kronisk UVI. Jag är så tacksam att en läkare gav mig rådet att pröva det!... Voir plus

Toppen, ett måste att ha hemma i husapoteket. Jag hade problem med urinvägarna. Kontakten med Björkglukos var MAGISKT. Efter någon minut släppte problemet, helt underbart!

1. Boutique de produits diététiques
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Boutique de produits de nutrition sportive

Biomax HB är ett svenskt kunskapsföretag som importerar, utvecklar och marknadsför högkvalitativa hälsokostprodukter. Vårt mål är att förbättra livskvaliteten för våra kunder och stödja deras välbefinnande i en alltmer hektisk vardag.

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

Björkglukos mot kronisk UVI

Alltid så vänligt bemötande om man ringer och ber om råd från Biomax.

30 novembre 2025

Kunnighet. Kompetens och mkt mer. ☀️

Jag vet att här finns kompetens långt utöver det ordinära.
En kunskap som man behöver när sjukdom slår till ,eller det behövs hjälp till kroppen & knoppen & Skelettet ,Allmänna humöret etc etc. 2 ord.: Inkännande + Gedigen kunskap om/utöver vanliga häsokostprodukter.. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️✨✨✨✨

16 août 2025

Snabb leverans

Ringde Biomax eftersom jag akut behövde björkglukos och fick det redan nästa dag! Trevlig och hjälpsam kundtjänst.

14 août 2025

Har gått under jorden???

Jag gillar inte att få automatiska utvärderingsmejl INNAN jag fått produkten, vilket skett i detta fall. Då blir betyget det lägsta. Jag har mejlat och frågat när min vara kommer men ingen har svarat mig trots att det nu gått flera veckor. Och jag väntar fortsatt på att höra från företaget.

16 juillet 2025