Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Voir plus

Bra produkt med kapslarna som fungerar bra för min mage efter flera år av magbesvär. Idag har jag en underhållsdos på två kapslar varje morgon och det fungerar för mig. Jag är en refermare.
ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Voir plus
Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Voir plus
Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.
Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.
ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.
ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.
Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.
Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.
Beställ ReFerm idagSmiLe,Medicon Village, Scheelevägen 2, 223 81 , Lund, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse : ReFerm
Mina magbesvär som jag hade i ett par månader upphörde ca 2 veckor efter att jag börjat med ReFerm.
Enda negativa är priset.

Réponse : ReFerm
Produkten är bra och behövande. Har försökt nå er på telefon men det finns inget nummer till er, det är dåligt.

Réponse : ReFerm
Hjälper inte min mage alls tyvärr. Bra och snabb leverans osv men produkten var inte för mig

Réponse : ReFerm
Referm är det enda preparat som hjälpt min IBS. Är i princip besvärsfri och kan äta som jag inte kunnat innan. Har provat diverse andra pre- och probiotika utan resultat. Hade den inte varit så dyr, så hade det varit 5 stjärnor.

Réponse : ReFerm
Referm gör att min mage mår bra. Har försökt att sluta men då blir magen uppblåst igen

Réponse : ReFerm
Har rätt lång erfarenhet av Referm, ett par år skulle jag tro. Pålitlig hjälp vid återkommande enstaka magproblem.Dessutom snabba leveranser.
Hjälpen är den lugnande effekt Referm har, och att den effekten har varit snabb och långvarig.

Réponse : ReFerm
Har nu tagit ReFerm varje dag i snart ett år och tycker jag mår bättre. Har divertikulit och haft många utbrott/år. Förra året hade jag också många utbrott men tycker de är lindrigare än tidigare. Tror det är ReFerms förtjänst.

Réponse : ReFerm
Jag kan inte ta produkten på grund av intolerans mot ingredienserna.

Réponse : ReFerm
Upplever att magen mådde bättre av en kapsel Referm om dagen.

Réponse : ReFerm
En savoir plus sur les différents types d'avis.