Bjørn K Blomster Avis 13

TrustScore 4.5 sur 5

1. Jardinerie
  2. Marché aux fleurs

Informations provenant de diverses sources externes

Bjørn K Blomster startede i 2007 og har beliggenhed i forbindelse med Vester Bryndum Gartneri på Tarp Hovedvej 70 på hjørnet af Torrupvej. Bjørn K Blomster er drevet af Bjørn Karstensen, der er vokset op på Vester Bryndum Gartneri og uddannet gartne...

• Tarp Hovedvej 70, 6715, Esbjerg, Danemark

• bjørnk.dk

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Hæk planter

Har fået leveret de flotteste ligusterhæk planter, til en fornuftig pris. Tak for god vejledning og tak for at jeg nu har gadens største og flotteste hæk. Ser frem til at lave resten af have færdig med produkter fra jer.

14 octobre 2025

Altid flinke til at hjælpe

Altid flinke til at hjælpe, men svært når der er tryk på i weekenderne 😉
Købt nogle fine krukker 🤩
Købte noget podevoks som desværre var blevet stift i tuben, ringede og den byttes uden problemer👍

7 avril 2025

Ikke tid til kunde

Jeg spurgte om hjælp og forklarede at jeg havde nogle spørgsmål. Mens vi gik mod den plante jeg havde spurgt til spurgte en anden kunde om noget hvortil medarbejderen stoppede op og begyndte at svare. Jeg endte med at afbryde for at spørge ind til hvor planten stod. Da medarbejderen igen havde tid nåede jeg kun at spørge om et spørgsmål, da min søn begyndte at græde og jeg ville give ham en sut. Da jeg vendte mig om var medarbejderen gået!! Jeg måtte derfor igen op til kassen og spørge om råd/vejledning. Jeg spurgte ind til hvilke stueplanter som de kunne anbefale. Medarbejderen gik ikke særligt ind i det og snakkede om de planter som jeg havde med i vognen. Medarbejderen kom til at slå 300kr fejl ind i kassen og det var først i bilen hjem jeg fik regnet på det og undrede mig, hvorfor jeg ringede til Bjørn blomster. De har anerkendt fejlen men det er mig som kunde som skal køre tilbage til Bjørn blomster for at få mine penge da de ikke vil overføre pengene til mig. Det at de har lavet en fejl bliver derfor mit problem.
Jeg er en meget skuffet kunde som ikke ønsker at handle hos Bjørn blomster igen men fremover istedet handler ved Skads blomster hvor de har god service

9 mai 2023

Super god service.

Super god service.
Fik leveret en stor grøn plante i potte til min datters åbning af salon i Esbjerg.
Dejlig betjening og smilende høflig levering.
Kan varmt anbefales og kommer helt sikkert igen.

15 février 2023

Dårlig service

Købte 2 gaver til 480 kroner. Spurgte om at få pakket dem ind. Det gør de ikke, men henviser til deres pakkebord.

17 avril 2022

Bjørn K

Byens bedste blomster butik.
Altid stort udvalg i planter til - ude som inde.💐🌵🌻🌷

Gaver til værten, veninden eller blot selvforkælelse. Mulighederne er mange og fine🎁

Frisk frugt og grønt i top kvalitet🍇🍏🌽🥕🍆🥦

9 octobre 2021

Dårlig service

Oftes ingen hjælp at hente og de unge ved kassen har vanvittig travlt og der er altid kø.
Spurgte i dag om rabat på et stort køb og fik et rigtig flabet svar. Helt unødvendigt.
Et nej til rabat havde været ok men et flabet svar er ikke i orden.
Skriver aldrig negative anmeldelser men denne her er fortjent.

28 juin 2021

Dårlig service.

Jeg var i dag hos Bjørn k blomster. Ville købe 2 høje krukker til 500 kr. spurgte så Marlene om de ville plante dem til med græsser og om de ville bringe det ud. Fik beskeden om at de kunne pakkes i en pose og komme på bagsædet i min min bil. Det ville løbe op i 1000 kr for det hele. Har da aldrig været ude for sådan en dårlig service nogensinde. Jeg blev både skuffet og vred. Sikken en service👎😡. Varerne blev stillet på plads igen og jeg kørte igen.

12 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit