Deskundige en vlotte service. Voor ons zoontje een mooie en een in technisch verkerende goede staat fiets gekocht bij BK Tweewielers. Daarnaast kon zijn te klein geworden fiets ingeruild worden tegen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aanrader! Eigenaar reageerd snel, correct en geeft je goede tips en houdt zich aan de afspraken. De fiets van mijn dochter zo'n 2 mnd terug betaald. Vandaag netjes de roze Alpina 22 inch fiets gemonte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hadden een kettingscherm besteld. Snelle levering, alleen zat er helaas een slecht uitgeprinte handleiding bij waardoor het moeilijk was om te zien hoe we het moesten bevestigen.
L'entreprise a répondu
In de webshop van BK Fietsonderdelen zijn alle fietsonderdelen goedkoop en van goede kwaliteit. Zo vindt je er kettingkasten, fietszadels, fietspedalen, fietsverlichting en nog veel meer. U kunt ook bij ons nieuwe fietsen bestellen. U kunt u bestellingen thuis laten bezorgen, bij een servicepunt laten bezorgen of komen afhalen. U kunt zelf kiezen of u het pakket door DHL, PostNL of DPD wilt laten thuis bezorgen. 95% van onze aangeboden producten hebben we op eigen voorraad waardoor u in de meeste gevallen de bestelling de volgende dag al in huis heeft.
Lindenlaan 20, 3862EM, Nijkerk, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Het bestaat nog, een webshop met fantastische menselijke klantenservice. Meedenkend en super behulpzaam. Webshop dik in orde, overzichtelijk, helder en eerlijke prijzen.

Réponse de Bkfietsonderdelen
Benodigde artikelen snel en makkelijk gevonden op de website. Snelle en goede levering.
The bicycle tyres and tube that I ordered arrived on time and are good products. A happy customer!
Fietsonderdelen voor zeer betaalbare prijzen. Merkartikelen. Supersnelle bezorging na bestelling. Steeds netjes op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Réponse de Bkfietsonderdelen
Verzendkosten waren bijna 7 euro, terwijl het gewoon een brienvenbuspakketje was. Verder wel goed en snel geleverd.

Réponse de Bkfietsonderdelen
Goede prijzen en online te bereiken via chat 7 dagen per week.
Ik heb contact gezocht via WhatsApp en kreeg snel reactie.
Ook heb ik het product afgehaald en kreeg meteen uitleg over het monteren van.
Mocht ik nog vragen hebben kon ik weer contact opnemen zodat het uitgelegd kon worden.
Goed en snel geholpen. Duidelijke foto's op de site. Zodat ik wist dat het de juiste lamp was. En goedkoop Verzonden naar een afhaalpunt.
Wij hebben een mooie fiets gekocht voor onze zoon, die binnenkort jarig wordt. De fiets werd keurig afgemonteerd afgeleverd. Omdat onze zoon niet heel groot, is, is werd er goed meegedacht. Uiteindelijk is er een verlaagd zadel op de fiets geplaatst, zodat onze zoon nog heel lang van de fiets kan genieten.
De prijs is ook een aanrader. Veel goedkoper dan andere winkels.
Bij vragen direct antwoord
goede producten
voor scherpe prijs
en ook nog persoonlijk bezorgd
Fantastische service! Eigenaar kwam op woensdag avond de fiets van onze zoon in Assen bezorgen! Geduld met uitleggen. Zeer vriendelijk. Bedrijf is een echt aanrader.
Harry Bloemberg

Réponse de Bkfietsonderdelen
Uitstekend geholpen en advies gekregen.
We moesten onderdelen hebben voor de fiets voor onze kleinzoon. Er werd goed meegedacht en geadviseerd. Daarnaast betaalbare prijzen.

Réponse de Bkfietsonderdelen
Snelle levering, compleet, en mooi spul. Ik had via 2 webshops, fietsonderdelen bij de ene en gereedschap bij de andere besteld. Ik kreeg daarop een sms, dat dit 1 bedrijf was. Ze hebben de extra bezorgkosten contant in het pakketje gedaan. Wat een service.

Réponse de Bkfietsonderdelen
Kettingkast voor kinderfiets van goede kwaliteit. De bijgevoegde handleiding is te summier en de foto's zijn zeer wazig. Dus een hele puzzel om de kast goed te monteren.

Réponse de Bkfietsonderdelen
En savoir plus sur les différents types d'avis.