Black Luxury Fashion Avis

5,0

Na het bestellen van een prachtige jas werd ik netjes gebeld dat de order goed verwerkt was en zsm bezorgd zou worden. Als ik in Den Haag ben ga ik zeker een bezoekje plannen!

Lieve team black en Malu ,bedankt voor het inpakken van mijn spijker jasje . Wat een prachtige kwaliteit ,zo onwijs happy mee en natuurlijk heb ik meer leuke items gezien , een compliment voor jullie... Voir plus

Ze namen persoonlijk contact op vanwege de gekozen maat. Het artikel viel kleiner dan normaal, en dat wilden ze even toelichten. Dat was al heel attent. Daarnaast zat er nog een persoonlijk geschreven... Voir plus

Heel behulpzaam. Persoonlijke aanpak, bellen je op om nogmaals je bestelling te controleren, geweldige service. Ben helemaal verkocht!! Uit België besteld en de volgende dag al geleverd, kan niet bete... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

U bent van harte welkom om onze uitgebreide mid- en high end collectie te bekijken en, indien gewenst, zullen onze ervaren medewerksters u helpen bij het vinden van een gepaste outfit.

5,0

Demande des avis aux clients

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Beste service en superlieve dame

Wat een geweldig bedrijf. Vandaag de Parajumper jas gehaald die ik zo graag wou. Ik had de jas ergens anders ook gezien, maar jullie service is zo geweldig dat ik hem alleen bij jullie wou kopen. Enorm blij en superlief dat de jas even werd gereserveerd tot ik er was. Ik gun jullie meer sterren alleen kan ik helaas maar tot 5. Nogmaals bedankt ben zo blij.

15 décembre 2020

Hi Marie,

Wat een ontzettend leuk bericht! Heel veel winterplezier van je mooie nieuwe jas!

Liefs,

Team black

The best

Heel erg blij met mijn nieuwe jas! Ik kreeg er ook een leuk kaartje bij, en het was er binnen 2 dagen. topp service!

14 décembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je, heel veel plezier van je nieuwe jas!

Ook een hele fijne zaak om online te kopen

Paar prachtige laarzen online gekocht. Ik vond het goed dat jullie nog even na hebben gebeld om te checken of alles klopte. Persoonlijk, goed, snel.

6 décembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Marleen, heel veel plezier van je nieuwe laarzen!

Aanrader

Topwinkel! Supersnelle verzending en fantastische kleding! Ook aan de telefoon heel prettig. Aanrader!

5 décembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Eline! Veel plezier van je aankoop!

Ik heb via de telefoon een jas…

Ik heb via de telefoon een jas gereserveerd die is ook heel netjes apart gezet. Geweldige service
En een hele lieve mevrouw!!!!

3 décembre 2020

Dank je Azra!

Snelle levering

De bestelling was erg snel geleverd, ook werd er contact met mij opgenomen of de bestelling klopte. Dit vond ik erg goed omdat het om een prijzig artikel ging. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

1 décembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Eva! Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens.

Hele behulpzame medewerkers

Hele behulpzame medewerkers, ik heb via instagram contact gehad. lief kaartje gehad bij mijn bestelling. alles kwam netjes aan. goede kwaliteit

28 novembre 2020

Dank je Sara! :)

Fijne service

Fijne service, heel persoonlijk en snel

28 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank u wel! Graag tot ziens bij Black!

Snelle levering

Snelle levering. Goede vriendelijke service.

24 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je mevrouw van Dalfsen! Graag tot ziens.

Wat een onwijs goeie service

Wat een onwijs goeie service! Na de bestelling werd ik gebeld of mijn bestelling klopte en alles goed was gegaan. Toen ik mijn pakketje opende zat er een hand geschreven kaart in, dat is toch top!

9 novembre 2020

Dank je Megan! Graag tot ziens bij black

Uitstekend

Top, snelle levering en uitstekende service.

5 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Arnold! Veel plezier van je aankoop en graag tot ziens.

Vriendelijke service

Vriendelijke service. En was blij dat ze me even belde voor de online bestelling. Was in twijfel over de maat. Maar ben goed geholpen. Top!!

4 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank voor je review Kim! Fijn om te lezen dat we je nog goed hebben kunnen adviseren over de maat.
Graag tot ziens!

Zeer goede ervaring!

Onlangs bij Black Label online een prachtige shawl besteld, daarover eerst kontakt gehad via de mail, daarmee ook snel en keurig antwoord op gehad, zeer aardig. Ik houd de site nu in de gaten, prachtige items👌🏾

4 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Wat leuk om te lezen Janny, dank je wel en graag tot ziens!

Goede service

Ik heb een jas besteld bij Black labels. Is netjes aangekomen. Met een mooi kaartje erbij. De jas is netjes ingepakt. Goede service en een vriendelijk personeel.

2 novembre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Najat! Veel plezier van je nieuwe jas :)

Super service

Super service, en snelle verzending

2 novembre 2020

Dank voor je review!

Helemaal top

Ontzettend aardige verkoopster, snelle verzending en mooi verpakt. Echt een aanrader.

29 octobre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je wel! Graag tot ziens bij black!

Fantastische service

Ik werd nog even gebeld na het plaatsen van mijn order. Dat maakte het kopen online weer even persoonlijk en dat vond ik erg leuk. Helaas paste ik de broek niet en moest ik hem terugsturen, maar ook retourneren was geen probleem. Zeer vriendelijk geholpen! Dankjewel Malu je krijgt van mij een dikke 10!

27 octobre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Dank je Pien! Graag tot ziens bij black! :)

Liefs, team black

Top service

Bestel je online, wordt je toch nog even gebeld en veel plezier gewenst met het kopen van een mooie Parajumper!

27 octobre 2020

Réponse de Black Luxury Fashion

Leuk om te lezen Stefanie! Dank je wel!

Groetjes,

Team black