Banner for Equilo

Equilo Avis 249

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Voir plus

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Voir plus

Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Voir plus

Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian

1. Société financière non banquière

Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

249 avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, är jättenöjd.

8 janvier 2026

Réponse : Equilo

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du upplevde processen som snabb och enkel ⭐🙂

Bra service

Bra service

Stort tack Annica! Vi är glada att du uppskattar vår service 💛🙂

Mycket smidig låneansökan

Mycket smidig låneansökan, tack för hjälpen

Réponse : Equilo

Tack för ditt fina omdöme Johan! Kul att du upplevde ansökan som smidig. Du är alltid varmt välkommen tillbaka 🙂✨

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd! Snabb och enkel ansökan. Och Snabbt svar.

Réponse : Equilo

Stort tack Anette! Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt gick smidigt och snabbt. 😊

Enkelt att söka inget krångel och…

Enkelt att söka inget krångel och väldigt bra bemötande. Får snabbt svar och dessutom pengarna på kontot samma dag. ❤️

7 janvier 2026

Réponse : Equilo

Hej Eva, Va roligt att det gick så snabbt och smidigt, då löpte allt på enligt vår plan. Tveka inte höra av dig om någon fråga skulle uppstå ☺️❄️

Nöjd kund

Min upplevelse var att jag blev godkänd när jag höjde min limit. Är också tacksam för den hjälp jag får av er när man ringer till er om man har någon fråga

5 janvier 2026

Réponse : Equilo

Hej Elisabeth, Tack för dina fina ord, Vi strävar alltid efter att kunna hjälpa till så mycket vi kan. Ha en strålande vecka ❄️

Perfekt

Super bra kundtjänst snabb låneansökan tid snabb utbetalning rekommenderar verkligen detta super kanon

7 janvier 2026

Hej Marie
Tack så mycket för ditt fina omdöme, gör oss väldigt glada! Önskar dig en fin vecka ❄️

Otroligt snabb service

Trevlig handläggare som löste mitt
Problem snabbt och smidigt.

Tack så mycket, Rolf! 🌟
Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött och att allt löstes på ett bra sätt för dig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! God jul!

Snabbt svar och snabb utbetalning.

Snabbt svar och snabb utbetalning.

Tack så mycket, Gudrun! 🎄✨
Vad härligt att höra att allt gick smidigt och utan dröjsmål. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Funkade bra snabb hantering

Funkade bra snabb hantering
Jag är mycket nöjd

15 décembre 2025

Réponse : Equilo

Hej Mikael, Vi tackar dig för ett strålande omdöme! Önskar dig en riktigt God Jul 🎅🏻

Gick snabbt att låna pengar

Gick snabbt att låna pengar

Réponse : Equilo

Hej Anders, Vi vill tacka dig för ditt omdöme! Vi önskar dig en riktigt God Jul 🎅🏻

Mycket bra!

Réponse : Equilo

Hej Amin, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi önskar dig en riktigt God Jul 🎄

EQILO lekstuga, inkompetens, oseriöst och dåligt!!!

VARNING, VARNING Å VARNING!!!

Något oseriöst och dålig helhetsbild med helikoptersyn!!!

Fick erbjudande via Axo finans om att samla ihop lån å krediter till ett lån". Fyllde i deras formulär å då kom Eqilio upp".

Fyllde i Eqilios formulär.
Det var mycket tekniska problem för dubbelkolla mot mina banker".

I formuläret till EQILO fylldes exat samma uppgifter i som till Axo finans.
Eqilo frågade inte om besparingar eller innehav av aktiekapital"? Hade både mailkontakt och telefonkontakt då det var tekniska problem å dubbelkolla med mina banker".

Innan denna korrespondens var klar blev det avslag"!

Samma uppgifter i två ansökningar".
Med två helt olika utfall!
Skandal!

Kollade bara min ena bank".

Besparingar från min andra bank uteblev då Eqilo inte kontrollerade detta"!

Viktig ekonomisk helhetssyn uteblev pga dålig och felaktig handläggning!

Hur vida folk vill kvitta sina vinster mot skulder och hur många banker man har eller brukar må väl var och en få bestämma?!

Har inga skulder hos KFM eller betalningsanmärkningar!
Inga andra lån mer än krediter".

Tanken var att 'baka ihop ett antal krediter till ett lån vilket hade halverat min månadskostnad.

Samtidigt fanns det bundet kapital för hela lånesumman!

Det är oseriöst, urdåligt och inkompetent av Eqilo!
Gör om och gör rätt!
Se upp alla som tänker bli kunder hos Eqilo!!!

1 décembre 2025

Réponse : Equilo

Hej! Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill gärna hjälpa dig, men kan tyvärr inte se vilket ärende ditt omdöme gäller. Hör gärna av dig till oss på telefonnummer 08-777 45 50 så tittar vi på detta tillsammans och reder ut vad som hänt i ditt fall.

Väldigt lätt att ha en sms-kontakt med…

Väldigt lätt att ha en sms-kontakt med företaget och kompetent personal

Tack så mycket, Helena! 🌟
Vad roligt att höra att kommunikationen fungerade smidigt och att du kände förtroende för vårt team. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Jag är jättenöjd med Equilo

Jag är jättenöjd med Equilo. Snabb och bra service. Vad mer kan man begära.

Stort tack, Göran! 🌟
Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd och att din upplevelse levde upp till förväntningarna. Tack för att du tog dig tid att dela med dig! God Jul!

Det är smidigt att betala

Det är smidigt att betala

12 décembre 2025

Réponse : Equilo

Tack för din recension Eva! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. God jul och gott nytt år! 🎅✨

inget

det var snab och smidig bihandling det var mycket brs upplevelse
mvh

8 décembre 2025

Tack så mycket, Nael! 🙏
Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse och att allt gick smidigt för dig. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Snabbt och smidigt svar från det jag…

Snabbt och smidigt svar från det jag ansökte om pengarna och tills dom var på mitt konto

10 décembre 2025

Tack så mycket, Ingvar! 🙏
Vi är glada att höra att hela processen fungerade snabbt och utan krångel för dig. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!