Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Voir plus

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Voir plus
Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Voir plus
Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian
Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.
Drottninggatan 68, 111 21, Stockholm, Suède
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snabb handläggningstid ingen krångel!
Kunnig och professionell personal

Réponse : Equilo
Equilo är mer som en proffsig samarbetspartner än kreditgivare:-)

Réponse : Equilo
Det kändes tryggt,samt en snabb återkoppling,vänligt bemötande

Réponse : Equilo
Tycker att oavsett ett positivt eller negativt svar från er, är ärligt, bra och snabbt

Réponse : Equilo
Snabb handläggning, tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Professionellt från start till mål!”

Réponse : Equilo
Så schyssta, dom gav mej en chans trots att jag haft ett utmätnings försök 2022 som jag betalat och har en medel score, fick lite hög ränta 19%år men jag betalar mer i månaden en det lägsta beloppet

Réponse : Equilo
Equilo är de som ger dig handräckning när andra vänder dig ryggen. Rimlig avbetalning som gör dig trygg i att kunna fullfölja återbetalning av lån.
Ingrid

Réponse : Equilo
Bra service med enkla vägar för kommunikation och en snabb handläggning samt bra bemötande.

Réponse : Equilo
So far I have not experienced anything negative, pretty simple and clean usage, also very fast to get loan, increase current loan or close the loan.

Réponse : Equilo
Snabbhet och bra bemötande i telefon och mail.

Réponse : Equilo
Snabb och smidig tjänst! Equilo hjälpte mig samla mina lån och få bättre koll på ekonomin. Rekommenderas!

Réponse : Equilo
Har du blivit erbjuden att samla dina lån eller flytta ett lån till Equilo?
Då vill jag verkligen uppmana dig att vara försiktig. Se till att du har signerade kopior av alla avtal, skriv ut avbetalningsplaner, och följ noggrant upp alla fakturor så att inget blir fel.
Jag flyttade ett lån till Equilo efter att de ringt upp mig i samband med att jag precis hade flyttat ett lån från Tryggkredit – ett företag som Equilo då hade någon form av samarbete eller kampanj med. Säljaren lovade mig bättre ränta och villkor än mitt dåvarande lån, och jag valde därför att byta till Equilo.
Till en början gick allt bra. Jag har alltid betalat mina fakturor i tid, trots att deras hemsida inte visade tydliga fakturor utan bara en Swish-länk med texten “du har en betalning att göra”. En månad blev det dock ett missförstånd: en betalning registrerades som en extra amortering i stället för en vanlig månadsbetalning. Ingen katastrof i sig – men det innebar att det såg ut som att jag hade betalat för två månader i stället för tre.
Månaden därpå fick jag däremot en högre faktura än vanligt, med dubbla administrativa avgifter. Fakturorna i sig var dessutom bristfälliga – de specificerar varken ränta, avgifter eller hur mycket som går till amortering. Det har jag aldrig varit med om hos någon annan långivare.
Som tur är har jag en revisor som kunnat räkna ut amorteringen och räntan utifrån det avtal vi faktiskt skrev under.
När jag upptäckte den felaktiga fakturan kontaktade jag Equilo för att bestrida den, eftersom den uppenbart bröt mot vårt låneavtal. Svaret jag fick var att de inte kunde justera fakturan, och att jag skulle betala det nya, felaktiga beloppet i stället. Jag tog kontakt med dem igen, den här gången tillsammans med en advokat, och vi begärde ett skriftligt svar med motivering till de extra avgifterna och avvikelsen från vårt avtal.
Det har nu gått nästan en månad utan något svar från deras sida.
De senaste fakturorna visar åter rätt belopp, men fortfarande ingen specifikation över vad som är amortering, ränta eller avgifter. Det gör det nästan omöjligt att hantera deklaration och bokföring på ett korrekt sätt.
Sammanfattning
Equilo har i mitt fall:
• brutit mot det avtalade upplägget,
• tagit ut extra avgifter utan motivering,
• skickat ospecificerade fakturor, och
• brustit i kommunikation och kundservice.
Jag rekommenderar starkt att du granskar allt skriftligt och noggrant om du väljer att ha med dem att göra.

Réponse : Equilo
Dem nekade höja min kontolimit när jag betalade första lånet utan problem och flera månader innan och allt. Riktigt usla. Inte igen!
😊

Réponse : Equilo
Jag är mycket nöjd med min kontakt med er! Allt sköts perfekt. Om jag skulle behöva hjälp igen så skulle jag inte tvekat att vända mig till Er!

Réponse : Equilo
En savoir plus sur les différents types d'avis.