Bloesem Vintage Avis

4,9

Al geruime tijd koop ik met liefde hier. Mooie kwaliteit en uitstekende service. Ik koop hier mooie zijde blouses en wollen jasjes

Helemaal blij met mijn ‘nieuwe’ trui! Fijne communicatie en snelle service. Extra leuk: bij je eerste bestelling krijg je een meetlintje, zodat je de maten van eventuele volgende aankopen goed kunt op... Voir plus

Heel blij met deze mooie unieke items! Ik heb nu 2 bestellingen gedaan van in totaal 3 kleding stuks en ze zijn alle 3 even mooi. Fijne communicatie, goede vintage kwaliteit en ontzettend goed verzorg... Voir plus

Als cadeau een ketting met glazen hanger gekocht. Bij ontvangst bleek die helaas beschadigd. Contact opgenomen met Kay en zij heeft snel een alternatief geboden en netjes opgestuurd. Goed opgepakt. Ge... Voir plus

1. Magasin de vêtements vintage

Informations provenant de diverses sources externes

Bloesem Vintage hoopt de wereld een stukje duurzamer te maken door het leuk en makkelijk te maken om online vintage kleding te shoppen.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Top!

Leuke (online) winkel met mooie vintage items, fijne communicatie en snelle levering!

7 août 2024

Fijne winkelervaring

BloesemVintage is erg prettig om bij te bestellen, de kwaliteit is altijd perfect en je wordt fijn geholpen. Ik bestel altijd via de webshop, maar heb ook af en toe wat via storysale gekocht. Als er wat is, wordt je ook heel erg snel geholpen.

18 mars 2024

Aanrader!!

Enorm blij met mijn (inmiddels vijfde!) aankoop. Super lief geholpen en fijne sfeer in de winkel. Ook goede kwaliteit van de écht mooie kleding. Aanrader dus 😊.

6 janvier 2024

Prachtige winkel en items!

Nooit met lege handen naar huis! Ik ben inmiddels een aantal keer in de winkel geweest en wat een mooie items. Mega fijn hoe ruim en netjes de winkel is, in tegenstelling tot veel vintage shopmogelijkheden. Daarbij altijd lieve mensen die je helpen. Een aanwinst voor Breda en vintage aanbod in NL (:

10 décembre 2023

Mooie kleding, makkelijk online te koop

Ik shop regelmatig bij bloesemvintage. Wat knap dat er uit al die zakken vol kleding, de mooiste items gehaald worden .
De kleding, die ik bestel, is mooi, schoon en netjes. Door de goede omschrijving bij de kleren, heb ik nooit iets terug hoeven te sturen. Ook de afhandeling en service is heel fijn.

28 août 2022

Bloesem Vintage......een aanrader!

Mooie kwaliteit blouses gekocht. Precies zoals omschreven. Pakje vlug bezorgd, smaakvol verpakt en met een gratis centimeter! Meten is weten!
Een aanrader!😍

15 avril 2022

Fantastisch 👏🏼

Inmiddels twee fantastische vintage blousjes verder (voor een klein prijsje) in mint condition 👌🏼 Kei gezellige eigenaresse die graag met je meedenkt, snel reageert op social media en bezig is met het verduurzamen van de planeet. Wat wil je nog meer? 👏🏼

9 avril 2022

Prachtige vintage pieces van supergoede kwaliteit!

Ik heb inmiddels een aantal keer besteld bij Bloesem Vintage en alle items zijn favorieten in mijn kledingkast geworden! Eigenaresse Kay is echt een vintage wizard, ze weet de mooiste dingen uit te kiezen van de allerbeste kwaliteit. Ik zou Bloesem Vintage aan iedereen aanraden die houdt van second hand pareltjes!

19 janvier 2022

Aanrader!

Mooie spullen, goeie service en erg betrouwbaar! Hele aardige verkoopster met een echte passie voor vintage kleding, super leuk!

19 janvier 2022

Heel tevreden

Ik ben heel blij met mijn bestelling! Een tijdje geleden heb ik bij deze website drie kledingstukken besteld. Ze worden mooi en netjes verpakt en zien er goed uit. De shopervaring vind ik ook heel fijn :)

10 janvier 2022

Vintage pareltjes in perfecte staat

Een mooie, luxe vintage blouse gekocht in perfecte staat. Kay is gepassioneerd over haar werk en prettig in contact. Ik hou haar collecties met vintage pareltjes altijd in de gaten ✨

23 novembre 2021

Super eerlijk over de staat en de maat…

Super eerlijk over de staat en de maat van de kleding en goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat ze ook foto’s en filmpjes maakt van het artikel aan, zodat je goed kan zien wat de staat, maat is en hoe het valt.

25 août 2021

Vintage pareltjes

Erg goede ervaring bij Bloesem Vintage! Deze items zijn de pareltjes die je met uitzondering op vintage markten kunt vinden. Vandaar dat ik erg blij ben met jouw service die het kopen van mooie vintage items leuk en gemakkelijk maakt.

25 août 2021