Bloesem Vintage Avis

4,9

Al geruime tijd koop ik met liefde hier. Mooie kwaliteit en uitstekende service. Ik koop hier mooie zijde blouses en wollen jasjes

Helemaal blij met mijn ‘nieuwe’ trui! Fijne communicatie en snelle service. Extra leuk: bij je eerste bestelling krijg je een meetlintje, zodat je de maten van eventuele volgende aankopen goed kunt op... Voir plus

Heel blij met deze mooie unieke items! Ik heb nu 2 bestellingen gedaan van in totaal 3 kleding stuks en ze zijn alle 3 even mooi. Fijne communicatie, goede vintage kwaliteit en ontzettend goed verzorg... Voir plus

Als cadeau een ketting met glazen hanger gekocht. Bij ontvangst bleek die helaas beschadigd. Contact opgenomen met Kay en zij heeft snel een alternatief geboden en netjes opgestuurd. Goed opgepakt. Ge... Voir plus

1. Magasin de vêtements vintage

Informations provenant de diverses sources externes

Bloesem Vintage hoopt de wereld een stukje duurzamer te maken door het leuk en makkelijk te maken om online vintage kleding te shoppen.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Een echte aanrader

Een echte aanrader! De eigenaresse is lief en enthousiast. Het kledingstuk is snel binnen en heel mooi en netjes. Enorm blij mee en ga zeker een keer weer wat bestellen!

16 décembre 2020

Vriendelijke verkoopster en kleding van goede kwaliteit

Heel leuke website met mooie foto's. Ook zijn er elke week kleine sales via Instagram, dit is echt iets om naar uit te kijken! Kay is heel erg vriendelijk en stopt veel liefde in het inpakken van je pakketje. De items ruiken ook nog eens heerlijk! Kortom ècht een aanrader hier eens een kijkje te nemen :)

11 décembre 2020

Top!

Erg vriendelijk & snel, mooi verpakt, goede kwaliteit :-)

11 décembre 2020

*****

Al een paar keer wat gekocht en elke keer super blij mee! Ook leuk hoe netjes en mooi alles is verpakt! Wordt echt aandacht aan besteed :)

11 novembre 2020

Super mooi jasje

Super mooi jasje mogen ontvangen! Rook schoon en zag er netjes uit. Super leuke (duurzame) verrassing erbij!

11 novembre 2020

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Alle kleding is netjes verpakt en mooi gestreken/gestoomd. Super fijne winkel!

15 octobre 2020

Helemaal top!

Onlangs heb ik een ketting besteld bij Bloesemvintage. Ik ben er helemaal verliefd op! Deze is handgeregen met kralen van oude kettingen. Dat maakt het extra bijzonder. Neem zeker eens een kijkje op haar website om zo je eigen pareltjes te scoren.

20 septembre 2020

Very nice website with lovely pictures

Very nice website with lovely pictures, Kay is very kind and responds quickly to orders. I could pick up my order a few hours later! The order was in great condition and wrapped up properly. I got a little present with it, won't say what it is so the suprising factor stays for others as well hihi.

28 août 2020

Blij!

Snelle levering en perfecte kwaliteit! Super fijne ervaring

27 août 2020

Top vintage winkel!

Prachtig vintage bloesje gekocht bij bloesem vintage! Wat een fijne zaak, mooie foto's, duidelijk, snelle verzending en pakje met lieve kaartjes en klein presentje. Dat is nog eens fijn shoppen!

26 août 2020

Mooie items en fijne service

Mooie items en fijne service. Contact met Bloesem Vintage verloopt heel prettig. Erg blij met mijn aankoop, goeie kwaliteit. Bij je order zit ook nog een leuke attentie. Juist die dingen maken het juist zo leuk om bij een small business te bestellen, het is veel persoonlijker :)

8 août 2020

Mooie vintage kleding !

Leuke vintage kleding , mooie kwaliteit ,
en heel uniek !
Ik heb er mooie items gevonden die ik nergens anders kan vinden, heel speciaal !
Ik kan niet wachten tot de volgende collectie:)

4 juillet 2020