Min Blomberg vaskemaskine ( BW84M50W ) vasker ok men vasketiden i displayet passer ikke , det gør desværre at man ikke kan regne med hvor vasken er færdig ☹️.
Lisez les avis des autres
Jeg havde store forventninger til mit nye køkken, men KWD2330X fra Blomberg har virkelig skuffet. Kompressoren larmer konstant, og blæserne skralder løs, produktet er angivet til 44 dB – hvilket er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Indtil videre, efter en god månedstid, ELSKER jeg allerede min nye Blomberg Tørretumbler som har forlænget garanti og eksta rummelighed indeni. Den er intuitiv at benytte, så børnene også kan hjælpe t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik det produkt jeg forventede. en STOR (400 liter) selvafrimende skabsfryser. Den medfølgende indretning til at lave isterninger er super lavteknologisk, men virker fortrinligt. Fryseren er lydsv... Voir plus
A répondu à 52 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Min Blomberg vaskemaskine ( BW84M50W )…
Vælg aldrig Blomberg
Aldrig Blomberg ; Købte en vaske / tørremaskine Blomberg den 8/8/22 hos Jons El Følle, som køber hos Skousen, ingen af de 3 vil tage ansvar for det de har solgt. Maskinen har aldrig fungeret, repareret første gang 7/9/22, den 19/4/23, 29/4/24, 3/10/25, 17/10/25 og 21/11/25, altså 6 gange. Har kæmpet efter 3. reparation om at få en ny maskine uden held. Nu her efter 3,5 års kamp, siger de så at garantien er udløbet, selvfølgelig er den det, når de bare bliver ved med at reparere og som ikke holder. Nu vil de så ikke engang reparere den mere, der er vel i det mindste garanti på det de har repareret, men nej det mener de ikke. Så dårlig service skal man lede længe efter. Køb aldrig Blomberg og find andre steder end Skousen og Jons El at købe jeres hårde hvide varer.
Aldrig mere Blomberg
Vi købte i August 2025 et nyt køleskab, som viste sig at have en frygtelig metallisk lyd som kan høres i hele huset - selv når TV er tændt. Vi reklamerede straks til butikken hvor det er købt og en tekniker blev sendt ud. Han konstaterede at DB var inden for de tilladte rammer, og vores klage blev afvist. Vi gav det et par måneder mere, og er nu så desperate at vi ikke længere vil have det køleskab i huset. Vi forsøgte en gang mere at henvende os i butikken, hvor 2 medarbejdere var meget tydelige omkring at sådan skulle et køleskab IKKE sige - og de sendte endnu en reklamation til producenten. Blomberg var ekstremt arrogante og vi kom ingen vegne.
Nu vil vi så kassere et næsten nyt køleskab, og ALDRIG mere nærme os et Blomberg produkt.
Utæt fryseskab
Købte en selvafisende skabsfryser hos Skousen Vesthimmerland. Da der efter få dage dannedes is øverst i fryseren kontaktede jeg sælger. Sælger kontaktede montør, der angiver at det er en utæt pakning. Manglen vil blive udbedret ????Kompressoren kører på højtryk.
Ærgerligt
Ærgerligt, jeg ikke læste Trustpilot inden køb. Vi har købt "en rigtig god opvaskemaskine" iflg. sælgeren hos Skousen i Haderslev. Vi er selvhjulpne og tog maskinen med hjem. Opvaskemaskinen er en Blomberg GUN16S10W3.
Vel udpakket, skulle støttebenene skrues ud i korrekt position. De bagerste støtteben skulle drejes ud via et snekkedrew (der skulle enorm mange omdrejninger til, før støttebenet kørte ud) Hver ben tog ca ½ time om at blive drejet ud. Langt om længe skulle opvaskemaskinen på plads. (Det er vores 3. maskine i samme hul) i køkkenet. Hullet er 60 cm. Men .... maskinen kunne ikke komme ind. Iflg. standardbeskrivelsen er maskinen 59,8 cm. Men - den reelle brede er 60, 2 cm.
Vi havde heldigvis mulighed for at skrælle noget af skabene på hver side, så maskinen kunne komme ind i hullet.
Da maskinen endelig er på plads og tilsluttet, kan man nærmest ikke læse displayet. Lyset er så svagt, at vi må have hovedet helt ned foran - tæt på - for at forsøge at aflæse displayet. Og det er ikke vores øjne, der er noget galt med. Og der er ingen folie over displayet, som kan fjernes.
(For god ordens skyld - displayet fejler ikke noget. Der var et meget bredt bånd tværs over hele maskinen, som skulle fjernes. Båndet havde endda et grønt mærkat at trække i. Jeg troede bare, der sad et lille stykke plastic på selve displayet - At sætte det på i sin fulde bredde giver ingen mening og er ressoursespild)At displaplayet er lidt lille, det vidste vi..
Maskinen larmer betydeligt mere, end vores gamle. Den står til at larme med 45 db men er målt til 65 db.
Nu er jeg spændt på, hvordan den klarer en opvask.
Blomberg køleskab
Har fået et Blomberg køleskab som bare står og rasler, har 2 gange haft tekniker på og problemet stadig ikke løst, har tidligere haft samme model som stort set kørte lydløst, er helt færdig med Blomberg
Til jer der ville købe Blomberg
Til jer der ville købe Blomberg
Holde jer væk det er størt fup firma og de gemmen sig tør ikke at snakke med kunde
Efter lang kamp er det har vi fået en ombytte og det blive IKKE Blomberg og er der ny kamp med
Tørretumbleren og den kamp er ikke slut en
Og skal jeg smide dem rette gør jeg det
Og Skousen ryge med
Lugtende produkter og dårlig service
Produkter (vasketørremaskine + opvaskemaskine) der i månedsvis stinker af fabrik, så jeg går rundt hjemme og hoster og en elendig kundeservice.
Første og sidste gang jeg køber Blomberg.
⚠️ Advarsel til andre med Blomberg…
⚠️ Advarsel til andre med Blomberg vaskemaskiner ⚠️
I sommers oplevede vi noget, jeg aldrig havde forestillet mig kunne ske: Lågen på vores Blomberg vaskemaskine eksploderede midt i en vask.
Glasset blev sprængt i stykker og sendt som projektiler ud over hele rummet – med glasskår flyvende mange meter væk.
Heldigvis kom ingen mennesker eller dyr til skade, men det kunne meget nemt være gået helt anderledes, hvis nogen havde opholdt sig i nærheden. Jeg tør ikke tænke på hvad der var sket hvis mit barnebarn havde siddet lige foran maskinen og kigget på tromlen der kørte rundt.
Det mest skuffende er, at hverken Skousen, der har solgt maskinen, eller Blomberg/Whirlpool/Beko, som har serviceret den, ønsker at tage ansvar. De afviser at erstatte det ødelagte tøj – og det til trods for, at der er tale om en alvorlig fejl, der potentielt kunne have forårsaget alvorlig personskade og hvor andre firmaer havde sørget for at informere forbrugerne.
Jeg deler dette for at advare andre: vær forsigtig, og stå ikke tæt på maskinen, mens den kører – det vil sige i samme rum. Det er skræmmende at tænke på, hvor galt det kunne være gået.
Induktionskomfur
Købte et induktionskomfur for 5 år siden. Har helt fra start bøvlet med, at vi ikke kunne have fuldt blus på 2 gryder af gangen. Hvis vi havde det, så blev der automatisk skruet ned for den ene. Havde service ude to gange og beskeden var, at det var for at der ikke skulle ske overophedning…
Af og til har komfur henholdsvis ovn slukket helt ud af det blå.
Nu er komfuret så helt stået af. Ovnen fungerer stadigvæk.
Det eneste positive, jeg har at sige om vores køb er, at der er mulighed for at trække en plade/rist ud på en skinne. Det er meget praktisk.
Men for pokker hvor er det ærgerligt, at vi må købe et nyt komfur efter blot 5 år!
Aldrig mere Blomberg herfra.
PS: Leveret af Skousen.
Ny opvaskemaskine men klager over manglende kontaktmuligheder
Jeg har netop fået installeret en opvaskemaskine, men er bagefter kommet til at læse de mange dårlige anmeldelser her på TP, så jeg er bange for, om det er et dårligt køb på længere sigt.
Kan se at Blomberg konsekvent bruger et meget dårligt standardsvar til alle henvendelser. I nogle svar er angivet et link hvor de kan kontaktes. Den side kan ikke bruges til noget som helst, der er ingen kontaktmuligheder eller e-mail adresse, og trykker man på "Support" får man blot listet flere produkter, hvor der ikke er nogen tilgængelig tekst under den enkelte produktkategori. Trykker man derefter på "Indlæs flere", bliver den nederste linje med 4 produktgrupper blot kopieret en ekstra gang. Det er meget begrænset FAQ, der er tilgængelig på siden, og som nævnt, er det tilsyneladende umuligt at finde en adresse/kontaktinformation, hvor man kan kontakte firmaet (bortset fra et tlf. nummer i Oslo). Websiden kunne trænge til en gennemgang.
Dagen efter jeg havde registreret mit køb, fik jeg en SMS med ordlyden:
Vil du hurtigt og nemt få information om din sag? Besøg serviceinfo.se og søg din sag. Ref.nr 113794-7248. Hilsen Beko kundeservice. Når man sender den besked så hurtigt, kan jeg blive bange for produktkvaliteten :)
Hjemmesiden indeholder desuden en opfordring til at give stjerner på Trustpilot, men denne knap/link virker ikke!
P.S. Har anvendt maskinen 2 gange uden problemer, så ovenstående skal ikke opfattes som kritik af maskinen.
Suspicious
Bought a Blomberg washing machine with a 3 year warranty. It broke 3 weeks after the warranty ended.
2 nye maskiner, ingen af dem virker
Fik leveret vaskemaskine og tørretumbler for 9 dage siden. Vaskemaskinen stopper midt i programmet, og der skal trykkes start igen. Tager heller ikke skyllemiddel ind. Tørretumbler vil efter 3-4 tørring er, ikke starte.
Dvs 2 produkter der ikke kan bruges, og hvor vi nu afventer reparatør, så gad vide hvornår vi kan vaske og tørre tøj igen.... Når det er begge maskiner den er gal med, er man godt nok noget nervøs for kvaliteten, og kan ikke forstå Blomberg ikke vil bytte maskinerne.
Aldrig Blomberg igen
Har købt en vaske/tørremaskine for 2,5 år siden - har aldrig kunne bruge tørrefunktionen da den bliver så varmt at det føles som om den brænder 🔥 hele mit bryggers af, får bare den besked at der er normalt da den tørre ved hjælp af varm vand, måtte derfor købe en tørretumbler som jeg så bruger. Jeg afventer nu for 3 gang på teknisk hjælp fordi fordi den smider vand ud ned under maskinen når jeg vasker. Jeg ville aldrig anbefale en Blomberg til nogle.
Dårligt produkt
Dårligt produkt - første defekt, næste lige gået - leveret i aptil
Service automatiseret
Superbesværlig proces for at opnå garanti
Irriterende langsomme programmer
Alt fungerer meget godt.
Blomberg BWD384W0 Kombi Vask/Tørk
Blomberg BWD384W0 Kombi Vask/Tørk
Jeg kjøpte en Blomberg vask/tørk som viste seg å ha hele fire feil i løpet av kort tid. Etter gjentatte reparasjoner ble maskinen til slutt byttet ut med en ny av samme modell. Dessverre har også erstatningsmaskinen hatt fire nye feil – altså totalt åtte feil på to maskiner.
Garantien har nå gått ut, og jeg får ikke hjelp eller reparasjon videre, selv om dette åpenbart handler om kvaliteten på produktet og ikke normal slitasje.
Jeg forventer langt høyere driftssikkerhet av et produkt i denne prisklassen. Etter denne opplevelsen kommer jeg ikke til å kjøpe Blomberg igjen, og jeg anbefaler andre å være svært forsiktige.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.