Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Voir plus
Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.
Écrit par l'entreprise

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Aucun historique récent de demande d’avis
Konceptet fungerer med flotte buketter der altid holder sig forholdsvis længe. Leveringen er upåklagelig og selv når man ikke er hjemme til at tage imod, leveres de altid i spande med vand.
Desværre er nogle af buketterne lidt ens i looket og kan være svære at præsentere i andet end nogle ganske få vaser.
Æv, blev snydt for dagens levering.
Penge dog hurtigt retur, men jeg mangler blomster ikke penge😬
Nu har jeg været trolig kunde hos bloomon sidste februar 2021, og jeg bliver bare så glad, hver anden onsdag, når jeg modtager de smukkeste buketter :-)
Jeg oplever altid en meget høj kvalitet i blomsterne, og uden undtagelse har jeg stadig flere af blomsterne fine tilbage efter små 14 dage - helt op til, at der kommer endnu en flot buket ind ad døren. Jeg kan kun på det varmeste anbefale bloomon til alle, der vil forkæle sig selv på denne måde! Mh. Charlotte :-)
Havde glædet mig til at give min kone en gave i en særlig anledning og havde bestilt hos bloomon.dk som jeg tidligere har købt gavekort hos.
De leverede desværre ikke det der var bestilt, og fulgte ikke selv op på eller meddelte hvorfor. Det var først da jeg henvendte mig til dem, at de svarede at jeg desværre ikke ville modtage det jeg havde bestilt. Uprofessionelt og topmålet af dårlig service. Jeg kan aboslut ikke anbefale andre at bestille produkter - og særligt ikke hvis der skal leveres til en særlig anledning.

Réponse de bloomon DK
Vild med mit Bloom-on abonnement - som jeg selv vælger, hvornår levering skal finde sted. Virkelig smukke blomster, som holder- tumbs up herfra.
Altid spændende at få en buket, friske blomster nogle holder i 3 uger
Beautiful flowers, I have had them for 14 days and they still look nice
Overordnet set fine blomster, men enkelte var blevet mast undervejs. Det var en lidt ærgerlig oplevelse for modtager af buketten når blomsterne faldt fra hinanden.

Réponse de bloomon DK
Smuk buket med forskellige højder jeg aldrig havde forsøgt med med tidligere.
BloomonDK leverer altid meget, meget flotte blomsterbuketter. Jeg har et 14. dages abonnement til Deluxe buketstørrelsen, som altid består af smukke, ultrafriske, langstilkede blomster og grene. Blomsterne leveres i sikker indpakning, og der har aldrig været transportskader. Jeg har på alle måder stor glæde af denne super-nemme abonnementsaftale.
Helt sikkert: Fuld valuta for pengene!
BloomonDK har hermed min varmeste anbefaling.
Vh Bente
Vedbæk
flotte og spændende buketter der holder virkelig længe
Fantastiske enestående og spændende buketter som holder!!!! Får man skiftet vand holder de 2 uger til man får en ny buket og ofte kan man lave små buketter af de blomster og grene som fortsat er smukke.
Bloomon er et fantastisk farverigt strejf i vinterens grå mørke. Jeg får buketterne hver vinter og glæder mig derfor hver gang sommeren går på hæld, for det er ensbetydende med at mine blomsterbuketter snart kommer
Super flotte forskellige blomster, men en utrolig lang levetid.
Det er anden gang jeg køber 10 buketters tilbudet. Super i vinter-halvåret. Jeg har 3 uger mellem aflevering, da buketten klart holder ca. 2 uger, med lidt plukken ud af de trætte blomster. Undertiden køber jeg et par liljegrene til supplement den sidste uge. Dog var buketterne lidt for ens røde op til jul. Genindfør de små vilde overraskelser i buketten !!
Hej normalt vil jeg give 5 men sidst stod de udenfor for min hoveddør uden at stå i vand