BLS HAFNIA Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg havde købt et par jeans til min lillebror i gave, som desværre var for små. Uheldigvis havde jeg overskredet returpolitikken med et par dage, men da de ikke skulle retur og blot byttes til en stør... Voir plus

Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10! Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet... Voir plus

BLS Hafnia er et tøjbrand, der virkelig fortjener ros. Kvaliteten er i top – materialerne er holdbare, behagelige og holder formen selv efter mange vaske. Designet er moderne, stilrent og gennemfø... Voir plus

Jeg har købt en par jeans som desværre var for store. Hele processen fra køb af jeans, returnering og modtagelse af de rigtige bukser er bare gået over alt forventning. Efter køb har jeg modtaget bu... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mega god og hurtig kundeservice

Mega god og hurtig kundeservice! Købte en gave der først skulle gives om en måneds tid og skrev derfor til kundeservice. Fik svar dagen efter og hjælp til hvordan og hvorledes hvis gaven skulle byttes eller returnes. 👏🏻👏🏻

15 juin 2026

Produkter og Kundeservice i top

Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10!

Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet mig! Derudover er svartiden hurtig, hvilket også bare viser at der er ingen der slår BLS’s kundeservice!

8 juin 2026

Kundeservice

Købte en striktrøje til min kæreste. Efter første vask efter vaskeanvisningen, går trøjen op i syningen. Har hefter kontaktet kundeservice flere gange uden noget tilbage svar, og de er ikke til komme i kontakt med.

Opdatering
Har nu fået svar fra kundeservice, og får tilsendt en ny vare. Servicen var god men måtte have tålmodighed ☺️

10 mai 2026

Jeg skriver denne gode anmeldelse for…

Jeg skriver denne gode anmeldelse for at rose medarbejderen Frederik. Efter jeg har været i dialog med medarbejderen fik jeg løst mit problem og alt gik som det skulle. Frederik havde sine kompetencer i orden og løste problemet lige som jeg havde håbet. Kæmpe ros herfra til BLS og til Frederik.

8 mai 2026

Fantastisk oplevelse hos BLS!

Jeg er virkelig imponeret over BLS. Tøjet er i super god kvalitet, pasformen sidder lige i skabet, og man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne. Leveringen var monster hurtig, og kundeservicen er helt i top – venlige, hjælpsomme og virkelig professionelle.
Kan kun anbefale BLS, hvis man vil have kvalitet og god service.

16 avril 2026

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, man kan ombytte uden at skulle lave et nyt køb. Kvaliteten på deres tshirts er god, vi har ikke rpøvet andre varer.

13 mars 2026

Jeg synes det var en rigtig positiv…

Jeg synes det var en rigtig positiv oplevelse jeg havde med Frederik fra Supporten, kom hurtigt med svar.
Mit problem. Var for sent ude med at bytte en vare, men ingen problem, sendte mig en returlabel med på mailen.

9 mars 2026