Jeg var nede ved jer den 22 juli og købe en ældre båd, som stod lidt afsides.. Der blev hurtigt taget tid til og kører mig op i jeres lager af Alexander, og jeg fik tid til og kigge på b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik stjålet 2 motorer og skulle have 2 nye. Patrick har været verdens bedste i forløbet med priser koordinering osv. Og her slutter det ikke. Båd mekaniker Emil har været behjælpelig med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har solgt min Crownline 250 CR hos Bluebay Marine A/S , jeg havde selve dialogen med Dan Christiansen det var meget positivt, de fik tingene på plads med køber og det gik 2 dage så var båden lev.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har netop solgt min båd via Bluebay Marine. Nemt at få et godt realistisk og fair bud på båden online (svarer meget hurtigt). Har også købt en PWC og igen yderst professionel tilgang, sublimt se... Voir plus
L'entreprise a répondu
I 2004 grundlagde Dan Løwe Christiansen bådfirmaet Bluebay Marine A/S. Firmaet har specialiseret sig i salg af nye og brugte både og er med et salg på omkring 350 både om året en af landets største bådforhandlere. Vi har DK mest eksklusive showroom med hele 11 forskellige brands fordel fra små hyggelige tenderbåde til de store sports yachts fra Galeon Yachts. Vores kunder kommer fra hele landet, og vi sælger også til kunder uden for landets grænser. Langt de fleste kunder køber deres båd kontant, men skal du have båden finansieret så hjælper vi også det med det - er du til Leasing så tilbyder vi som de eneste i DK også leasing af din nye båd. Vi har altid et stort udvalg af nye og brugte både. Fra små rappe 17 fods sportsbåde i 100.000 kroners klassen til 78 fods luksusyachts fra Galeon Yachts til over 30 millioner kroner. Galeon Yachts er vores nyeste samarbejdspartner. Værftets både er en delikat blanding af lækkert italiensk design og stolte traditioner indenfor bådhåndværket.
Kejlstrupvej 241, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Sublim vejledning og behandling. Hvis jeg kunne have givet 6 stjerner, så var det gjort, men muligheden er ikke tilstede. Vi er en familie på 4 som har været båd søgende et stykke tid. Som tilflytter i hus beliggende direkte til sø, har vi det seneste år øvet os i at sejle på sø. Vi har lært en masse og gjort gode erfaringer i en ældre 17 fods hardtop båd fra 2007. Inspireret og motiveret for noget lidt større og nyere, satte os selv på opgaven at finde noget andet. Coronatid har bragt brugte både op i noget nær ny-priser. Derfor valgte vi hurtigt at gå på jagt efter en ny båd og motor. Vi har været på kig flere steder. Vi fik den bedste og største inspiration hos Bluebay-Marine i Silkeborg. Lars Skyum trak os rundt i "manegen" i 3-4 timer og gav en grundig indsigt i hver af de fremviste både. Vi har følt os godt tilpas, og vejledt ud fra vores ønsker og krav hele vejen. At budgettet på ca. 300.000 så er endt med at lande på mere end det dobbelte, skyldes dels egen mavefornemmelse for kvalitet og en langsigtet "investering" om man kan kalde det sådan, men i særdeleshed også sælgers råd og vejledning. Et aspekt om gensalgs/bytte værdi er også med i vores betragtning. Ydermere oplevede vi efter endelig handel, at blive kontaktet og tilbudt en yderligere mindre opgradering af motor på særdeles gode vilkår, som efter sælgers vurdering og nærmere eftertanke ville give bedre mening til vores valgte båd. Igen var valget vores eget, men det blev fremlagt på en sober og passende måde uden nogen form for "salgsgas" Nu glæder vi os bare til at få båden leveret. Nordkapp Noblesse 660 m/Yamaha 175HK påhængsmotor. De 5-6 ugers ventetid, som nu føles som en evighed, kunne der ikke ændres ved, for som sælger sagde; "så skal jeg rykke jer foran andre der har handlet før jer, og det vil jeg ikke, så kan vi desværre ikke lave en handel, hvis det er et krav", det var de præcise ord fra sælger. Wuav og Respekt herfra for den holdning. Og tak for handelen endnu engang. Vores bedste anbefalinger til Lars Skyum og teamet hos Bluebay-Marine. De er et besøg værd efter vores mening.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Vi havde en super god oplevelse i forbindelse med køb af ny båd hos Dan ved Bluebay Marine. Hurtig respons over mail, og yderst kompetent og fleksibel da vi skulle have fremvist båden. Som førstegangskøbere blev vi holdt godt i hånden og fik en ærlig rådgivning! Da båden til vores store held, kom tidligere end forventet, var servicen også i top her, med fleksibel levering i Silkeborgsøerne, så båden var lige til at tage hjem. Vi kan varmt anbefale at handle hos Bluebay Marine!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Har netop afhentet en ældre brugt båd hos Bluebay Marine og føler mig super godt behandlet. Jeg kom forbi Bluebay Marine sidste weekend efter lukketid, men blev budt velkommen alligevel og brugte tid på at forklare alle detaljer omkring båden. Jeg kan kun anbefale Bluebay Marine.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Yderst seriøs og kompetent service og fantastisk service af Jannick. Kan helt klart anbefale Bluebay Marine A/S hvis du skal købe båd.
Tip top anmeldelse herfra

Réponse de Bluebay Marine A/S
Vi har købt og solgt båd gennem Bluebay/Lars Skyum.
Det har hele vejen igennem været topprofessionelt forløb, hvad enten det gælder rådgivning, service eller købs-/salgsprocessen.
Alle aftaler overholdes - og Lars er altid "på"!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Købte brugt påhængsmotor , der var lidt problemer , men blev taget hånd om med det samme

Réponse de Bluebay Marine A/S
Hej jeg købte den 28 september 2018 en yamaha påhængsmotor 15 hk hos bluebay marine i Silkeborg og jeg kunne ikke få armene ned det var jo fedt at have sparet op og kunne lægge de 23000 sådan en bandit koster. Nu kommer det så.. Da jeg kommer hjem monterer jeg den på jollen og kører glad ned til Mariager fjord og søsætter jollen starter motoren og lader den falde i omdrejninger pga choker den vælger så at gå ud. Jeg starter den igen og lader den gå lidt tid og sætter den i gear og den dør. Starter igen giver lidt gas og sætter i gear jubii jeg sejler kort ude på fjorden dør den igen. Der er åben for tanken. Nå men jeg ligger den i bilen kører 70 km til Silkeborg og motoren blive justeret. Kører hjem monterer motor igen og så på fjorden men nej det er det samme den dør når jeg sætter den i gear. Jeg vælger at give den lidt gas når jeg sætter den i gear hvilket ikke er godt. Den har i skrivende stund kun kørt 12.5 timer og kørt på bagsædet af bilen 6 timer frem og tilbage mellem justeringer. Jeg burde nok have købt en Honda. Nu er garantien jo udløbet pga en diskosprolaps i ryggen og derfor ingen sejlturen i over et år jeg har fået at vide at de selvfølgelig gerne vil hjælpe mig med at få min dejlige yamaha 15 hk. Top trimmet til fiske turene fremover.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Super sted at handle båd.
Har besøgt butikken i Silkeborg flere gange, hver gang er jeg mødt at kompetente, imødekommende og servicemindede sælgere.
Har købt en båd og modtager efter køb stadigt den samme topprofessionelle service.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg købte en mariner 60 hestes, aldrig har jeg fået bedre service, af deres sælger jannick Jensen, han er virkelig en rar mand at handle med, så skal i handle motor eller båd, så tag fat i Jannick Jensen hos bluebay, så for i super service. Ikke sidste gange jeg handler med dem derovre i Jylland.🤩

Réponse de Bluebay Marine A/S
Fantastisk oplevelse med køb af min første båd.
Jeg er ny i bådbranchen og ville have min først speedbåd. jeg blev henvist til Bluebay Marine hvor jeg fik super god betjening og rådgivning! Tak til Bluebay Marine teamet for god service og min nye drømme båd.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg har solgt min gamle båd til købt ny båd at Bluebay Marine i Silkeborg. Selv om jeg bor i København har det ikke voldt problemer overhovedet. De svarer prompte på mails og telefoner, har god tålmodighed med en nybegynder som mig og jeg følte mig tryg og velinformeret gennem hele salgs- og købeprocessen. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Bluebay. Og til alle jer Københavnere: Det er intet problem, at handle i Silkeborg.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Det var med en sund portion skepsis jeg købte min drømmebåd hos Bluebay Marine. Silkeborg er langt fra København og hvordan ville service forløb og evt. reklamationer komme til at forløbe.
ALLE mine bekymringer var overflødige.
Jeg har fået en fantastiske service.
Motorservice har ikke kostet mere end man kunne forvente end hvis det var udført af et firma fra Sjælland.
De små-reklamationer der forventeligt kan være med noget så komplekst, som en større motorbåd er blevet imødekommet med hurtig og resolut service. Godt gået Bluebay.
Mvh Knud Lund

Réponse de Bluebay Marine A/S
Jeg har købt min første båd hos Bluebay Marina og sikke en dejlig oplevelse, de er så flinke og rare og yder virkelig den ekstra service der skal til for kunderne som gør at man virkelig har lyst til at komme igen hos dem om det så bare er med spørgsmål eller noget andet til båden så er de der.
Så 5 store stjerner herfra.
Mvh Jesper Danry

Réponse de Bluebay Marine A/S
Vi har solgt en båd i kommissionssalg gennem Bluebay Marina. Dette må siges at være helt og igennem professionelt arbejde. På mindre ind 14 dage havde vi solgt vores både i februar mdr. 2021. Bluebay Marina stå for alt og her var der ingen slinger i valsen. Så super service.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Da jeg skulle sælge min båd, der var i en prisklasse hvor mange føler sig mere sikker ved at have en forhandler ind over, valgte jeg at sætte min båd ned til BlueBay og lade dem stå for salget. Jeg blev absolut ikke skuffet, båden blev behandlet som om det var en af deres egne, alle funktioner blev gennemgået da de tog billeder og skrev beskrivelsen. Jeg blev behandlet som en ny mulig kunde. Jeg blev løbende informeret om interesserede købere, både på mail og telefon. Jeg troede kun man fik sådan en service når man skulle købe noget, jeg vil til en hver tid “både” købe og sælge ved dem.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Til at starte med, vil jeg lige give
🌟🌟🌟🌟🌟 til Blue-Bay Marine.
Vi har købt os en sprit ny lækker Corsiva 690 Tender, som kommer til April.
Blue-Bay Marine har simpelthen bare ydet den allerbedst tænkelige service, lige fra mails til rabatter.
Jeg kan intet andet, end kun at anbefale Blue-Bay Marine, hvis man vil købe sig en båd.
Og en meget spændt familie venter på at få sit nye barn hjem (Corsiva 690 Tender).
Mvh
Danny & Ann

Réponse de Bluebay Marine A/S
Super oplevelse og super medarbejdere! Har haft et rigtig godt forløb, men en ekstraordinær indsats fra Bluebay Marine.

Réponse de Bluebay Marine A/S
Altid hurtig og professionel hjælp. Vi købte båd hos Dan for et par år siden og solgte nu igen gennem Bluebay. Kun godt at sige om servicen!

Réponse de Bluebay Marine A/S
Handlet båd nummer 2 med Dan, vi blev enige om byttepris og gennemgang alt udstyr i detaljer.
Nuværende båd hentes og ny leveres forår 2021.
Hurtige tilbagemeldinger og afklaringer, kan varmt anbefale at handle hos Bluebay Marine.
Vh
Lise & Kim

Réponse de Bluebay Marine A/S
Har handlet med Bluebay for anden gang nu, og der har været en fantastisk service begge gange.
Stor anbefaling herfra😀