Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Voir plus
Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Voir plus
Snabb leverans. Till mig i alla fall. Fina garn med bra kvalitet. Saknar ibland "gladare färger". Roliga mönster att sticka till mina tre barnbarnsbarn.
- Magasin de tricot
- aussi dans
- Artisanat d'art
- Boutique de laine
- Magasin de laine
- Magasin de vêtements pour bébés
- Magasin de vêtements pour enfants
I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.
Varför välja Bluum?

- Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
- Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dere får to stjerner
Dere får to stjerner. Ikke pga kvalitet på produkt, men på veldig treg behandling av retur.

Réponse de Bluum
När jag har köpt de tänkte jag att det…
När jag har köpt de tänkte jag att det kommer komma färdig stickad, men det kom inte så , när jag ville returnera paketet kunde jag inte göra det för det kommer kosta mig extra pengar nästan samma summa som jag har betalat för själva produkten.

Fina garner
Fina garner, fina mönster (som dock behöver granskas och korrigeras vid översättning till svenska). Dåligt att ni inte skriver hur många garnnystan som går åt till en modell. Lång leveranstid jämfört med andra konkurrenter
Jag har ännu inte fått min beställning…
Jag har ännu inte fått min beställning som jag gjorde för drygt två veckor sedan.
Lite snabbare leverans skulle vara bättre

Réponse de Bluum
Bra kvalitet på garnet och en…
Bra kvalitet på garnet och en förståelig stickbeskrivning.
Tyvärr kunde jag inte se på er hemsida vilka stickor jag skulle behöva. Jag fick köpa det i en garnaffär några dagar senare.
Lätt o sticka garnet
Allt är bra jättefint garn och…
Allt är bra jättefint garn och fantastiskt mönster! Men den här gången tog det drygt 14 dagar för leveransen det tycker jag är alldeles för länge.
Bra varor:) Snabb leverans
Dålig service
Dålig service - tog 2 veckor att få leverans till PostNord o 2v f Posten att leverera

Réponse de Bluum
Garnet är mycket bra men matlådan är ett skämt.
Garnet är mycket bra.
Men matlådan i rostfritt är rena rama rånet. Det är snett och vint. Passar inte in i varandra mm. Fy så dålig kvalitet!

Snabb leverans.
Snabb leverans och lätt stickat garn.