Bluum Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Fina garner, fina mönster (som dock behöver granskas och korrigeras vid översättning till svenska). Dåligt att ni inte skriver hur många garnnystan som går åt till en modell. Lång leveranstid jämfört... Voir plus

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Voir plus

L'entreprise a répondu

Snabb leverans. Till mig i alla fall. Fina garn med bra kvalitet. Saknar ibland "gladare färger". Roliga mönster att sticka till mina tre barnbarnsbarn.

1. Magasin de tricot
  2. aussi dans
  3. Artisanat d'art
  4. Boutique de laine
  5. Magasin de laine
  6. Magasin de vêtements pour bébés
  7. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Écrit par l'entreprise

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

231 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Garner är underbara att sticka med

Garner är underbara att sticka med. Tycker däremot att priser på garn o mönster är alldeles för dyra.

19 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du likte å strikke med vårt garn. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Snabb leverans

Snabb leverans

1 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Fantastisk at det gikk kjapt å motta! Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Leveransen tog tid

Garnen var bra och med en bra objektsbeskrivning, men det tog inte 3-4 dagars leveranstid, fick paketet efter två veckor.
Efterlyste mitt paket hos Bluum och fick ett snabbt svar, vilket var mycket bra.

18 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager sen leveranse. Men kjekt at du likte vårt garn og oppskrift. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

19 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at du sier! Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Snabb hantering och leverans

Snabb hantering och leverans
Fint garn
Söt modell, dock för trång halsöppning. För ett litet barn blir det lätt en obehagskänsla/klaustrofobisk känsla
Så själv kombinerade jag detta mönster, med ett gammalt mönster, där halsen är V-ringad

2 février 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Godt at du fant utav det! Ikke vær redd for å ta kontakt med oss i kundeservice om du trenger hjelp. Du kan sende oss en mail om du lurer på noe til kundeservice@sandviks.com. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Det var ganska lång leveranstid

Det var ganska lång leveranstid, beställde 18/1 hade det i brevlådan 29/1. Garn och mönster är som jag tänkt mig😊

18 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemelding. Så bra at du likte din ordre og beklager at det tok noe tid å motta din pakke. Mvh Bluum

15 janvier 2026

Hei, takk for tilbakemeldingen. Kjekt å høre. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

snabb leverans och fantastiskt bra…

snabb leverans och fantastiskt bra service med att erbjuda att lägga undan nystan i rätt kulör om det inte skulle räcka.

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveranse og service. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Mönstret innehåller ord som man måste…

Mönstret innehåller ord som man måste söka upp vad de betyder. Sticka en kant med "diamantstickning" i stället för att skriva ut varannan maska avig och rätt

12 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi skal ta dette med videre. Skulle det være noe du trenger hjelp med, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com .Mvh Bluum

Fin produkt.

Lett att få hemleverans.

11 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du er fornøyd. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Paketet som garnet kom i är så fint

Paketet som garnet kom i är så fint. Garnet som jag beställt var mjukt och nystat runt så det går att ta garnet från mitten så nystanet ligger still. Mönstret lätt att förstå.

11 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du er fonøyd. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Lång leveranstid…..

Garnet var jättefint, stämde bra med färgen på bild, beskrivningen tydlig, mycket bra! Lååång leveranstid, beställde den 7 januari och det levererades den 16 januari, inte bra….. Kommer att beställa igen, nu vet jag att det tar tid och får planera därefter.

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Pakker som blir sendt fra oss her i Norge til Sverige, blir kun sendt ut på fredager. I dette tillfelle ble din pakke sendt ut den 09. Jan. Vi beklager for lengre leveringstid, men håper du er fornøyd med ordren din likevel. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Snabb leverans.

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bra garner.

1 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du likte vårt garn. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Jag tyckte om det jag beställt men det…

Jag tyckte om det jag beställt men det var väldigt lång leveranstid. Idag kom postavin medan paketet legat sedan 17 januari på hämtstället COOP Spångbro, Sorunda. Nu ska jag sticka! Tack!

28 décembre 2025

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at din pakke var forsinket, men håper du blir fornøyd med innholdet. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Tar alldeles för lång tid att få sin

Tar alldeles för lång tid att få sin
beställning uppemot 2 veckor

6 janvier 2026

Réponse de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Pakker til Sverige blir sendt ut på fredager, slik at din pakke ble sendt den 16.Jan. Vi håper du har den straks. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com om det skulle være noe. Mvh Bluum