Detta inlägg gäller verkstad och tillhörande kundservice vid Förenade Bil i Ängelholm. Mycket trevlig kontakt när man ringer in till verkstaden. Men där slutar tyvärr det positiva. Lämnar bil... Voir plus

BMW Financial Service genom Bents Bil i Halmstad vill lura av sina leasingtagare extra pengar vid avslut av leasingsperioden. Genom att rida på enskilda paragrafer istf se helheten utkrävs extra penga... Voir plus

Jag har alltid köpt minan nya bilar hos BMW men har märkt att all kundkontakt har försvunit,söker man säljare så är dom oftast upptagen med att sälja era BYD Bilar!! Jag har funderat på att ta konta... Voir plus

Tyvärr blir det ju BMW Sverige som får ta skiten fast det i detta fall gäller en BMW X1 xDrive25e. Dålig konstruktion på laddluckan, går inte att öppna eller stänga vid minusgrader. På tidigare... Voir plus

1,3

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,3

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ingen service!

Kom ind og forventede at en sælger rettede henvendelse til mig, men efter 30 min opgav jeg dette. Opsøgte selv en sælger idet jeg var interesseret i en BMW 5 serie og ville prøve denne. Men idet jeg havde et Dansk kørekort ville de ikke lade mig prøve bilen. Hvis jeg skulle prøve den blev det nød til at være med en sælger, som der ikke havde tid den dag, selvom de der sad 1 på hver deres plads og ikke lavede noget, eller virkede som om de ikke lavede noget. Jeg var meget skuffet og den dårlige behandling jeg fik, spurgte dem om de var interesserede i at sælge biler eller de ikke var ? Fortalte dem at jeg lige havde været hos Mercedes i Malmö for at prøve en e klasse uden problemer, med dansk kørekort og blev mødt i receptionen af venligt personale. Svaret her var, at så måtte jeg bare købe en Mercedes! Har aldrig oplevet sådan en dårlig service hos en bilforhandler, de er meget arrogante! Tog over til BMW i Lund hvor jeg godt kunne prøve en BMW 5 serie med dansk kørekort. Ville aldrig sætte min fod hos denne bilforhandler, de er arrogante, møder ikke kunderne, vil have kunderne møder dem og har meget dårlig kunde service.

6 mai 2016

Förenade bil AB BMW Malmö

Köpt en bil som var 3 månader gammal, kört 250mil.. Pris 580.000kr Bilen är ur deras Premium Selection Serie!!
Vid tillfället när jag köpte bilen av Ercan Okur så sa han; att det var en prima bil som inte varit skadad eller krockad!! Nu har det kommit fram att bilen varit krockad och främre delen på bilen varit utbytt!! Jag har köpt en bil i godtro och har idag en bil som inte varit värt det priset!! Rekommenderar Er ABSOLUT inte att köpa en bil hos Förenade bil, BMW i Malmö!! Och detta kommer ifrån en som köpt 3 bilar hos dom!! Och det är så här dåligt man blir behandlad!!

20 novembre 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit