Bodylab Avis 6 078

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... Voir plus

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... Voir plus

Great stuff here at Bodylab! It's not packed with sugars or artificial flavors. Coming from America, I've taken everything from NOXplode ,Yellow Jackets, Double Dragon Win50 etc and i've never had a p... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

6 k avis

23 mars 2026

Hej Marie,

Tack för din recension och din feedback

Vad roligt att höra att leveransen var snabb. Det är precis den typ av upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi hoppas att du blir nöjd med produkterna och ser fram emot att få skicka din nästa beställning

Hilsen Freja

En butik jag återkommer till

1. Lätt att söka information om vad jag är ute efter.
2. Snabb leverans

19 mars 2026

Hej Petra,

Tack för din recension och din feedback

Vad roligt att höra att du tycker det är enkelt att hitta den information du söker, det är något vi verkligen prioriterar. Härligt också att leveransen levde upp till förväntningarna och gick snabbt.

Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd och vi ser fram emot att få skicka din nästa beställning

Enkelt och snabbt

Bra och snabb leverans men jag hade gärna velat få en skopa i varje påse

18 mars 2026

Hej Ann,

Tack för din recension och din feedback

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi förstår absolut din önskan om att få en skopa i varje påse, det gör det smidigare i vardagen. Vi tar med oss din feedback vidare i vårt arbete med att förbättra både produkter och upplevelse.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med produkterna och vi ser fram emot att få skicka din nästa beställning

Jättenöjd

Snabb leverans och bra smaker på produkterna🙌

16 mars 2026

Hej Susanne,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och smakerna på produkterna.

Håller vad den lovar.

Bra produktinformation som håller vad den lovar. Snabb leverans. Goda smaker som blandas med egengjord havremjölk.

14 mars 2026

Hej Björn,

Tack för din fina och utförliga recension! Vad roligt att höra att produktinformationen motsvarar förväntningarna, att leveransen var snabb och att du uppskattar smakerna – särskilt tillsammans med din egen havremjölk.

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans

15 mars 2026

Hej Sara,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Bra och goda produkter

Bra och goda produkter, lätt att betala och snabb leverans. Det blir toppbetyg

12 mars 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna, att betalningen var enkel och att leveransen gick snabbt.

Vi uppskattar verkligen ditt toppbetyg och din feedback.

Problemfritt och bra

Produkter helt som förväntat. Snabb och enkel leverans.

12 mars 2026

Hej Daniel,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att produkterna levde upp till förväntningarna och att leveransen var snabb och enkel.

Bra pris

Bra pris, snabbt och smidigt med snabb leverans. Tack

10 mars 2026

Hej Liselott,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och att allt gick snabbt och smidigt med leveransen.

Älskar deras produkter

Älskar deras produkter, alltid väl packade och snabb leverans. Rekommenderar 👍👍

19 février 2026

Hej Izaa,

Tack för din recension! Härligt att höra att du älskar produkterna, att de alltid är väl packade och att leveransen är snabb.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss!

En av dom bästa

Alltid snabbt, enkelt och gott!
10/10
Beställer nästan varje månad från Bodylab.

31 janvier 2026

Hej David,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker det alltid går snabbt, enkelt och att produkterna smakar gott.

Vi uppskattar verkligen att du är en trogen kund och beställer nästan varje månad!

Freja

Allt gick väldigt snabbt och jag är…

Allt gick väldigt snabbt och jag är väldigt nöjd hur simpelt allt var. Jag ät lite besviken över att jag inte fick min shaler med paketet, men kjndsuport löste det och jag får den nu istället. Det som kunde varit bättre var om det va skrivet på svenska, förstod knappt vad som stod på mailet.

8 mars 2026

Hej Kevin,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att kundsupport kunde lösa problemet med shalern så att du får den nu.

Vi tar till oss din feedback om språket i mejlet och ska se över hur vi kan göra det tydligare på svenska framöver.

Freja

Kanon produkter och leveransen gick…

Kanon produkter och leveransen gick smidigt.

24 février 2026

Hej Christoffer,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna och att leveransen gick smidigt.

Proteinpulver

Jag köpte proteinpulver. Vanilj o kaffe. Jag ville testa den och den var god,

11 mars 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du ville testa proteinpulvret i vanilj och kaffe, och att du tyckte det var gott.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, bra varor och snabb leverans

4 mars 2026

Hej Susanne,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att det var lätt att beställa och att du är nöjd med både varorna och den snabba leveransen.

Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt

1 mars 2026

Hej Patrik,

Tack för din recension! Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt.

Mycket bra

Bra, snabb leverans o goda smaker

1 mars 2026

Hej Patrizio,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du tycker om smakerna.

Freja

Lite seg leverans jämnfört med andra…

Lite seg leverans jämnfört med andra men allt kom och inga problem i övrigt

26 février 2026

Hej Mattias,

Tack för din recension! Vi beklagar att leveransen kändes lite seg jämfört med andra, men det är bra att höra att allt kom fram och att det i övrigt fungerade utan problem.

Freja

Bra priser på bra produkter.

Bra priser på bra produkter.
Snabb leverans.
Tack

28 février 2026

Hej Reidar,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med både priserna, produkterna och den snabba leveransen.

Hej Eija,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkterna och att smaken är god.