Bodylab Avis 6 078

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... Voir plus

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... Voir plus

Great stuff here at Bodylab! It's not packed with sugars or artificial flavors. Coming from America, I've taken everything from NOXplode ,Yellow Jackets, Double Dragon Win50 etc and i've never had a p... Voir plus

Allt gick väldigt snabbt och jag är väldigt nöjd hur simpelt allt var. Jag ät lite besviken över att jag inte fick min shaler med paketet, men kjndsuport löste det och jag får den nu istället. Det som... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

TrustScore 4.5 sur 5

6 k avis

Artificiellt smak

Pulver i hela kartong.
Proteinpulver smakade billigt och artificiellt inte till min smak blev besviken

27 février 2026

Hej

Tack för att du delar din upplevelse – och jag är verkligen ledsen att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Det låter heller inte bra att det var pulver i hela kartongen när du fick paketet. Om något har läckt under transporten vill vi gärna titta närmare på det. Du är mycket välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer och gärna en bild av paketet, så hjälper vi dig vidare.

När det gäller smaken förstår jag också att det kan vara en besvikelse när den upplevs som artificiell. Smak är förstås väldigt individuellt, men din feedback är viktig för oss och vi tar den med oss vidare.

Vänliga hälsningar
Chalotte

Snabb leverans, bra produkt.

9 février 2026

Hej Dennis,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med produkten.

Freja

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Enkelt att beställa och snabb leverans.
Saknade dock att få en bokningsbekräftelse på mejlen.

27 février 2026

Hej Linda,

Tack för din recension! Härligt att höra att det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb.

Vi tar till oss din feedback angående bokningsbekräftelsen och ska se över hur vi kan göra det tydligare framöver.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse!

Funka bra...

26 février 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension! Härligt att höra att det fungerade bra.

Freja

Snabb leverans och grymma produkter!

Snabb leverans och grymma produkter!

1 février 2026

Hej Hannah,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med produkterna.

Väldigt bra produkt inget fel

Väldigt bra produkt inget fel

Hej Helge,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att allt fungerade bra.

Freja

Väldigt nöjd och snabb levererans

Väldigt nöjd och snabb levererans , god fräsch smak på jordgubben

Hej Mikail,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd, att leveransen var snabb och att du tycker jordgubbssmaken är god och fräsch.

Tydlig information

Tydlig information, goda smaker

Hej Annika,

Tack för din recension! Härligt att höra att informationen var tydlig och att du tyckte smakerna var goda.

Bra sida och snabb leverans

Bra sida och snabb leverans

Finns ingenting att anmärka på. Jag kommer bli en trogen kund 😃

Hej Maria,

Tack för din fantastiska recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både sidan och den snabba leveransen – och att du inte har något att anmärka på.

Det betyder extra mycket att du vill bli en trogen kund. Vi ser fram emot att ha dig hos oss framöver!

Hej Tove,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb.

Ni är grymma!

Alltid nöjd med era produkter och service!

Hej Louise,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du alltid är nöjd med både våra produkter och vår service.

Hej Benny,

Tack för din recension! Härligt att höra att du tycker produkterna är bra och prisvärda.

Bästa granolan

Lätt att klicka hem produkter. Men hade velat att det var fraktfritt. Lite lång leveranstid. Oavsett mycket nöjd kund pga världens godaste granola!

20 février 2026

Hej Sara,

Tack för din recension! Kul att höra att du tycker det är lätt att beställa produkter och att du är mycket nöjd – extra roligt att du älskar vår granola.

Vi tar med oss din feedback om fraktkostnad och leveranstid, och hoppas kunna göra upplevelsen ännu bättre framöver.

Så goda produkter!

Så goda produkter!

Älskar pannkakorna❤️

19 février 2026

Hej Maarit,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du tycker om produkterna – och extra kul att du älskar pannkakorna!

31 janvier 2026

Hej Arjana,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb.

Freja

Snabb leverans, mkt att välja på, kvalitets grejer.

27 janvier 2026

Hej Lena,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb, att du uppskattar det breda utbudet och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Produkterna är bra

Produkterna är bra , leveranstiden är kort allt va bra.

18 février 2026

Hej Sulaiman,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkterna och att leveranstiden var kort – kul att allt var bra.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Bra!

Detta är fjärde köpet från bodylab, nöjd som vanligt!

17 février 2026

Hej Daniel,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd som vanligt – och att du nu har handlat hos oss för fjärde gången.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

Freja

Snabb leverans och bra service vid…

Snabb leverans och bra service vid reklamation!

16 février 2026

Hej PE,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du fick bra service vid reklamationen.

Återkommande nöjd kund

Återkommande nöjd kund

15 octobre 2025

Réponse de Bodylab

Tack för din recension! Härligt att höra att du är en återkommande nöjd kund.

Freja

En savoir plus sur les différents types d'avis.