Ben erg blij met de producten, de scheerzeep ruikt lekker en schuimt goed op, en de bowline scheerkwast doet ook zijn werk. De producten zien er in het echt iets anders uit als op de website, zoa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pomade en olie besteld. Beiden top producten! Eindelijk verzorgings producten die natuurlijk aanvoelen, lekker ruiken en ook nog eens werken zoals ze het zouden moeten! Pomade heeft een stevige hold... Voir plus
THE NAVIGATOR baardkam 5/5, mooie unieke kam en doet je haren mooi naar beneden drukken! Frist mate baardborstel 5/5, de naam zegt het al hé. Dual Wield safety razor 5/5, Kwalitatief, mooi en aa... Voir plus
De medewerkers zijn enorm klantvriendelijk en behulpzaam. Nadat het contact via het contact formulier niet zo soepel was gegaan en ik direct contact heb opgenomen via de mail, waren ze enorm begripvol... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Unieke handgemaakte verzorgingsproducten voor het Scheren🪒 Verzorgen🧼 en Stylen💈 van je haar, baard en snor. Lokaal geproduceerd & Premium kwaliteit🥇
Coordonnées de contact
Scheldeplein 20, 2515TH, Den Haag, Pays-Bas
- info@boegbeeld.shop
- boegbeeld.shop
Demande des avis aux clients
Top kwaliteit producten en leuk…
Top kwaliteit producten en leuk verpakt! Snelle verzending, goeie ervaring!
Snel snel goed goed
Snelle verzending en goede pakket tracking; je wordt op de hoogte gehouden en kan je zending altijd inzien.
Goeie producten
Goeie producten de baard olie ruikt zeer goed en de styling paste ook en het haar blijft goed in model zitten.
Kwaliteitsproducten
Ik bestel regelmatig producten bij Boegbeeld, waaronder de Siren's Song Styling Paste, Dual Wield Royal Silver en de Poseidon's baardolie. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden altijd volgens afspraak geleverd. Bestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt met een boodschap van Boegbeeld. De communicatie vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verloopt duidelijk en correct. Ik raad de producten van Boegbeeld ten zeerste aan.
Zalig
Heb 2 baardolies gekocht en de kam, lekkere geurtjes en een zalige kam voor je baard ❤️ meer hoef ik niet te zeggen
Echt een aanrader
Snellere levering als voorspelt.
Fijne berichtgeving over de status van je packet.
Gelukkig geen 20 mails van is ingepakt tot verstuurd.
En verder top kwaliteit suppel die mooi verpakt zitten. En een leuke instructiekaatje erbij.
Echt een aanrader
Werkt goed met zwaar en dik haar
Heel erg nice!
Ik had baardolie nodig, en kende Boegbeeld al en was erg benieuwd! Snelle levering, ruikt lekker en zorgt dat m'n huid onder mijn baard minder droog is! Heel erg nice!
levering was op en top
de snelle levering en de kwaliteit van het product maakt het winkelen bij jullie echt aangenaam. Zelf heb ik het al aan de mensen rondom mij aangeraden.
Alles mooi
Mooi product, goede kwaliteit, mooi verpakt en snel binnen! (En natuurlijk mooie eigenaar ;) )
Voldoet helaas niet aan mijn verwachtingen.
Belachelijke prijzen!
Baardborsteltje €24,99. Kammetje €21,99. Scheerzeepje €21,99 etc.. Je wordt zwaar opgelicht met al deze prijzen en kwalitatief zou ik de Boegbeeld producten niet noemen.
Precies wat ik zoek
Levering was op tijd, product was met zorg verpakt en kwaliteit van de olie is super!
Veels te duur!
Veels te duur voor de kwaliteit die je krijgt er zijn betere professionele handgemaakte scheer producten op de markt voor veel betere prijzen. Je hoeft het simpelweg alleen maar te googelen.
Wondjes en pijn.
Na één scheerbeurt heb ik overal kleine wondjes en mijn huid doet pijn, waarschijnlijk ook door de scheer”zeep”. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met andere merken!
Overrated producten.
Zeep heeft een redelijke geur, voor de rest weinig indrukwekkend. Meeste producten van Boegbeeld zijn overrated.
L’expérience Trustpilot