Lisez les avis des autres
Altijd proffesioneel en snel. Dermamaximo doet wat het beloofd. Heidy en haar team geven goede adviezen en hebben duidelijke filmpjes. Ik ben heel blij met het device en de bijbehorende serums.
Bij vragen meteen antwoord . Fijne producten . Geen voor of na foto maar wel 2 mensen die vroegen of ik iets had gedaan aan mijn gezicht hahahha
De levering was snel. Ik heb nu ongeveer 4 weken de EBL gebruikt en mijn huid is echt zachter geworden, ook de lijntjes. Er wordt snel gereageerd op vragen. Wel viel me op dat de volumax bij de youth... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dermaximó is ontstaan vanuit liefde voor de huid. Effectief en no-nonsense, dat is waar Dermaximó voor staat. 🧡 Ons doel is hoogwaardige skincare producten ontwikkelen die beschikbaar zijn voor een groot publiek. Hoge kwaliteit, maximaal resultaat tegen een scherpe prijs vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dan ook tevreden klanten met mooie, gezonde en jonge huiden. “Getting older, staying young”
Coordonnées de contact
Vosbergerweg 39, 8181JK, Heerde, Pays-Bas
- 0578-695815
- info@dermaximo.com
- dermaximo.com
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bij vragen meteen antwoord
De EBL geeft snel resultaat en voelt erg prettig
De levering was snel.
Ik heb nu ongeveer 4 weken de EBL gebruikt en mijn huid is echt zachter geworden, ook de lijntjes. Er wordt snel gereageerd op vragen. Wel viel me op dat de volumax bij de youth box set slecht gevuld was, bij nabestelling was dit niet zo. Ik ben erg blij met de EBL, dus dankjewel!
Altijd proffesioneel en snel.
Altijd proffesioneel en snel.
Heb goede ervaringen met deze producten…
Heb goede ervaringen met deze producten en het is snel bezorgd
Ik ben er super tevreden mee super…
Ik ben er super tevreden mee super goede producten men huid is zo egaal geworden ik zie al resultaat ben er blij mee ik raad het iedereen aan
Uitstekend product, uitstekende service bij vragen
Het EBL-apparaat werkt fantastisch. Al heel mooie resultaten na 6 weken gebruik. Mijn huid is strakker, voller en m'n teint is zichtbaar verbeterd. Ook m'n pigmentvlekken (ik heb een Indische huid) zijn sterk verminderd. Supertevreden. De klantenservice is zeer goed bereikbaar. Reageert snel, vriendelijk en adequaat op vragen. Aanrader!
Prima!
Prima!
Snel ontvangen, mooi verpakt ook!
Nu nog uitproberen en kijken hoe het gaat.
1 min puntje dat de handleiding in het Engels is.
Wel een mail gestuurd hierover.
Dus afwachten….
Gewoon Super tevreden,mijn huid wordt er vrolijk van!!!
Alleen maar Lof!!!producten zijn super fijn in gebruik,denk even een tipje!!!ga het zelf eens uitproberen 👍👋
Super snelle levering
Super snelle levering, duidelijke uitleg en apparatuur ziet er heel professioneel uit.
Belachelijk duur dat gezichtsmassage…
Belachelijk duur dat gezichtsmassage apparaat , gewoon te koop bij Temu en Ali , maar zij vraagt gewoon het driedubbele van de prijs , mensen zijn toch niet gek zeker!
Fijne producten
Snelle service, vriendelijke benadering !
Super ervaring met mooie producten!
Prima tot nu toe
Snelle levering en makkelijk in gebruik.
Apparaat nog maar 2x gebruikt dus kan nog niks zeggen over resultaten.
Blij mee
Ik heb de ebl besteld en dacht " we gaan het zien"
Je krijgt hem netjes binnen met goede uitleg. Eerste x dat ik hem gebruikte was het wennen.
Eerste dagen merkte ik al dat mijn huid zachter was.
Nu een weekje verder en me huid reageert er goed op.
Ik volg de week schema wat ze me netjes hebben aan gegeven. En eerlijk is eerlijk ik vind het zen om te doen. En na een week zie ik nu ook al wat verschil.
Ik gebruik de serums van hun, die vind ik wel wat lastiger om de juiste geleiding te vinden qua prikkel. Maar ook hierin hoef je maar te mailen en krijg je antwoord waar je ook wat aan hebt.
Ik ben nu al nieuwsgierig hoe het over 30 dgn.
Te vreden dame hier
Frustratie en irritatie
Ik kreeg in mijn opgestuurde pakket een manuel in het Engels.
Hierover was ik verbaasd want dit was niet gecommuniceerd en ik vind het niet prettig. Gevraagd of ik een Nederlandse handleiding mocht ontvangen.
Daar zou voor worden gezorgd. Wat krijg ik opgestuurd...... weer een manuel in het Engels.
Een zeer goede service!!
Een zeer goede service!!
En ik ben blij met het apparaat, na een paar keer gebruikt te hebben merk ik zeker verschil voor mij is het het geld zeker waard.
Sehr gute Prodkte
Ich bin sowohl mit den Produkten als auch mit dem Service sehr zufrieden.
Al 2 jaar heel tevreden
Ik gebruik de device al bijna 2 jaar. Buiten de super service, heerlijke producten die écht werken. FAN
En savoir plus sur les différents types d'avis.