Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Voir plus
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Voir plus
Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én s... Voir plus
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
N'a pas répondu aux avis négatifs
Skøn burger god betjening.
Jeg trækker to stjerner fordi de tager 12 kr for dip selvom jeg har købt en menu eller combo..

Réponse de Bøff Burgerbar
Har fået bruger fra Böff i Hillerød og det spiller Max, gode burger til fornuftige priser
Kommer igen med sikkerhed

Réponse de Bøff Burgerbar
Allerød Tager ikke imod kontanter godt der er andre der gør
Øh nej medarbejderen kunne ikke åbne kassen den var nemlig låst

Réponse de Bøff Burgerbar
Jeg tror aldrig jeg har anmeldt et madsted før, men her bliver man sgu nødt til at advare og fraråde Böf Allerød.
Vi fik ikke pommes fritter med til vores menu, så vi måtte køre tilbage efter dem - hvor der ikke var meget undskyldning eller beklagelse at spore.
Da vi endelig kommer hjem opdager vi at en burger har to underboller. Det kan jeg sagtens overleve, men hvordan i alt verden kan det ske medmindre at man har hovedet fuldstændig oppe et vist sted? Kig dog på den mad du står og laver! Hvad jeg ikke kan overleve er dog en fuldstændig rød bøf.. burgeren var derfor fuldstændig uspiselig. Mine venner havde heldigvis valgt kyllingeburger.
Eneste gode var pommes fritterne.
Aldrig aldrig aldrig spis her. Værste måltid nogensinde.

Réponse de Bøff Burgerbar
Rødovre centrum. Dårlig oplevelse trods vi aldrig fik bestilt.
Kl 17.45 ankom ville vi bestille og stillede os i kø. Der stod vi så 30 min, hvor kvinde bag ikke sagde et ord. Eneste der sagde noget, hvad tilfredse kunder, som havde ventet over en time på maden. trods den var bestilt. 35 min efter prøver vi at få kontakt med kvinden, som blot sagde der ville gå min 50 min yderligere og der valgte vi at gå.
Aldrig mere jer. Forskammet at se igennem kunderne, uden at sige et ord.

Bestilte 4 burgere online. I Allerød
De 3 skulle være uden løg, agurk og tomat. Den sidste med det hele. Der kom 4 med det hele. Vi fik dog byttet de 3 til det rigtige.
Burgerne var kolde og slatne.
Bøffen, som de laver medium stegt, var delvist rå.
Bestilte en oreo is. Den var smagsløs og der var kun lidt knas på toppen.
Alt i alt en dårlig oplevelse.
Appen slettet og ikke flere besøg der.

Réponse de Bøff Burgerbar
Vi bestilte tilbage i marts burgere fra Bøff Burgerbar i Rødovre Centrum. Betalingen gik igennem, men da vi hentede maden havde stedet lukket. Vi fik kontakt til kundeservice, som ikke gad at hjælpe og bad os om at sende en mail - lidt irriterende når man står uden mad og 400,- fattigere.
Vi får så en rabatkode til næste køb. Denne forsøger vi at bruge, men den virker ikke. Vi skriver endnu engang, og får så en ny rabatkode.
D.d. giver vi dem en sidste chance - kun fordi vi har en rabatkode - og forsøger igen at bestille med den nye rabatkode, men selvfølgelig virker den nye heller ikke. Vi forsøger at ringe til kundeservice, som endnu engang ikke gider at hjælpe.
Vi spreder glædeligt rygtet om den dårlige service hos Bøff Burgerbar blandt venner og familie. Heldigvis, klarer de det også godt selv, kan man se herpå Trustpilot.

Réponse de Bøff Burgerbar
Allerød BØFF, igen lækker og velsmagende burger og sprøde fritter til
Ikke imponerende. Skulle bestille 3 Holger burgere på nettet, men den ene skulle være uden pickles. Det lykkedes aldrig da man ved valg minus 1 under pickles alligevel fik bekræftet 3 uden. Derudover var fyldet af en skrabet udgave. 1 salatblad 1 skive tomat osv. lignede absolut ikke foto og til prisen som er tæt på 100 kr absolut ikke pengene værd. Tror ikke vi kommer til at handle der meget hvis det er deres standard. Det var i Allerød og kan se I ikke har den med på listen over afdelinger endnu herinde.
Skulle bruge app til bestilling, da jeg havde værdibeviser, men på appen kan man ikke tilføje ekstra bacon (som man ellers kan på hjemmesiden). Jeg ringer til kundeservice, som ikke kan hjælpe, og siger, jeg bare må prøve at sende en mail eller skrive i chatten, hvor jeg så intet svar får. Ikke særlig hjælpsom kundeservice, når man ikke kan kommunikere med restauranten. Heldigvis er ekspedienten i restauranten klar på at lade mig tilkøbe bacon efter jeg har foretaget min bestilling på appen nede i restauranten. Jeg synes dog, det er rigtig ærgerligt og ineffektivt, at jeg skal gå ned i restauranten, før jeg kan få hjælp, det fjerner lidt fidusen ved en app.
Standarten på deres vindene cheese burger er virkelig faldet. Plejede at være helt vild med den, men nu kan jeg ligeså godt bestille hos en kina grill.
Måske det er personalets skyld ? Mine gode oplevelser, har været i Rødovre centrum.
I dag var det Sydhavnen og det kan jeg virkelig ikke anbefale
Simpelthen den mest slatne og fesne burger jeg nogensinde har spist. Kold meget tynd bøf, en syltet agurk og en såkaldt “cheeseburger dressing” der kun var som en “ikke smurt” klat i midten. Plus en dip der skulle have smagt af Aioli, men i stedet for gammel mayo. Øv - aldrig igen
Allerød har endelige fået en pendant til pizza, Durum, kebab, sushi og kinesisk ifa BØFF Burgerbar, og tidligere erfaring har været fantastisk.
Men deres nye Allerød afdeling ødelægger deres ellers gode ry, for der har siden åbningen hersket en forvirring og er total kaotisk.
Der er ikke styr på hvem der skal have hvad og når man så endelige efter 15-20 minutters ekstra ventetid får sine burgers - er de kolde.. Humpfff
Vi har lige igen fået kolde burgers, selv efter 15 ekstra vente minutter.
Bollen var tør og smuldrede. Bøffen gennemstegt og kunne bruges som skosåler.
Det er 3 gang vi er ude for det, så nu er det sgu slut.
Ærgeligt
Bestilte en frokostmenu, Cheeseburger, til kr89.
Ved afhentning bad jeg om lidt ketchup, hvilket de ville have kr12,00 for!!! Det afviste jeg.
Da jeg åbnede boksen var der en lille hamburger med dressing, 2 skiver rå agurk og en enkelt løgring. Intet andet. Hvor var tomaten og salaten?
Var henne og checke det store billede med frokosttilbuddet og hverken burgerens størrelse eller kvalitet lever ikke op til fotoet.
Da jeg klagede over produktet til betjeningen fik jeg at vide at jeg skulle have købt en klassisk burger til 139kr, hvis jeg ønskede salat og tomat!
Kommer igen? Nej
Lokation:Lyngby Storcenter
Det smagte godt, men synes også jeg betalte en god sum. Havde nok forventet mere til den pris. Forholdsvis hurtig betjening
Maden smagte super godt, manglede dog nogle af de ting jeg bestilte og betalte for.
Nu fik jeg prøvet det igen og jeg må sige til den pris, havde jeg forventet noget der var langt bedte .
Kolde pommes frit og tør bolle.
Bøff Allerød