Do not recommend. Products are non-refundable. Quality comparable to SHEIN and not worth it. Delivery was 2 weeks with no reliable tracking.
Lisez les avis des autres
The best experience ever! Absolutely gorgeous designs and most friendly people! I have bought several dresses, knits, jewelry..and it has always been an amazing experience! If you are looking for t... Voir plus
Frygtelig kvalitet Frygtelig kvalitet Købte for nogle måneder siden deres Frida Deep sand joggingbukser i deres butik i Aarhus C. Efter 3 uger er der allerede hul bagpå langs syningen, nu 1,5 måned... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Do not recommend
Super fin service og hurtig levering.
Spild af penge - og elendighed reklame for dem selv
Købte en drømmekjole i Boii i Odense, hvor stoffet desværre skred i syningen. Kontaktede i første omgang butikken, blev henvist til webshop, som sendte mig tilbage til butikken. En venlig damen bad mig sende kjolen retur! De havde en ny i samme str., som de ville sende til mig. Jeg sendte kjolen retur 3/12-25, men hørte ingenting. Ringede og ringede før jul og i mellemjulen, uden held. Tænkte der måske var ferielukket. Fik endelig fat i den samme kvinde som jeg havde talt med før 3/12 et godt stykke efter nytår. Hun kunne huske mig og ville følge op, og kunne slet ikke forstå, at jeg ikke havde modtaget kjolen. Har intet hørt siden og kan ikke få fat i butikken.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at man handler her. Det bliver for dyrt, ærgerligt og spild af penge.
Hvor bliver min retur af?
Det er over 14 dage siden jeg sendte min pakke retur, men har stadig ikke modtaget mine penge. Og de svarer ikke på mail. SÅ dårlig service
Altid sød personale
Får altid den bedste hjælp om det er butikken i Aalborg eller Aarhus. Har en del forskelligt, men deres Fie skjorte, er den bedste i både pasform, kvalitet og farver
Jeg har haft en super god oplevelse og…
Jeg har haft en super god oplevelse og var lidt skeptisk når jeg læste anmeldelser på trustpilot. Fra jeg bestilt min vare til jeg modtog den ved min hoveddør er der kun gået 3 dage og pakken blev leveret på en lørdag. Du skal ikke være nervøs for at bestille via deres hjemmeside trods anmeldelser på trustpilot. Klar anbefaling fra min side og selvfølgelig 5 stjerner ⭐️
Bare god service
Jeg havde købt noget tøj til en gave men havde ikke fået nogen kvittering
så sender dem en mail og inden for 5 min var den svaret og den var gensendt så problemet var løst
høj og hurtig service noget som mange andre virksomher kan lære af
At man skal møde op i fysisk butik med…
At man skal møde op i fysisk butik med reklamation - det giver slet ikke mening at man skal shoppe i fysiske butikker, og reklamation er dårligere end hvis man shopper online. Især når tøjet fra start af ikke er syet færdigt 🙈🙈 hurra for at butikker i alle gader lukker… ikke så mærkeligt ….
Umulig at få fat på…
Jeg bestilte to trøjer for fire dage siden. På deres hjemmeside står der, at hvis man placerer en ordre inden 14, så bliver den sendt afsted samme dag. Pakken skulle være sendt for tre dage siden, men jeg har intet hørt fra dem. Jeg har flere gange ringet på deres hovednummer, men ingen tager den…
Glad
Bestilte fra deres webshop, pakken blev sendt med GLS i godt behold. Jeg er meget glad for min stribede trøje og kan anbefale at handle her til andre 😊👍
Vildledende skilte for en til at tro at alt er nedsat 75%
De forsøger at snyde folk ved at skrive med store bogstaver på skilte at alle deres varer er 75% nedsat.
Dog står der også “op til” med meget meget lille skrift.
Det er tydeligt at de forsøger at omgå reglerne og moralen for at snyde potentielle kunder.
Det er fejt og usselt af dem og jeg kan slet ikke anbefale dem.
Har lige haft den mærkeligste oplevelse…
Har lige haft den mærkeligste oplevelse i butikken i indre by. De havde en cardigan som jeg gerne ville købe, men kun på en gine, den måtte jeg ikke købe. Vi tjekkede om den kunne købes i andre butikker eller online, men alt var udsolgt. Jeg måtte ikke købe den de havde, det var et princip, så nu har de en gine med en cardigan som reklamerer for en cardigan de ikke sælger😅.
En stjerne er alt for meget
En stjerne er alt for meget - kommer aldrig der igen.
De lokker med vildledende skiltning om store besparelser, og når man så finder ud af at der ikke er en besparelse at hente, så kan man ikke få pengene retur.
Også selvom købet er mindre en 5 min gammel.
Hold dig væk - kundeservice findes ikke i denne kæde.
Hvis man ikke behandler sine kunder ordentligt, så har man ikke fortjent dem.
Fantastisk oplevelse
Jeg har for nyligt handlet hos boiistudios, og var lidt skeptisk over anmeldelserne… men jeg har haft en fantastisk oplevelse hos dem. Tøjet er god kvalitet og der er hurtig levering
Vildledning som bevidst strategi?
Købte som så mange andre varer som følge af deres luskede markedsføring.
Det må være en bizar oplevelse som medarbejder ved næsten hver eneste køb at skulle sige til folk, at de har “misforstået” skiltningen (ligesom stort set alle andre), og dermed at ende en stor del af handlerne med utilfredse kunder.
Det må også være underligt at være sat til at besvare anmeldelserne her med “det er bestemt ikke vores mening” og “vi er kede af, at du har misforstået”, når “misforståelserne” er det, der får en stor del af købene til at blive gennemført.
Det bliver ikke mindre bizart af, at de (sikkert i lyset af politianmeldelsen) har ændret deres skilte, men alligevel har fastholdt en mindre forskel mellem fontstørrelsen i “ALT” og “SALE”.
Vildledningen ligger også i, at den mest markante skiltning handler om udsalg, men i butikkerne udgør udsalget en meget lille del af butikkens varer.
Og det bliver ikke bedre af, at der ikke er nogen vej ud af rusen i det øjeblik, transaktionen er gennemført. Hvis butikkerne var lige så “forstående” over for kundernes “misforståelse”, som svarene her giver skin af, ville det være oplagt at have returret i i hvert fald 10 minutter 😂
Hvorfor i alverden ikke stoppe helt med at reklamere vildledende?
Virkelig dårlig oplevelse i butikken i…
Virkelig dårlig oplevelse i butikken i Aarhus, hvor man ikke kan få sine penge retur hvis man vil returnere en vare.
Jeg ville returnere varen efter 2 dage, da jeg kom hjem og så at farven på nederdelen ikke var mørkebrun (den var lilla) som det lignede i butikken pga. dårlig belysning, hvor den fremstod som brun. Jeg får så af vide at man ikke kan få pengene retur men kun få et tilgodebevis.
Det er super ringe kundeservice fordi det kun står på et lille skilt og står med småt på kvitteringen, men det er ikke noget man bliver oplyst om ved køb ved kassen. Når man er i en by i Aarhus er det ret normalt at man får pengene retur ved returnering.
Sætter aldrig mit ben i den butik igen og vil bestemt ikke anbefale butikken til andre. Der er så mange andre steder i Aarhus man kan få top kundeservice og købsoplevelse end hos Boii
Tøjet er af meget dårlig kvalitet og…
Tøjet er af meget dårlig kvalitet og tåler ikke selv den blideste vask. Falmer i farve og stoffet ser slidt og krøllet ud uanset om du vasker i hånden og tørrer på bøjle. Har aldrig kunne bruge en skjorte fra Boii Studios mere end én gang.
Forfærdelig oplevelse
Jeg skriver for at give jer en tilbagemelding på en meget skuffende oplevelse, jeg havde i jeres butik i Aarhus fredag den 30. maj.
Ved indgangen og i vinduerne fremgik det tydeligt, at der var “50% på alt udsalg”, hvilket gav indtryk af, at en stor del af sortimentet var nedsat. Da jeg trådte ind i butikken, var det dog stort set kun to små stativer helt bagerst, der reelt var udsalg – resten af butikken var fyldt med nye varer til fuld pris. Det oplevede jeg som direkte vildledende markedsføring, og det gav en rigtig dårlig start på besøget.
Desuden var serviceniveauet desværre langt under, hvad man som kunde bør kunne forvente. Under hele betalingssituationen blev jeg hverken mødt med øjenkontakt eller et smil – der blev blot spurgt, om jeg ville have en pose, og hvad beløbet var. Resten af samtalen mellem de to ekspedienter handlede højlydt om druk, øl, fester og festivalplaner. Jeg følte mig som kunde fuldstændig ignoreret og uvelkommen.
Jeg er vild med boii !
Jeg elsker udvalget i butikken på Østerbro. Det er til den dyre side men kvaliteten af det tøj som jeg har købt derinde er virkelig god. Jeg fortsætter som trofast kunde. Det eneste jeg vil påpege er at skiltet med ALT 50% er lidt misvisende da det kun er udsalgs stativet det gælder men man får indtrykket af at det gælder alle vare i butikken.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.