Lisez les avis des autres
Vi gør opmærksom på, at man IKKE kan regne med Bonovas faste pris, hvilket strider imod Aftaleloven. Vi fik et fast skriftlig pris på en flytning efter, at en medarbejder havde besigtiget vores hjem.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en super god flytning med Hassan og team fra Bonovo/ Viking Flyt. De var punktlige, rare og behandlede vores ting rigtig godt. Giver vores aller bedste anbefalinger.
À propos de l'entreprise
- Peintre
- Société de construction
- Service de restauration des planchers
- Service de polissage et de sablage des planchers
- Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
- Déménageur
Écrit par l'entreprise
BONOVO er en specialiseret servicevirksomhed, der hjælper alle med en bolig – uanset hvor i boligrejsen man befinder sig. Vi er den eneste aktør i Danmark, der dækker hele spektret: fra boligjagt og tilflytning til tilbygning, istandsættelse og udflytning. Gennem vores stærke netværk af erfarne bolig- og byggefolk samler vi alt det praktiske ét sted og gør det nemt at få hjælp – professionelt, trygt og gennemtænkt.
Coordonnées de contact
Danemark
- bonovo.dk
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Vi skulle flytte og havde brug for…
Vi skulle flytte og havde brug for hjælp. Bonovo kunne hjælpe os.Vi fik flyttekasser leveret inden flytning, og selve flytningen gik super fint, der kom 2 flinke flyttemænd. De kom til aftalt tid, og prisen var meget fin. Stor anbefaling herfra.
Mvh Ivan P
De bedste anbefalinger
Vi havde en super god flytning med Hassan og team fra Bonovo/ Viking Flyt.
De var punktlige, rare og behandlede vores ting rigtig godt.
Giver vores aller bedste anbefalinger.
For anden gang har vi brugt BONOVO i…
For anden gang har vi brugt BONOVO i forbindelse med byggeprojekter. Denne gang istandsøttelse af vores bryggers. De gjorde et fantastisk job endnu engang.
Et meget professionelt firma.
Et meget professionelt firma.
Vi skulle have renoveret vores badeværelse og fik kontakt til BONOVO. De startede dialogen allerede en dag efter vi tog kontakt til dem og kom ud og så på opgaven. Han tog billeder og tog noter om hvad vi ønskede. Alt gik rigtig godt og vi havde en god fornemmelse. Ca. en uge efter fik vores tilbud som var inden for vores budget.
Vi accepteret deres tilbud og de sendte en opstarts dato for hvornår de kunne starte da vi havde accepteret den opstart dato gik alt som forventet håndværkerne kom og gik til tiden der var løbende opdateringer. Var der nogle udfordringer blev vi informeret om det og de holdte deres tidsplan og vores budget.
Generelt var det en rigtig god oplevelse og vi har fået vores drømme badeværelse. Jeg vil give dem fem stjerner herfra og kan varmt anbefale BONOVO
Imødekommenhed og professionalisme
Vi bestilte en maleropgave - Bonovo kom ud og så på opgaven (de 2 andre vi bad om bud gav bare et bud), gav et gennemarbejdet bud som var på en yderst fornuftig pris. Høflig, professionel og effektiv mand der kom ud og så på opgaven. Herefter måtte vi 3 gange udsætte opgaven pga udlejer/salg situation, og hver gang blev vi mødt med super velvillighed, høflighed og forståelse. Vi vil fremover bruge Bonovo til "alt"
Fast pris/tilbud holdt ikke
Vi fik et fast skriftlig pris på en flytning efter, at en medarbejder havde besigtiget vores hjem. Vi takkede ja til tilbuddet, men da flyttefolkene kom, angav de, at det ville koste minimum det dobbelte. Vi så os nødsaget til at få flytningen genenmført, og selvom vi klagede til Bonova, både på dagen og efterfølgende, mente de ikke, at det skriftlige tilbud om en fast pris var gældende, da der skulle flere kørsler til, end deres medarbejder havde vurderet. Medarbejderen var ellers oplyst og havde set alt, hvad der skulle flyttes. Vi fik dog en mindre rabat, men måtte betale næsten det dobbelte af det faste tilbud.

Réponse de BONOVO.dk
I would definitely recommend this company
I would definitely recommend this company to everybody. Very nice and fast crew!! They don't give you a hard time if you had forgotten about something at the first check of the amount to be moved. Very flexible!!
Ok resultat, men ingen kommunikation og inkompetent arbejdskraft
Vi valgte Bonovo da de kunne give et samlet tilbud på malerarbejde og gulvslibning.
Resultatet endte nogenlunde og derfor får de 2 stjerner. Alt derfra var dog helt umuligt. Proces og kommunikation er ikke noget Bonovo gør sig i. De var super gode indtil vi havde valgt dem, derfra gik det bare med af bakke. Umuligt at komme i kontakt med, hvilket er problematisk når man skal holde øje med alt de laver.
Vores projekt skulle tage 10-12 dage, og efter bare 3 dage var gulvslibning og lakering færdig. Man kunne ikke få nogen hjælp til hvad der var smart med gulvene, og resultatet er semi godt. Stuen har vi reelt lyst til at få lakeret om - og under processen var de ved at bruge den forkerte lak. Det var kun fordi jeg var forbi hver dag at jeg opdagede de var ved at bruge den forkerte lak. Og selv der måtte jeg ringe flere gange til dem og jeg endte med selv at tage direkte kontakt til den gulvmand de havde hyret ind. Små huller i gulvet har de ikke lavet. Vi har et lidt specielt gelænder som skulle tages af og så ville de sætte det på igen. Gulvmanden valgte at sætte det ud i sne og kulde - og så kunne det ellers stå der i de 3 uger de var om det. Ikke godt for et metalgelænder der kan ruste. Ikke meget respekt for vores ting. Det var malerne der skulle sætte det på igen, og det er stadig ikke løst. Så nu er vi efterladt med en håbløs umulig opgave.
Malerarbejdet kunne gå i gang hurtigt efter, men de valgte lige at tabe en dag ved ikke at komme i gang. Så kom der 1 maler, og han skulle så dække 186 kvm af i 3 etager alene - og så kunne han ellers også male det hele alene. Han kunne ikke tale hverken engelsk eller dansk og tempoet var ikke ligefrem imponerende. Derfor kom de også hurtigt bagud - og når jeg endelig kom i kontakt med Bonovo lovede de at der kom flere dagene efter for at hjælpe og de nok skulle nå det inden for tiden. Dagene efter var der stadig kun 1… det betød også de endte med at være 4 dage forsinkede. Da der først de sidste 2 dage (2 dage over forsinkelse) kom flere og hjalp. Maleren der var der virket på ingen måde uddannet og vidste knap nok hvad han lavede. Jeg måtte være efter dem fordi der ikke blev dækket ordentlig af. Ligeledes havde vi aftalt de huller i væggene der skulle blive, skulle vi bare lade skruerne sidde i. Selvom de havde sagt de ville dække skruerne har vi nu hvide overmalede skruer som knap nok kunne skrues ind i igen i hele huset. Ligeledes var der ikke øje for finish, hvor de har måtte efter lave flere flere maler ting. Ikke særlig kompetent arbejdskraft. Der er også lavet en hul i gulvet, som de påstår de ikke har lavet. Det er vi nu ret sikre på de har lavet.
Jeg vil ikke anbefale at bruge Bonovo. Og specielt ikke til gulv, da de bare hyre et firma der heller ikke kan snakke dansk eller særlig godt engelsk. Man skal være klar over de bruger billig og ikke uddannet personale og at man selv skal være over dem dagligt for at sikre alt er ok- og at de ikke maler jeres ting til. Og kan kun anbefale at man skynder på dem fra starten hvis man gerne vil have de er færdige uden alt for meget forsinkelse.
Da vi betalte fik vi en faktura, hvor vi betalte til det 71 betalingsnummer der stod på fakturaen. Efterfølgende blev vi kontaktet af Bonovo, som sagde det var forkert og når vi fik pengene tilbage (hvilket vi aldrig har fået), skulle sende dem til en anden konto. Vi undersøgte kontoen, som viser sig at være en privat konto kunne vores bank se. Hvilket man vidst ikke må bruge i forbindelse med erhverv.
Kæmpe anbefaling!
Ali og hans team var flinke, enormt arbejdsomme og virkelig effektive. Flyttede fra lejlighed til lejlighed i Kbh, men med en del ting og en hjælper, der desværre blev syg på dagen, så vi var to frem for tre, der kunne hjælpe til. Det tog Ali og hans hjælper i strakt arm, også selv om det gav lidt uforudsigeligheder ift. tidsplan og småting, der måtte ordnes, såsom et komfur, der skulle frakobles elforsyningen.
Vil anbefale Bonovo til alle og kan kun sige mange tak til Ali og hans team.
Hurtigt og effektivt.
Vi flyttede fra en lejlighed i København til et hus og var rigtig glad for at bruge Bonovo. Vi endte med flere flyttekasser end vi havde regnet med (selvfølgelig) men Ali og Mac som hjulpede os fik det hele klaret, samt vores mange store/tunge møbler virkelig hurtigt. Vi startede kl 8 og var færdige ved 12 tiden, inkl. 30 minutters kørsel. De var super dygtige, flinke og lavede et vildt imponerende parkering i den smalle indkørsel til huset til aflastning. Vi vil helt klart bruge Bonovo igen
God betjening kommer til tiden flinke…folk
God betjening kommer til tiden flinke og omgængelig God pris
Jeg søgte tilbud igennem dem
Jeg søgte tilbud igennem dem, og jeg fik helt vanvittige priser kontra hvad jeg selv har været ude og efterspørge. Små 60.000 for at få malet mit hus, og 10.000 for 1 flyttelæs 400 meter.
I Midtjylland vel og mærket, fra hus til hus - så ingen fidus der.
Det virker som om I tager lidt for voldsomt et cut. Nej tak herfra.
2 stjerner fordi tilbuddet kom indenfor 24 timer.
Hurtig, effektive, venlige og smilende
Min gamle far skulle flytte til ældrebolig og vi blev mødt med smil og super arbejdsmoral. Ali og 2 kolleger fik anvist hvad der skulle flyttes da det ikke var alt der skulle rykkes og sikrede sig et par gange at det var de rigtige ting de tog.
Hurtige, effektive, venlige og smilende.
Super god service
Vi er lige blevet færdige med en flytning fra 4.sal til 5.sal - uden elevator! Alt gik som planlagt og uden problemer - Ali + to kollegaer klarede det perfekt!
Jeg vil varmt anbefale Bonovo
Vi skulle flytte fra Charlottenlund til et landsted 45 min væk, og tage 5 lagerrum på 2 forskellige locations med på vejen. Mortaza fra kontoret kom ud til os og gennem gik vores lejlighed og kælderrum, samt kiggede på vores opbevarings rum’s størrelser på vores app- alt for at sikre at der var styr på det hele. Top professionelt hele vejen igennem. En uge inden flytning kom Ali, som også ville være med at flytte vores ting, med vores låne flyttekasser. De var helt nye og flotte! Han kiggede også igennem lejligheden og kælderrummet og fik et overblik af opbevaringsrummene. (Nu når han alligevel var der) Ali og 2 søde kollegaer møder op til tiden. De var hurtige og effektive og super søde! Jeg kan varmt anbefale Bonovo. Det har været en fornøjelse gennem hele forløbet, helt fra det skriftlige tilbud til selve flytten.
Vi er super tilfreds!
Flytning 14/11 gik som smurt fra hus…
Flytning 14/11 gik som smurt fra hus til lejlighed 2. sal uden elevator.
Vi var meget tilfredse👍🏻
Dukkede aldrig op!
Vi havde booket flytning og fået bekræftelse på dato og tidspunkt.
Desværre dukkede der ingen flyttefolk op, og det blev hverken svaret på telefon eller mail trods flere forsøg. Der er ingen måder at komme i kontakt med Bonovo i weekenden overhovedet (selvom flytning er booket og bekræftet til en lørdag).
Vi var derfor nød til at kontakte 3x34 i stedet, der kunne stille med biler og folk med én dags varsel. Et helt andet niveau af service.
Det er en meget uheldig oplevelse, da der selvfølgelig er et vist tidspres på en flytning. Jeg vil ikke anbefale Bonovo til andre.

Réponse de BONOVO.dk
Effektiv og skånsom flytning
BONOVO leverede en effektiv og skånsom flytning. De 3 flyttemænd var både søde og opmærksomme. Kan varmt anbefales.
Fantastisk malerarbejde, top service og virkelig dygtige medarbejdere
BONOVO har lige malet min stue hvid og lavet et smukt, farverigt børneværelse med præcise linjer og flotte farvekombinationer. Jeg er utroligt glad for resultatet. Arbejdet er udført utrolig flot, og man kan virkelig se deres dygtighed og sans for detaljer.
Servicen har været i top hele vejen igennem. Deres medarbejdere er meget venlige, professionelle og virkelig dygtige til deres håndværk. Hele processen har været nem, tryg og behagelig.
Mit hjem er blevet løftet på den smukkeste måde, og især børnenes værelse er blevet helt magisk.
Jeg kan helt klart anbefale BONOVO til alle, der ønsker kvalitet, god service og smukt udført malerarbejde.
De var der til den aftalte tid kl 8:00…
De var der til den aftalte tid kl 8:00 lørdag morgen, de var meget hurtige og effektive.
Samtidig var de også meget høflige, og satte alle møbler der hvor de skulle være, og samlede møbler, og pakkede skånsomt ind.
Jeg ville klart anbefale dem til andre, jeg var meget tilfreds med min flytning.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.