Vi skulle flytte og havde brug for hjælp. Bonovo kunne hjælpe os.Vi fik flyttekasser leveret inden flytning, og selve flytningen gik super fint, der kom 2 flinke flyttemænd. De kom til aftalt tid, o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi bestilte en maleropgave - Bonovo kom ud og så på opgaven (de 2 andre vi bad om bud gav bare et bud), gav et gennemarbejdet bud som var på en yderst fornuftig pris. Høflig, professionel og effektiv... Voir plus
Vi gør opmærksom på, at man IKKE kan regne med Bonovas faste pris, hvilket strider imod Aftaleloven. Vi fik et fast skriftlig pris på en flytning efter, at en medarbejder havde besigtiget vores hjem.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en super god flytning med Hassan og team fra Bonovo/ Viking Flyt. De var punktlige, rare og behandlede vores ting rigtig godt. Giver vores aller bedste anbefalinger.
À propos de l'entreprise
- Peintre
- Société de construction
- Service de restauration des planchers
- Service de polissage et de sablage des planchers
- Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
- Déménageur
Écrit par l'entreprise
BONOVO er en specialiseret servicevirksomhed, der hjælper alle med en bolig – uanset hvor i boligrejsen man befinder sig. Vi er den eneste aktør i Danmark, der dækker hele spektret: fra boligjagt og tilflytning til tilbygning, istandsættelse og udflytning. Gennem vores stærke netværk af erfarne bolig- og byggefolk samler vi alt det praktiske ét sted og gør det nemt at få hjælp – professionelt, trygt og gennemtænkt.
Coordonnées de contact
Danemark
- bonovo.dk
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Undgå Bonovo
Amatøragtigt, useriøst firma efter min mening. Aftaler gratis besigtigelse kl 16. Tilbudet efter min beskrivelse på nettet lød på 12.999. Jeg hører ingenting fra Bonovo og ringer 16.30 for at høre, hvornår jeg kan forvente at besigtigelsen skal finde sted. Samtalen starter med, at jeg bliver spurgt om jeg har en I-phone! Jeg har en android, hvilket tydeligvis ikke passer Bonovos medarbejder. Jeg spørger hvad det har med besigtigelsen at gøre og får at vide, at besigtigelsen foregår via video og det er åbenbart lidt bøvlet for medarbejderen at jeg ikke har en I-phone. Ingen undskyldning eller forklaring på Bonovos udeblivelse. Udover at aftalen om besigtigelse åbenbart ikke var en aftale, jeg kunne regne med, var jeg heller ikke blevet informeret om at besigtigelsen foregik via video - og helst med en I-phone.
Udelukkende minus-stjerner herfra og opfordring til at man ser bort fra Bonovo, når der skal vælges flyttefirma.

Réponse de BONOVO.dk
Jeg elsker det faktum
Jeg elsker det faktum, at BONOVO virkelig er en boligservicevirksomhed, og at de gør alle aspekter af en flytning, tilflytning og fraflytning markant nemmere 😍
Vi flyttede fra en bolig, som skulle males, til en bolig, der skulle istandsættes, samtidig med at vi selv skulle stå for flytningen. Det ville ellers have været en næsten umulig opgave for en børnefamilie som os, men heldigvis stod BONOVO for det hele, og det gjorde vores liv så meget nemmere 👍
Fra start til slut var kommunikationen god, håndværkerne super professionelle og fleksible, og vi følte os helt trygge under hele processen. Vi kan varmt anbefale BONOVO til alle, der vil gøre flytning og renovering lettere!
Vi kan varmt anbefale BONOVO…
Vi kan varmt anbefale BONOVO Boligservices 👍
Vi fik lavet både maling af vægge og lofter samt gulvafslibning i hele huset, og resultatet er simpelthen blevet så flot ✨ Gulvene ser ud som nye, og væggene har fået et helt friskt udtryk.
Allerede fra første kontakt følte vi os i trygge hænder. Teamet gennemgik tilbuddet grundigt, lyttede til vores ønsker og kom også med gode råd undervejs. Vi havde et par ændringer i tidsplanen, men det blev løst uden problemer.og de arbejdede ekstra hårdt til sidst, så vi kunne nå at flytte ind som planlagt.
Håndværkerne var super venlige, professionelle og ryddede altid pænt op efter sig. Det hele forløb uden stress, og vi er virkelig glade for resultatet.
Vi bruger helt sikkert BONOVO Boligservices igen til fremtidige projekter 👌
Hurtig tilbagemelding med godt tilbud
Hurtig tilbagemelding med godt tilbud. Alex svarede hurtigt med et godt tilbud, som vi takkede ja til.
Jeg brugte BONOVO for første gang til…
Jeg brugte BONOVO for første gang til at få slebet gulve og malet vægge i to stuer, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Vi fik en grundig gennemgang inden arbejdet gik i gang, og jeg kunne komme med mine ønsker til både farver og behandling. Det gav en god tryghed, da jeg ikke selv har forstand på det.
Arbejdet blev udført hurtigere end jeg havde forestillet mig, og resultatet blev superflot. Gulvene, som jeg egentlig troede var for slidte, fik helt nyt liv. Malerarbejdet var pænt og præcist, uden sjusk.
Mit eneste lille kritikpunkt er, at jeg undervejs gerne ville have haft lidt mere opdatering dag for dag, men det er en detalje. De var færdige til tiden, ryddede pænt op, og hele huset står nu flottere end det har gjort i mange år.
Jeg er så tilfreds, at jeg allerede har aftalt med BONOVO at de skal komme igen, når køkkenet skal have en omgang.
Kan bestemt anbefales.
Uprofessionelt malerfirma – stressende og ufagligt arbejde
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma ud fra min oplevelse.
Min lejlighed skulle være færdigmalet d. 20. august. Da arbejdet første gang blev afleveret, oplevede jeg det som meget dårligt udført, og selv viceværten var i chok over deres arbejde. Firmaet fik flere og flere dage til at rette op, og først d. 10. september blev det afleveret som “færdigt”. For mig var der dog stadig mange fejl. I næsten en måned kunne jeg ikke bo i lejligheden, fordi jeg gentagne gange fik at vide, at “der kommer nogen i morgen for at fikse det”.
Sådan oplevede jeg forløbet:
• Datoen blev udskudt mindst 5 gange.
• Arbejdet blev udført meget langsomt.
• Kommunikation var svær: mails blev besvaret sent, og mine opkald blev i perioder ikke taget.
• Jeg oplevede manglende hensyn til mine ejendele: ting blev brugt uden at spørge, og stikket til min fryser blev taget ud, hvilket betød, at al maden gik til spilde.
• Resultatet virkede ufagligt for mig: bl.a. væggene fremstod ujævne, en radiator var spraymalet uden ordentlig afdækning, hvilket gav maling på gulvet. Derudover oplevede jeg, at min stue endte med to vægge med tapet og to uden, hvilket for mig virker meget sjusket.
Ejeren tilbød en “rabat” på den endelige faktura, hvilket jeg oplever som et forsøg på at rette op. For mig personligt var kvaliteten dog stadig så lav, at jeg ikke mener, arbejdet var pengene værd. Det er heldigt for firmaet, at viceværten håndterer betalingen via vedligeholdelseskontoen og vælger at se bort fra flere af fejlene. Hvis det stod til mig, ville de ikke have fået fuld betaling.
⚠️ Angående anmeldelser online: Det virker for mig, som om mange af de 5-stjernede ikke fake og ai-genereret. De få dårlige anmeldelser passer til min egen oplevelse. Jeg har også en mistanke om, at medarbejderen “Alex G. Bani” ikke er ægte, men fremstår ai-genereret. Dette er dog kun min vurdering.
Jeg har dokumentation (billeder, mails og vidner) for det, jeg beskriver. Hvis nogen ønsker at se mere, er man velkommen til at kontakte mig.
Mit råd: Vælg et andet firma. Om de er faglærte eller ej, ved jeg ikke, men ud fra min oplevelse kan de ikke levere et tilfredsstillende og korrekt udført arbejde. Hele oplevelsen var virkelig dårlig.
OPDATERING August:
Jeg vil gerne præcisere, at jeg i starten facetimede med jeres medarbejder Mortaza om opgaven. Det er ikke min skyld, at I valgte at vurdere arbejdet over FaceTime i stedet for at komme fysisk ud og se det. Når vurderingen så viser sig at være forkert, kan det efter min mening ikke lægges over på kunden.
At gå fra 28.000 kr. til 35.000 kr. er et stort spring, og jeg oplever ikke, at det er normal praksis at sende en ny faktura undervejs.
Derudover oplevede jeg, at jeg i to uger måtte sende min far og mand forbi hver aften for at se, om der overhovedet blev arbejdet i lejligheden. Det føltes ikke som en normal situation for en kunde.
I må naturligvis bruge de alias’er, I vil, men for mig fremstår det utroværdigt. Jeg har dokumentation i form af billeder, mails og vidner, og enhver, der ønsker det, kan tage kontakt til mig for at se beviserne.
Jeg holder fast i, at ovenstående er min oplevelse med jer. Hvis mit indtryk af jeres anmeldelser eller medarbejdere skulle være forkert, så er det blot en fejlbedømmelse fra min side, men det ændrer ikke på, at hele oplevelsen for mig var virkelig dårlig.
Det ændrer heller ikke på, at jeg i dag står med to forskellige typer vægge i min stue og nogle lappeløsninger i mit soveværelse. Efter 35.000 kr. og tre ugers arbejde havde jeg forventet, at lejligheden ville se fantastisk ud. Det gør den desværre ikke.
OPDATERING September:
Efter min anmeldelse har en af deres medarbejdere (Mortaza) kontaktet mig gentagne gange på telefon for at overtale mig til at fjerne min anmeldelse. Efter jeg blokerede hans nummer, ringede han bare via WhatsApp. Jeg har nu blokeret ham igen. Jeg oplever dette som chikane.
OPDATERING oktober:
To måned efter min anmeldelse fortsætter firmaet med at kontakte mig med rykkere og påstande om “manglende betaling”.
De hævder, at fordi jeg fik en rabat, må jeg ikke dele min oplevelse på Trustpilot – og at jeg derfor skal betale 10.000 kr. tilbage. Jeg har nu modtaget flere fakturaer på det samme beløb.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge dette firma. Hele forløbet har været utroligt stressende, og jeg er ærligt talt træt af at blive kontaktet igen og igen.

Réponse de BONOVO.dk
BONOVO har malet min lejlighed i Kbh
BONOVO har malet min lejlighed og lavet en helt fantastisk stykke arbejde. De har været hjælpsomme, forstående og professionelle. Ovenikøbet har de lavet en masse ekstraarbejde som de ikke havde behøvet, da budgettet var begrænset. De har bestræbet sig på at udføre det arbejde som jeg havde behov for, selvom det krævede noget ekstra, for hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Jeg vil anbefale dem til hver en tid.
Jeg kan 100% anbefale BONOVO til enhver…
Jeg kan 100% anbefale BONOVO til enhver maleropgave eller gulvafslibning. De gør ikke bare hvad de skal, men også hvad de ender med at være nødt til, for at få det færdiggjort ordentligt.
Jeg kan ikke huske begge navnene på de 2 unge mænd der stod for arbejdet (de sagde jeg ville modtage en e-mail med deres navne, men den ankom aldrig). Jeg mener dog den ene hed Morten.
Rigtig meget af mit hjem trængte til en kæmpe omgang, væggene var fyldt med mærker og gamle sømhuller og gulvene var så slidte, at jeg faktisk var bange for om det overhovedet kunne reddes. Jeg blev forsikret af både BONOVO og min mor, at det nok skulle gå.
På magisk vis fik malerne og gulvfolkene tryllet hele baduljen i orden. Væggene blev helt glatte og pæne og gulvene fik et liv jeg ikke troede de havde mere. Dog var der et enkelt hjørne hvor malingen drillede og tiden løb fra os. Derfor kom én af malerne (jeg tror det var ham der hed Morten) tilbage sammen med sin kæreste om søndagen og fik rettet det til på sin egen tid :D
Derudover havde jeg det problem, at jeg havde et gammelt vitrineskab som jeg var bange for at flytte rundt på, da det kunne have taget skade. Den ene maler (ikke-Morten?) gik bare stille og roligt i gang med at hjælpe og fik dækket det ind med plast og flyttet det så forsigtigt at jeg blev helt lettet. Min mor og jeg navngav ham “Møbelvogteren” :D
Undskyld forsinkelsen på anmeldelsen. Jeg blev simpelthen ved med at glemme det.
Fik en fremragende oplevelse med…
Fik en fremragende oplevelse med Bonovo.. Malerholdet arbejdede hårdt og meget omhyggeligt.. De sørgede for at vægge og lofter blev helt jævne og flotte, og de ryddede pænt op efter sig hver dag.
Kommunikationen var nem hele vejen, og de holdt tidsplanen som lovet. Resultatet blev faktisk bedre end jeg selv havde forestillet mig, og gulvene som blev slebet bagefter ser helt nye ud.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Bonovo til andre 👍
Anbefalingen fra Nordsjælland
Jeg rekvirerede Bonovo til at udføre både malerarbejde og gulvafslibning i mit hjem. Opgaven blev grebet an på en meget ordentlig måde, og jeg kunne mærke, at der var respekt for arbejdet hele vejen igennem.
Malerne udførte deres del med stor nøjagtighed. Væggene blev jævne og flotte, og der var ikke en eneste sjusket detalje at bemærke. Gulvfolkene fulgte efter og fik slebet de gamle trægulve ned, så de nu fremstår næsten som nye.
Alt blev udført i roligt tempo, uden jag, men med en grundighed, som jeg sætter stor pris på. Aftalerne blev overholdt, og der blev ryddet pænt op efter hver dag.
Jeg er fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde og giver Bonovo min bedste anbefaling.
Kan det blive bedre?
Vi har anvendt BONOVO til maling af hele vores hus i sommeren 2025.
Fra start til slut har alt fra BONOVO’s side været professionelt tilrettelagt. Stor tak til deres projektleder for god styring, hurtig opfølgning og stor fleksibilitet. Flot og grundigt malerarbejde. Også da der dukkede uventede udfordringer op med nogle gamle vægge, blev problemet løst hurtigt og uden bøvl.
Noget vi især lagde mærke til var, at malerne altid kom til tiden, holdt os godt orienteret og havde en virkelig positiv energi under arbejdet. Det gjorde hele processen langt mere behagelig end vi havde forventet, og vi følte os i trygge hænder gennem det hele.
Alt i alt kan vi varmt anbefale BONOVO – vi ville helt sikkert vælge dem igen 👌
Tak til Jonas og makker for en…
Tak til Jonas og makker for en fremragende flytning. Det var en fantastisk oplevelse og indsats som Jonas og hans makker, leverede under vores malerprojekt. Det er tredje gang, jeg bruger BONOVO! Det er altid sådan en god oplevelse at vælge dem til malerarbejde. De er meget professionelle, venlige og super grundige!!! Tak for det!
Jeg skulle ha malet hele min lejlighed…
Jeg skulle ha malet hele min lejlighed og orkede ærligt talt ikke alt det bøvl med at finde en maler, med heldigvis bestilte jeg Bonovo til at klare arbejdet, hvor de har personale til kommunikation og koordinering. De to malere der kom startede med smil og godt humør 😃 Jeg er imponerede over malerarbejdet. De var super grundige med væggene og panelerne, og dækkede alt fint af så der ikke kom maling på gulvet. Da jeg så det færdigt, stod alt bare flot og helt som aftalt.
Jeg har kun rosende ord til overs for deres folk, og jeg vil anbefale dem til både naboer og venner. De har gjort det at få malet huset til en rigtig god oplevelse for mig.
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med Bonovo.
Alex fra kontoret tog opgaven med kort varsel, og vi fik god rådgivning om farvevalg og behandling af væggene af maler Morten.
Morten holdt os desuden godt orienteret undervejs i arbejdet, og tidsplanen blev overholdt uden problemer. De rum han malede blev virkelig flotte, og der var intet at udsætte på oprydningen 👍 Vi vil helt klart bruge BoNovo igen og spørge efter Morten.
Kan varmt anbefale dem
Bonovo folk malede min stue og køkken, og det var bare en super oplevelse 🙏 Farverne sidder lige i skabet, og de var så søde til at vejlede mig med hvilken maling der ville passe bedst.
De kom til tiden, ryddede pænt op bagefter og prisen var helt fair. Jeg er virkelig imponeret over hvor flot resultatet blev, især lofterne som var ret grimme før 😅 Kan varmt anbefale dem!
Flinke og flittige folk hos Bonova
Flinke og flittige folk hos Bonova, der bare sørgede for en flytning fra A til B uden problemer. Team Sebastian gjorde det hele enkelt og rart 🙌
Et helt igennem fantastisk forløb med…
Et helt igennem fantastisk forløb med BONOVO flyttefirma. 2 seje flyttemænd og en kvinde, der både var effektive og super sjove.
Alt gik smidigt, og de tog sig virkelig godt af vores møbler. 5 stjerner uden tvivl!
De sendte Lucas til at slibe vores…
De sendte Lucas til at slibe vores gulve og Vicky til at male hele vores lejlighed.
Jeg kan kun sige: wow! 🤩 De sleb tre rum på én dag og polerede 2 gange de næste to.
Malerarbejdet tog de de efterfølgende 3 dage. Hele processen var en fornøjelse. Højt humør, fede jokes og samtidig et resultat, der er totalt professionelt. Det hele blev afsluttet med oprydning og støvsugning. jeg skulle nærmest ikke røre en finger. Skal jeg have lavet mere, er det helt sikkert Bonovo, jeg booker.
Vi hyrede Bonovo til at for både maling…
Vi hyrede Bonovo til at for både maling og gulvafslibning af vores nykøbte hus i Hillerød, og vi er mere end tilfredse. Malerne Vicky og Morten kom to dage i træk. De var søde og rolige at have omkring os. De sleb først vores gamle plankegulve ned og lagde en flot lak på, så de står som helt nye, og derefter malede de vægge og lofter i hele stueetagen. Det var en kæmpe opgave, men alt blev klaret til tiden, og resultatet er simpelthen perfekt.
Ryddet pænt op bagefter og alt til en pris, som ikke var den billigste, men vi syntes var meget fair. Tak drenge!
Sidste uge flyttede Bo Novo os fra…
Sidste uge flyttede Bo Novo os fra Bagsværd til Odense og det var simpelhen en fornøjelse. To super søde gutter, vistnok Milan og Anders, gjorde det hele til en leg. Smil på læben hele dagen, og alt blev båret nænsomt. Kan kun anbefaldes!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.