BonuswayAvis

TrustScore 2 sur 5

2,0

It took 18 months and many emails to have my bonuses paid out. So much slower than all other similar services! Customer Services are automated emails, takes a lot of effort to get to a real... Voir plus

***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Voir plus

Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Voir plus

En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

470 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

116 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Troubles with the application

Troubles with the application, but had good help from support answering my questions and guiding my how to manage the problem. Also long waiting time for incoming bonus to get approved, with a delay of several months.

2 février 2026

Riktigt bluff företag

Riktigt bluff företag. Fungerade för några år sedan men nu har jag väntat sedan 2024 på 5 bonusar från olika företag som enligt bonusway är under utredning pga ingen av dessa företag har betalat bonusway? Mejlat flertal gånger men får samma autosvar.

2 mars 2026

Begärde utbetalning 19 november 2024

Begärde utbetalning 19 november 2024. Har 1171kr från 2024 som fortfarande är under utvärdering. Kundtjänst säger först att det är en bugg, sen säger dom att ekonomiavdelningen har fullt upp. Man har tur om de svarar.

26 février 2026

Jag varnar för detta

Jag varnar för detta. I början, för många år sedan då sidan var ny, så fungerade det okej. Nu sedan ca 3 år tillbaka så fungerar det knappt alls. Jag får inte bonus registrerade, blir nekad rätta bonusar, får inte mina pengar utbetalade och kundtjänst ger inga vettiga svar. De säger att jag ska vänta i 4 månader när jag redan väntat i ett halvår. Jag har helt slutat använda Bonusway nu!

21 février 2026

Ingen utbetalning

Jag begärde en utbetalning i november 2025 och fick besked om att pengarna kommer inom sju arbetsdagar - jag har fortfarande i februari 2026 inte fått en krona.
Kundtjänst svarade snabbt vid första tillfället som jag frågade om när pengarna kommer, men nu har jag inte fått några fler svar. Alla bonusar efter januari 2024 står dessutom som ”Under utvärdering” och har inte lagts till överhuvudtaget.

20 février 2026

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Kan inte betala ut pengarna samt Massa bonusar sen maj förra året som fortfarande är ”under utvärdering”. Mejlat de flera gånger och de svarar ej. UNDVIK och välj Refunder som funkar!

19 février 2026

Bonusway

Smidigt sätt att få cashback på vardagliga köp. Inga konstigheter!

1 février 2026

They stole 2000 SEK from me

Been trying to get my money for 2 years, logged in today and they have annulled my bonus: it says "0" everywhere even though I had mire than 2000 sek under bearbetning!!! I have screenshots to prove it and I sent them to their so-called "support" but haven't heard back.

All 5-star reviews are from fake accounts which only left this one review. Just scroll down and you'll see.

30 janvier 2026
Avis spontané

Inte sett röken av mina pengar och den…

Inte sett röken av mina pengar och den har godkändes som utbetalning men fortfarande inga pengar på kontot och detta gjordes den 2 januari. Skrivit till kundtjänst flertalet gånger men inte hellef något svar där... har tidigare inte haft problem med varken kundtjänst eller utbetalningar, men nu senaste året varit mycket problem. Samt flera köp som varit under utvärdering över 1 år, men dom lär man nog inte se röken av heller.

2 janvier 2026

Ej utbetalda pengar.

Jag har många köp som är under utvärdering, har varit det i över 1 år nu. Jag har innan detta inte haft problem med det och alltid fått svar från kundtjänst.
Nu får jag inte svar från kundtjänst trots att jag skrivit flera gånger senaste året.
Jag har en del pengar innestående som jag nog tyvärr aldrig kommer få.

19 janvier 2026