Boody Sweden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Riktigt mjuk och skönt material, men för stor för mig, jag har inte tillräckligt som fyller ut kuporna. Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men än... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supernöjd med mina trosor! Har letat över 15 år efter bra ersättare till mina gamla trotjänare från Lindex (som inte görs längre) och inte hittat några som känns lika bra, förrän nu! Briefsen från Boo... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skönt material

Skönt material. Snabb leverans.

19 juillet 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både det bløde materiale og den hurtige levering 😊

Good customer service

Good customer service. I didn’t get all products I ordered but got good help and it was sorte out

16 juillet 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your review Kerstin! We’re sorry that your order wasn’t complete, but we’re very happy to hear that our customer service was able to help and get everything sorted out 😊

Great product

Great product, fair price.

13 juillet 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your review Maria, we're delighted to hear that you're happy with both the product and the price 😊

Snabb bra service

Snabb bra service. Bra pris och framförallt just så bekväma och snygga varor som jag hade önskat

10 juillet 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Eva, det glæder os at høre, at du er så glad for både toppen og trusserne 😊

Super comfy clothes!

12 juillet 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your review Carl! We're delighted to hear that you find our clothes comfortable 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Mycket bra passform ochmjuka och sköna…

Mycket bra passform ochmjuka och sköna att ha på sig

25 juin 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Peter! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med både pasformen og den bløde komfort 😊

Mjukt och skönt

Mjukt och skönt

24 juin 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Aneth, det glæder os at høre, at du synes, vores produkter er så bløde og behagelige 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Snabb och bra leverans av suveräna…

Snabb och bra leverans av suveräna bambuplagg

25 juin 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Arkitopia! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores bambusprodukter 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Extremt prisvärda varor och när jag…

Extremt prisvärda varor och när jag ville byta storlek fanns det som ett bytesformulär som automatiskt skickade mig en retursedel och beställde de nya samtidigt med SAMMA RABATT SOM PÅ MITT ORGINALKÖP!!! Ända dåliga var att de tog ganska lång tid för returen att processas (typ en vecka ksk) men sen kom de bytta varorna på bara några dagar! Älskar och kommer köpa igen!!!

17 juin 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Agnes! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores ombytningsløsning 😊

Vi beklager, at behandlingen af din retur tog lidt længere tid end forventet, men hvor er det dejligt at høre, at ombytningen derefter gik hurtigt, og at du er glad for resultatet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Skönaste materialet, håller sig nytt i åratal

Fantastiskt material, de allra skönaste plaggen jag har i garderoben kommer från Boody. Har handlat i flera år, och även de tidigaste plaggen ser fortfarande nya ut.

14 juin 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse LG! Det glæder os virkelig at høre, at du har været glad for vores produkter gennem flere år 🫶🏼

Hvor er det dejligt, at både komforten og kvaliteten holder ved, og at selv dine ældste Boody favoritter stadig ser flotte ud. Det betyder meget for os at høre.

Bra produkter!

27 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Anneli! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produkterne 😊

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, varorna är hög kvalitet. Axelbanden på den ena är lite smala om man har tyngre byst

26 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Malin, det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten 😊

Og tak for din feedback omkring stropperne. Vi har flere forskellige BH-modeller med varierende niveauer af støtte, så du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp til at finde en model, der passer bedre til en tungere barm.

Väldigt mjuka o sköna

Väldigt mjuka o sköna

26 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Liselotte, det glæder os at høre, at du synes, produkterne er så bløde og behagelige 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Bought the best flare leggings ever

Bought the best flare leggings ever. Super smooth material, great style, just perfect. Fast delivery. Will definitly buy from Boody again.

20 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your wonderful review Katrin! We’re thrilled to hear that you love the flare leggings! 😊

We look forward to welcoming you back to Boody again!

Nice and soft!

20 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your review Sanna, we’re happy to hear that you enjoy the softness of our products 😊

Bra kontakt med företaget

Bra kontakt med företaget. De hörde snabbt av sig när en vara visat sig vara slut och gav mig två alternativ att välja, annan färg eller pengarna tillbaka och var trevliga i kontakten. Sådant uppskattas!
Dessutom är pyjamasen väldigt, väldigt bekväm!

13 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Pernilla! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 😊

Vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning, når noget uventet opstår, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt hjulpet. Og hvor er det dejligt, at pyjamassen også lever op til forventningerne 🫶🏼

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Denise, det glæder os at høre, at du er tilfreds med både tøjet og den hurtige service 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Riktigt mjuk och skönt material

Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men ännu inte fått helt rätt på det.
Skulle jag rekommendera? Jo, men absolut, den är som sagt mjuk och i skönt material, men inte om man är ute efter ordentligt stöd, då är nog deras sport-top bättre.

18 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din ærlige anmeldelse Rose, og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os at høre, at du synes materialet er blødt og behageligt 🙌🏼 Vi forstår dog godt, at pasform og støtte er meget individuelt, især når det kommer til BH’er.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har lyst. Vi hjælper gerne med at finde den rette størrelse eller model, så bh’en også passer bedre i skålene og giver den komfort og støtte, du ønsker 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lovely material & quality!

Lovely material & quality! Soft and comfy underwear and clothes!

18 mai 2026

Réponse de Boody Sweden

Thank you so much for your lovely review Linda, we’re so happy to hear that you enjoy the softness and quality of our underwear and clothing 😊

Produkter i toppklass

Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns inte alls på kroppen och det finns inga hårda sömmar som skaver, helt enkelt de bästa trosorna jag köpt. Samma sak för strumporna, så mjuka på och fötterna håller sig torra hela dagen.
Boodys olika produkter är helt otroliga och leverans är väldigt snabb och smidig.
Kan verkligen rekommendera dem.

29 avril 2026

Réponse de Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Sanne! Det glæder os virkelig at høre, at både bh’er, trusser og strømper lever op til dine forventninger 🙌🏼

Tak også for din varme anbefaling og skønt at høre, at leveringen har været hurtig og nem 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus