Extremt prisvärda varor och när jag ville byta storlek fanns det som ett bytesformulär som automatiskt skickade mig en retursedel och beställde de nya samtidigt med SAMMA RABATT SOM PÅ MITT ORGINALKÖP... Voir plus
Riktigt mjuk och skönt material, men för stor för mig, jag har inte tillräckligt som fyller ut kuporna. Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men än... Voir plus
Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns... Voir plus
Supernöjd med mina trosor! Har letat över 15 år efter bra ersättare till mina gamla trotjänare från Lindex (som inte görs längre) och inte hittat några som känns lika bra, förrän nu! Briefsen från Boo... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Älska kvaliteten på både trasorna och bhn.

Réponse de Boody Sweden
Fantastiskt sköna kläder! Synd att det bara finns frakt med bring dock.

Réponse de Boody Sweden
Lite lång leveranstid, fick maila och fråga. Snabbt svar från kundsupport och varor levererades bara någon dag efter.
Gå ner i stl på överdel och gå upp i stl på underdel annars väldigt sköna

Réponse de Boody Sweden
Över förväntan! Skönt material på allt jag köpte. Ganska stora i storleken så ta inte större storlek än vad du behöver! Det kommer att passa ändå!
Kommer handla igen

Réponse de Boody Sweden
Detta är mitt andra par. Sköna att ha på kroppen. Önskar att det skulle vara olika ben längder
För mig är dom förlänga
Bra pris

Réponse de Boody Sweden
Great products with great quality, well thought clothing. Loving the comfortable fit of bamboo. Wish they were some lightweight bamboo sweatpants to buy.
Cheers!

Réponse de Boody Sweden
Så otroligt sköna plagg och faktiskt true to size! Jag är gravid och har letat och prövat så många olika märken och ingenting har fungerat eller varit tillräckligt bekvämt runt magen. Beställde, trosor, bh, leggings och en basic tröja, från Boody och de är det skönaste jag någonsin burit, som att de inte känns att man har de på. Bas-leggingsen fungerar utmärkt med bebismage, sitter uppe bättre än några andra gravidleggings jag testat, samtidigt som de andas och är så underbart mjuka. Jag la omedelbart en ny beställning för att fylla upp garderoben.

Réponse de Boody Sweden
God kontakt de tillfällen något har blivit fel . Bra och hållbara produkter.
Har träffat på några varor där storlek har varierat beroende på färg - returer och byten fungerar också fint .

Réponse de Boody Sweden
Otroligt mjukt och skönt material. Löp å köp!

Réponse de Boody Sweden
Beställde plagg i bambu viskos, bland andra set med tre T-shirtar. Fick en i ljusare ton och ingen etikett i nacken samt två mörkare i samma kulör med fastsydda etiketter bak, vilket var otroligt irriterande, eftersom sömmen lossnade vid borttagning. Om det ska vara kläder för känslig hud, ska inga etiketter sitta fast i nacken!
Plaggen kom i olika förpackningar och utförande, vilket var mindre optimalt. Ingen retur, T-shirtar var en nödvändighet, fick istället lägga tid på att ta bort etiketter genom att sprätta sömmar och laga dom igen.

Réponse de Boody Sweden
Perfekt passform, mjuka, bekväma och prisvärda, särskilt i storpack.