Boody Sweden Avis

4,7

Extremt prisvärda varor och när jag ville byta storlek fanns det som ett bytesformulär som automatiskt skickade mig en retursedel och beställde de nya samtidigt med SAMMA RABATT SOM PÅ MITT ORGINALKÖP... Voir plus

Riktigt mjuk och skönt material, men för stor för mig, jag har inte tillräckligt som fyller ut kuporna. Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men än... Voir plus

Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns... Voir plus

Supernöjd med mina trosor! Har letat över 15 år efter bra ersättare till mina gamla trotjänare från Lindex (som inte görs längre) och inte hittat några som känns lika bra, förrän nu! Briefsen från Boo... Voir plus

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fantastiskt sköna kläder

Fantastiskt sköna kläder! Snabb leverans, bra kvalitet och prisvärt. Det enda jag är ledsen för är att de inte har större storlekar på träningstights för i så fall hade jag definitivt beställt dessa! ❤️

2 juin 2025

Fick fel storlek eftersom hemsidan…

Fick fel storlek eftersom hemsidan ändrade st när jag kom till kassan. Upptäckte intecdet förrän jag öppnat och provat trosorna. Andra gången jag beställde var jag uppmärksam på storlek när jag beställde.

25 avril 2025

Soft and gentle bamboomterial

Soft and gentle bamboomterial! Like a kiss to the skin :) Be sure you wash them on a gentle programme though. They seem to be too hard handled on a normal 40 degrees programme. I love them though! Don't want to use any other underwear again. Simple as that!

8 mai 2025

Snabb leverans

Snabb leverans och sköna mjuka sovplagg. Normal i storlek (L). Kommer nog bli fler plagg framöver

5 mai 2025

Äntligen en bra topp för stor byst

När man har stor byst är det jättesvårt att hitta mjuka hemmatoppar till rimligt pris, men Boody har lyckats! Jag köpte racerback full bust och den funkar toppen! Jag har 75 J och beställde både L och XL. Valde XL till slut. Normalt brukar jag längta att ta av mig bh’n men denna skulle jag kunna sova med!

26 mars 2025