Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I denne uge modtog jeg 4 forudbestilte bøger. Bestilt for et godt stykke tid siden, leveret ved døren af DOA på de lovede datoer. Aldrig problemer med Plusbog 👏👏👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Retter anmeldelse da jeg fejlagtig troede at ordren var annulleret, men blev ringet op af deres kundeservice, som kunne fortælle at min ordre var på vej. Deres flow var lidt forvirrende, men... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Om Plusbog.dk Plusbog.dk er din online boghandel, som sælger bøger, spil og hobbyartikler. Som medlem får du de nyeste bøger til en ekstremt lav medlemspris for blot 89 kroner om måneden, men du kan også sagtens handle uden at oprette medlemskab. På Plusbog.dk kan du vælge mellem flere end 400.000 danske bøger, engelske bøger, e-bøger og lydbøger indenfor emner som f.eks. krimier, biografier, kogebøger og børnebøger. Som medlem får du bøgerne ekstra billigt, og sparer ofte 50-90% i forhold til den vejledende butikspris, - selv på de nyeste bøger! Og jo længere tid du er medlem, jo billigere bliver det. For eksempel får du som medlem fri fragt til pakkeshop og som Platinmedlem ekstra lave medlemspriser. Flere end 150.000 danskere har allerede oprettet et PLUSmedlemskab, og sparer mange penge på bøger, puslespil og hobbyartikler. Du kan også altid skrive til os via vores kundesupport: https://www.plusbog.dk/support

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Pas på med medlemskab ved bogkøb

Pas på med medlemskab ved bogkøb. Hjemmesiden er designet til, at du uvidende køber et medlemsskab ved bogkøb. Herefter trækker Plusbog månedlige beløb, uagtet at medlemskabet ikke er aktiveret. Jeg faldt i denne fælde og er blevet opkrævet 129kr for noget jeg ikke har bedt om. Har henvendt mig til deres support

12 avril 2026

Hej Nicolas

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Medlemskabet fremgår flere steder i købsprocessen – både ved valg af medlemspris, i kurven og ved godkendelse af betingelser. Det oprettes kun, hvis man aktivt vælger medlemsprisen.

Vi har været i dialog med dig på mail og vil meget gerne høre, hvor du oplevede, at det var uklart, så vi kan forbedre os.

Dit medlemskab er opsagt, og der vil ikke ske yderligere opkrævninger.

Maria // Plusbog

Øv hvor useriøst.

Jeg købte en bog og fik annuleret købet. Jeg annulerer ikke den enecstjerne. Det er ikke ok at der er økonomiske betingelser knyttet til en "rabat" på et køb, der ender med en regning på flere tusinde kroner. Jeg skal da ikke på uklare betingelser betale for et Mofibo abonnement og for et prøvemedlemskab af deres bogklub. Det er uærligt og useriøst. Sælg bøger, ikke skjulte abonnementer på alt muligt l... .

9 avril 2026

Hej Jan.

Vi er uenige i din beskrivelse af forløbet. Der er ikke tale om skjulte abonnementer eller uklare betingelser.

Ved køb hos os vises både en normalpris og en medlemspris, hvor medlemsprisen kræver et aktivt tilvalg. I den forbindelse oplyses det tydeligt flere steder i købsprocessen, at der oprettes et medlemskab med tilhørende vilkår, som skal godkendes, før købet kan gennemføres.

I forhold til din bemærkning om en “regning på flere tusinde kroner”, kan vi ikke genkende dette scenarie. Medlemskabet er et løbende abonnement, som til enhver tid kan opsiges uden binding, og i dit tilfælde blev det desuden stoppet uden nogen omkostninger.

Vi har imødekommet din henvendelse ved at annullere både dit køb og dit medlemskab uden omkostninger for dig.

Vi tager naturligvis dine bemærkninger med videre, men vi kan ikke genkende, at der skulle være tale om uærlige eller skjulte forhold.

Har du yderligere bemærkninger, er du meget velkommen til at besvare vores mail.

Maria // Plusbog

Pas på med medlemskab ved bogkøb

12 février 2026

Hej Susanne

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse.

Som vi også har været i dialog med dig om, fremgår medlemskab, pris og vilkår tydeligt flere steder i købsflowet, og medlemskabet vælges aktivt i forbindelse med køb til medlemspris. Det er desuden også bekræftet i ordrebekræftelsen efterfølgende.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis man ikke har været opmærksom på det i købsøjeblikket, men der er ikke tale om en skjult tilmelding.

Dit medlemskab er som oplyst opsagt, og du har fortsat adgang i den resterende periode.

Dbh. Maria | Plusbog

Leveret til tiden 👍

I denne uge modtog jeg 4 forudbestilte bøger.
Aldrig problemer med Plusbog 👏👏👍

20 mars 2026

Hej Ane.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Altid hurtig levering og god service

Altid hurtig levering og god service

18 mars 2026

Hej Anette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

At bestille varen var enkel og den…

At bestille varen var enkel og den leveredes hurtigt.
Jeg er meget tilfreds.

16 mars 2026

Hej Dave.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leverancen.

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

14 mars 2026

Hej Gitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Fint

Venlige medarbejdere

18 mars 2026

Hej Genia.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med os og vores service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er overskuelig at bestille og der…

Det er overskuelig at bestille og der er hurtigt levering

13 mars 2026

Hej Karin.

Altid tilfreds med Plusbog.dk❤️

Altid tilfreds med Plusbog.dk❤️
Hurtig levering 👍

Hej Ann Britt.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen - og os.

Altid i top

Altid i top - i mange år

Hej Lone.

Som altid så god😊

Hej Lis.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dine køb.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus