Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med bestilling af varer fra mit arbejdes personaleshop, hurtig besvarelse af henvendelser og hurtig levering. Fik et meget fint sofabord som jeg er super glad for, og er vild med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt og trygt at handle her. Og super god service omkring levering af varerne. De kom dagen efter, jeg havde bestilt. Der var taget hensyn til, at jeg havde bestilt noget, der kunne gå i stykke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Borgbigumshop.dk er en dynamisk online detailvirksomhed, der specialiserer sig i et bredt udvalg af produkter inden for boligindretning, mode og livsstil. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og bekvem shoppingoplevelse med et unikt udvalg af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at skabe et varieret sortiment, der afspejler nutidige trends samt tidløs elegance, hvilket giver vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlige stil i deres hjem og garderobe. Vores dedikerede team af indkøbere arbejder kontinuerligt på at finde og kuratere de bedste produkter fra anerkendte mærker og talentfulde designere. Hos borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og stræber efter at levere enestående service, hurtig levering og problemfri shoppingoplevelser. Vi ønsker at være destinationen, hvor kunderne kan finde alt, hvad de behøver for at skabe et smukt og funktionelt hjem og udtrykke deres personlige stil med selvtillid og lethed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Manglende levering

Fik en ordrebekræftelse, men har siden intet hørt om forsendelse eller levering. Dette er efter en uge, uagtet at varen står til at være på lager

9 juillet 2023

Hej Bjarne,
Jeg kan se du har lagt din ordre d. 10. juli og hentet din vare i pakkeshoppen d. 19. juli.
Det er selvfølgelig lang tid at vente på sin vare, og jeg beklager det har taget så lang tid.
Jeg håber du er glad for varen trods alt, også selv om vi ikke fik sendt den så hurtigt som vi plejer at gøre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik tilbud om at bestille en gratis…

Fik tilbud om at bestille en gratis Apple AirTag gennem min forsikring, som skulle leveres af Borg&Bigum. Jeg fik samtidigt mulighed for at købe varer i deres shop, hvilket jeg benyttede mig af. Nu, efter 2 mdr´s forsinket levering, har de leveret den gratis Apple AirTag, men ikke den øvrige pakke. De har dog trukket betalingen. Deres kundeservice er umulig at træffe. Anmelder dem til politiet ved fortsat manglende respons eller levering.

8 janvier 2023

Hej Mitzi,
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os. Jeg ved ikke om du har fået ordnet din ordre, ellers er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 25 44 44 17 så er jeg sikker på de kan hjælpe dig.

God oplevelse!

Jeg bestilte en vare til privatkøb i søndags og modtog den idag onsdag.
Jeg var i kontakt med kundeservice for at høre om den vare jeg ville købe, var på lager.
Det gjorde jeg fordi jeg blev noget skeptisk med alle de dårlige anmeldelser herinde.
Heldigvis har jeg kun haft en god oplevelse fra start til slut og min vare er rigtig fin og godt indpakket.
Jeg er meget tilfreds!
Tak for god kundeservice.

10 janvier 2023

firmajulegave mangler

Har stadig ikke fået min firmajulegave.
Jeg har intet hørt om hvor den bliver af.

I dag har jeg sendt en mail for at opklare om det var julen 2022 eller 2023 jeg bestilte til…

3 janvier 2023

Ingen julegaver i år

Borg & Bigum har ikke leveret en eneste af vores firmajulegaver her inden jul. De kommunikerer ikke til kunderne før man ringer og rykker - og nu har de lukket alle telefoner og svarer ikke på e-mails. Jeg kom dog igennem til en vrissen medarbejder på et direkte nummer og status er at de ikke ved hvornår de kan levere noget som helst. Det eneste der er sikkert er at det IKKE bliver inden jul.
Ordren er nu afbestilt, hvilket jeg heller ikke har fået en skriftlig bekræftelse på, selvom jeg blev lovet det.

20 décembre 2022

Hej Søren,
Ja, det er korrekt at jeres julegaver ikke kunne leveres til tiden og i derfor afbestilte dem. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af skete, men eftersom du ikke bestilte julegaver på borgbigumshop.dk mener jeg ikke denne anmeldelse er placeret korrekt.
Hvis du har bestilt dem på gaveuniverset.dk (hvilket jeg mener er tilfældet) vil jeg bede dig om at flytte din anmeldelse til den URL/Shop, eller flytte den til borgbigum.dk som er den URL vi bruger til julegaver.
Borgbigumshop.dk er en selvstændig shop der ikke har noget med julegaverne at gøre, og det er derfor ikke helt fair at lægge en anmeldelse om julegaver på den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg står uforstående overfor de dårlige anmeldelser

Jeg forstår virkelig ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi skulle købe gaver til en kollega, og tilfældigvis var én af tingene kun på lager på firmagavernu.dk. Da jeg søgte på anmeldelserne, var jeg afklaret med ikke at bestille herfra. Men da vi ikke kunne finde produktet andre steder (Kay Bojesen abe i sort), valgte jeg at ringe ind til kundeservice og mærke min mavefornemmelse. Jeg mødte en sød medarbejder som tog telefonen efter 30 sekunder, garanterede mig at jeg ville få min vare til tiden, men jeg blot skulle ringe ind mandag, så ville hun personligt tage sig af det (jeg talte med hende fredag eftermiddag). Jeg afgav ordren søndag morgen. Tirsdag morgen blev ordren leveret. Helt igennem fantastisk service og hurtig levering. Tak for det, det bliver absolut ikke sidste bestilling.

15 novembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus