Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er nemt og trygt at handle her. Og super god service omkring levering af varerne. De kom dagen efter, jeg havde bestilt. Der var taget hensyn til, at jeg havde bestilt noget, der kunne gå i stykke... Voir plus
Borgbigumshop.dk er en dynamisk online detailvirksomhed, der specialiserer sig i et bredt udvalg af produkter inden for boligindretning, mode og livsstil. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og bekvem shoppingoplevelse med et unikt udvalg af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at skabe et varieret sortiment, der afspejler nutidige trends samt tidløs elegance, hvilket giver vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlige stil i deres hjem og garderobe. Vores dedikerede team af indkøbere arbejder kontinuerligt på at finde og kuratere de bedste produkter fra anerkendte mærker og talentfulde designere. Hos borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og stræber efter at levere enestående service, hurtig levering og problemfri shoppingoplevelser. Vi ønsker at være destinationen, hvor kunderne kan finde alt, hvad de behøver for at skabe et smukt og funktionelt hjem og udtrykke deres personlige stil med selvtillid og lethed.
Vibeholms Allé 16, 1., 2605, Brøndby, Danemark
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fik muligheden for at bestille et Samsung Galaxy SmartTag gennem forsikringen og det skulle leveres af Borg & Bigum. Her snakker vi august måned. Fik så en mail ca. 14 dage senere om forlænget leveringstid. Har rykket for den på mail d. 13. september fik svar d. 9. oktober at der ville gå ca 14 dage mere, nu d. 9. november har jeg stadig ikke modtaget noget som helst, så min vare kommer sikkert ikke. Hold jer langt væk fra dem.
Manglende levering!
Fik muligheden for at bestille et Apple AirTag gennem forsikringen og det skulle leveres af Borg & Bigum. Har snakker vi august måned. Fik så en mail ca. 14 dage senere om forlænget leveringstid. Fair nok. Men i dag 11 oktober er det stadig ikke ankommet og ingen mail fra dem om forventet leveringstid. Dårlig stil synes jeg
Rigtig god oplevelse med bestilling af varer fra mit arbejdes personaleshop, hurtig besvarelse af henvendelser og hurtig levering. Fik et meget fint sofabord som jeg er super glad for, og er vild med det bæredygtige koncept. Dog er bordet ikke samme farve træ som på billedet, det er markant mørkere, hvilket kunne være rart at vide, men stadig meget fint.
2 af mine medarbejdere mangler gaver som skulle være sendt..
Borg og Bigum er umulige at komme i kontakt med PR telefon..
Desuden har de ikke svaret på mine mails i en måned nu...
Det er meget synd for mine medarbejdere og jeg kan INTET fortælle dem når firmaet ikke svarer tilbage....

Réponse de Borgbigumshop
Vi har brugt borg og bigum de sidste par til julegaver (fra personale afdelingen på mit arbejde) og lidt andre gaver i løbet af året.
Det er meget få gange der har været noget med et produkt, det er hvad der kan ske med elektronik.
De har altid været professionelle og ydet en god service.
Via mit arbejde kunne jeg vælge julegave hos Borg & Bigum ved hjælp af en online gaveshop.
I starten af november valgte jeg en stol ud af de gaver der var mulighed for at vælge, husker udvalget af forskellige gaver værende ganske udmærket og varieret.
Medio november orientere vores interne julegave ansvarlige mig om, at stolen desværre er forsinket fra leverandørens side og først kan leveres i løbet af december måned.
I løbet af december måned modtager jeg flere opdateringer vedr. levering af stolen og ultimo december modtager jeg stolen via mit arbejde.
Er i øvrigt meget tilfreds med stolen, der nu bliver brugt som kontorstol på hjemme kontoret.
Jeg kan se andre har lavet dårlige anmeldelser af Borg & Bigum - hvorfor jeg med denne anmeldelse vil sige jeg overordnet er tilfreds med forløbet omkring min firma julegave selv om det endte med, at den blev leveret efter den 24. december.
ALDRIG mere julegaver herfra
Syntes jeg som arbejdsgiver var i meget god til med bestilling af julegaver ( medio oktober ) og blev ved bestilling lovet at når man bestilte i så god til kunne man være sikker på at gaverne i katalog kunne fåes og leveres til tiden - men ak
1. Først får man mail at gaverne ikke kan leveres indpakket, som man ellers har betalt for? De sender så aben videre til deres leverandører, istedet for at købe noget indpakningspapir og komme igang.
2. Skulle modtage gave senest 15/12, således de kunne udleveres til medarbejdere ved juleafslutning den 17/12. Her får jeg dog en mail at de er forsinket og vil blive leveret SENEST den 17/12, så jeg tænker det går lige
3. Den 17/12 modtager jeg ingen gaver og det er helt umuligt at få kontakt via telefon...bliver sat på hold flere gange og efter 20 min afbrydes forbindelsen.
4. Den 19/12 modtager jeg så en glad mail, at nu er mine gaver pakket og vil blive sendt ud / leveret den 23/12......6 dage efter mine medarbejdere er gået på juleferie og skulle have haft gaven.
5.Ved levering mangler der noget i nogle af gaverne og andre gaver er i restordre og kan blive leveret i februar/marts måned, har jeg fået besked på....dette til trods for at da jeg bestilte i oktober blev det lovet det var på lager.
Så alt i alt en håbløs leverandør af julegaver :-(
Når de så trækker kortet med globale transportproblemer og andet vrøvl, kan jeg blot konstatere at vi privat bestiller alle vores julegaver on-line i december, og de kan godt leveres til tiden
Det er tydeligvis et firma som ikke kan leve op til at levere det folk bestiller. Vi har heller ikke modtaget årets julegaver og da vi ringede i går kunne medarbejderen ikke hjælpe og efterfølgende tager de ikke telefonen.
Totalt dårlig service!

Réponse de Borgbigumshop
Jeg ventede ligesom resten af min arbejdsplads på dette års julegave. Vi skulle have julegave i uge 50, og da jeg modtager min gave var det ikke det, jeg troede, at jeg havde bestilt. Jeg ringer så til kundesupport, og det viser sig, at jeg selv har valgt forkert. Her fik jeg bare super service. Mega hurtigt fik jeg byttet min gave om, så jeg nåede at få den inden jul. Kan klart anbefale Borg & bigum

Réponse de Borgbigumshop
Her ventes stadig på at julegaven fra arbejdsgiver bliver sendt på trods af, at den er bestilt til levering i uge 51 og vi har modtaget mail fra Borg og Bigum d. 21.12.21 om at pakken nu er afsendt. Tracking nummer viser bare at pakken stadig er hos Borg og Bigum og det er idag d. 28.12.21. Ingen svar på mail om hvad der lige sker med pakken heller. Kan læse her at andre har ringet for at rykke, men der er lukket pga juleferie?!?! Er ret sikker på at der er betalt for at gaverne når frem som bestilt, og specielt da langt de fleste af disse gaver sendes til søfolk, som er afhængige af at modtage i det bestilte tidsrum. Hvorfor overhovedet give arbejdsgiver mulighed for at lade deres medarbejdere vælge passende leveringsuge, når I alligevel sender når det lige passer jer!?!
Jeg takker arbejdsgiver mange gange for den flotte gestus med gaven, men tror da at der fremover bør overvejes en leverandør med langt større forsynings sikkerhed.

Réponse de Borgbigumshop
Den årlige julegave er en fin tradition, som medarbejderne i det firma jeg arbejder i sætter stor pris på. Derfor er det rigtig ærgerligt når det fejler.
I år havde firmaet valgt Borg & Bigum som leverandør og bestilling blev gennemført i starten af november. Modsat tidligere år, hvor gaven skulle afhentes i firmaet, skulle gaven dette år sendes ud til medarbejderne ved brug af en GLS Pakkeshop i nærheden af de enkeltes bopæl.
Dette virkede dog ikke i mit tilfælde. Da pakken ikke var dukket op d. 21. december skrev jeg til Borg & Bigum for en status. Jeg fik dog intet svar – andet end en ”auto-kvittering” for modtagelse af mailen.
Da jeg i dag d. 23. december ved middagstid endnu ikke havde modtaget svar ringede jeg til Borg & Bigums kundesupport, hvor jeg noget overraskende blev mødt af en telefonsvarer med besked om at jeg havde ringet udenfor åbningstiden..!! Ved en opfølgende mail til dem fremgik det af ”auto-svaret”, at firmaet var gået på juleferie.
Jeg må derfor konstatere, at den ventede julegave ikke når frem inden Jul, hvilket naturligvis ikke er acceptabelt - og som stiller mig i en ganske uheldig situation.
Jeg er ganske skuffet over Borg & Bigum i denne sag. Jeg havde naturligvis forventet, at evt. problemer med leverancen ville blive oplyst til mig (straks) således at jeg havde mulighed for a disponere til anden side. Ligeledes er det ganske kritisabelt, at Borg & Bigum ikke svarer prompte på min henvendelse samt ikke er til at kontakte telefonisk.
Borg & Bigum kan derfor ikke anbefales
Bestilte den 17. November efter jeg en gang før var nødt til at annullere en ordre fordi de ikke havde tingene på lager trods det fremgik af websitet.
Denne gang bestilte jeg et lounge sæt, 4 plaider og en royal copenhagen skål.
Loungesættet står til levering den 6. December. Den 10. December ca kontakter jeg dem da jeg ikke har hørt noget. Marianne hos dem siger at de skulle være på vej men fordi skålen er en del af deres jule system afventer de dem. Men hvis jeg ikke har hørt fra den inden 16. December skal jeg ringe igen men hun forventer jeg har fået en bekræftelse på det inden da.
Jeg ringer så igår den 21. December og rykker. Hun skal lige tjekke op og beder mig ringe igen den 22. December.
Her har hun så ikke hørt fra lageret da jeg ringer men vender tilbage 2 timer senere. De har desværre ikke flere skåle til trods for de havde adskillige på lager da jeg bestilte den 17. November. Men de 2 andre ting jeg har bestilt vil jeg få leveret til adresse den 23 eller 24
Og så bliver der trukket i land igen for hun ved pludselig ikke om der bliver leveret den 24. December.
Hun beklager mange gange at andre kunder der har bestilt via deres firmajule system har fået skålen men at jeg ikke kan få den trods jeg har bestilt den 17. December hvor de havde mange på lager.
Mage til manglende styr på ordrer og lager skal man lede længe efter.
Aldrig vil jeg anbefale dem til nogle og jeg skal aldrig have med dem at gøre igen det er under al kritik.
Kan se der ikke bliver svaret herinde på dårlig omtale hvilket må betyde at de er fløjtende ligeglade med utilfredse kunder.
UPDATE
en sød medarbejder kontaktede mig og vi fandt en løsning med personlig levering den 23. December Så gaven kunne gives i julegave.

Réponse de Borgbigumshop
Virkelig dårlig oplevelse denne gang.
Vi har igennem firma købt rigtig mange ting i denne omgang. Både var leveringen længe undervejs, og så har servicen været ekstremt dårlig.
Vi modtager pakker med sedler i hvor der står at nogle varer er i “retsorde” og nogle varer er simpelthen bare ikke med. Da vi kontakter dem om dette forsikres vi om at alle varer nok skal komme.
Flere pakker kommer men stadig med samme sedler, med endnu flere varer der mangler og nogle stadig i restordre.
Vi har kontaktet dem flere gange - og pludselig får vi beskeden om at “de varer har vi ikke mere” beklager…. Derudover har vi ringet utallige gange hvor medarbejder “lige skal undersøge sagen og ringe tilbage” blot uden at ringe tilbage! Det er meget frustrerende at stå at være afhængig af at julegaverne kommer, og der så ikke er styr på hvad der kommer og ikke kommer - og så modtage så dårlig og “ligegyldig” service…

Réponse de Borgbigumshop
Billigt plastik fra Kina.
Jeg har via firmajulegaveordning selv valgt hvad der skulle være to runde lysende solcellelamper af mærket blokhus, fra Borg og Bigum. De kom før Jul. De var runde. De skulle oplades før brug med et kabel, og man kan ikke se om der er solceller i lampen. Lysets farve var forskelligt i de to og ikke “varm hvid” den ene svagt grønlig den anden lilla i tonen. Begge lamper flimrer når de er tændt, og fremstår som meget billigt plastik fra kina. Ifølge deres købsbetingelser kan man ikke refundere varer, så nu har jeg to grimme lamper der ikke lyser med samme farve og som flimrer. Lige på genbrugspladsen med dem. Spild af energi og materialer at lave det så dårligt. Benyt ikke denne virksomhed til dine julegaver, de har flotte billeder, men de faktiske produkter er under lavmål.

Réponse de Borgbigumshop
Har bestilt julegave igennem det firma jeg arbejder i hos Borg & Bigum, ordren/gaven har de annulleret og jeg kan ikke få noget respons fra dem på hvorfor de har gjort dette. Selvom jeg har sendt flere mails til dem også.

Réponse de Borgbigumshop
Fantastisk service! Virkelig venlig kvinde jeg fik i telefonen, der gik den ekstra mil for at jeg kunne få min pakke dagen efter. Både venlig og lynhurtig behandling, kan klart anbefales.

Fantastisk hurtig levering.
Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser jeg så meget beskyttelsesfyld i en kasse.
Tak for den gode oplevelse.

Fantastisk kundeservice medarbejder
Jeg havde faktisk en indledningsvis dårlig oplevelse med jeres firma. Og var fast besluttet på aldrig at handle hos jer igen.
Men én medarbejder - tror faktisk hun sidder i receptionen - fik vendt min dårlige oplevelse til en positiv. Jeg vil ikke nævne navne af hensyn til GDPR og what not - men hvis vi bare kalder hende "J" så håber jeg, at hendes chef læser dette og giver rosen videre.
Kort fortalt havde jeg stort besvær med at komme i kontakt med jer i forbindelse med et julegaveindkøb, som slutteligt aldrig nåede frem i tide. Jeg behøver ikke gå i videre detaljer. Jeg var blot ekstremt frustreret over måden jeg blev behandlet på i forløbet. Jeg får at vide, at mine sure mails er blevet slettet, og at jeg bare skal være tålmodig til engang i januar. Jeg er egentlig talt ned her - jeg har accepteret situationen, som den er, og er ok med, at mine mails er slettet.
Jeg får så en mail en sen december aften lige op til jul, hvori "J" skriver til mig, at hun har læst min frustrerede mail, og at hun er virkelig ked af at høre, om den behandling jeg har fået. Hun sætter straks mine penge tilbage og siger, at hun til enhver tid er behjælpelig, hvis jeg skulle få lyst til at handle hos jer igen. Det er den første person i jeres firma, der rent faktisk møder mig, der hvor jeg er. Hun tager min situation alvorligt og reagerer prompte. Hendes håndtering af situationen gør, at jeg efter jul tager kontakt til hende igen, for at høre om jeg kan forsøge at bestille den samme vare på ny - altså er den på lager. Hun svarer mig hurtigt, at varen er på lager og jeg trygt kan handle igen. Det gør jeg, og hun skriver at jeg lige skal tage kontakt til hende, når jeg har bestilt, så hun kan følge min bestilling. Varen dukker op få dage senere - alt klappede bare perfekt.
Derudover gav "J" mig også en ekstra bonus i forbindelse med mit køb.
Den ekstra bonus er ikke årsagen til at jeg skriver denne anmeldelse. Det er ene og alene hendes håndtering af situationen. Så kæmpe ros til "J" for hendes evne til at forstå kunden og kommunikere på en måde, så jeg føler mig mødt og taget hånd om. Havde det ikke været for "J" ville jeg nok aldrig have handlet hos jer igen. Det har jeg nu gjort og jeg føler mig fuldt ud tryg ved også at handle hos jer fremover. Situationen viser bare, at uanset hvor meget der kan gå galt - så skal der faktisk kun én person til at vende det hele til noget positivt. 1000 tak til dig "J" - you make it all worth while.

Réponse de Borgbigumshop
Vi er flere på mit arbejde som modtog en defekt radio i firmajulegave. To af os skrev lige før jul... min kollega fik besked d. 25/12 , hvor de beklagede ventetiden og mailen var sendt videre til leverandøren. Jeg har talt med kundeservice 2 gange. Vældige flinke mennesker, men desværre ikke meget action bag. Talte med en dame onsdag morgen kl 8... vi skulle sende mailen til kundesupport, da gaveteam havde fået rigtig mange mail og hun ville så hjælpe med det samme. Sendte mailen lige efter telefonsamtalen og hørte INGENTING. Vi aner ikke om den er modtaget (har forsøgt fra 2 mail) ... måske er de igang, men man aner ikke om det er modtaget.
Gad vide, hvor længe der går inden man har en radio som virker .....???
Har bestilt julegave 21.nov.2020,og den er ikke kommet endnu?
Sidste år var der også problemer, da sendte i en forkert
Så det er ikke god reklame, øv
En savoir plus sur les différents types d'avis.