Selve kørslen med bussen har jeg personligt ikke problemer med. Men deres hjemmeside og kundeservice er en helt anden sag. Jeg havde købt billet med en forkert retning (København til Rønne i s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bornholmerbussen plejede at være rigtig fin at køre med, men ikke længere. Der er lang ventetid og forvirring hver gang man tager med fra Ystad. Bus kommer, slipper passagerer af men den kører ikke fø... Voir plus
For lidt plads Jeg har stædigt holdt fast i Bornholmerbussen i mange år, og vil helst fortsætte med det, men efter selskabet fik nye busser opgiver jeg snart fordi benpladsen er blevet for tran... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Ualmindelig dårlig hjemmeside + kundeservice
Selve kørslen med bussen har jeg personligt ikke problemer med.
Men deres hjemmeside og kundeservice er en helt anden sag.
Jeg havde købt billet med en forkert retning (København til Rønne i stedet for Rønne til Bornholm). Dette er selvfølgelig min fejl. Jeg forsøger så på hjemmesiden at ændre det, men jeg bliver bare sendt rundt i ring. Jeg kontakter kundeservicen og får så at vide, at man altså ikke kan ændre billetten på den måde, og at det er vigtigt, man er meget opmærksom, når man køber billet. Jeg kan ændre min billet til samme retning, men maks 3 måneder ud i fremtiden (hvor jeg skal skrive den præcise afgang med dato og tidspunkt...) og så købe en ny billet. "Smart" måde at få solgt flere billetter
Hey someone out there
Hey someone out there! Make this oldman a primitive web page where a ticket can be changed. We are in 21st century.
DÅRLIG / INGEN kundeservice
Har sjældent oplevet så dårlig service som denne tur hjem fra øen. Bornholmerbussen.dk gav ingen information om at min afgang var aflyst. Den fik jeg direkte fra færgen. Men ingen besked om bus. Ingen mulighed for at få kontakt til bussen, så en halv time før planlagt afgang vidste jeg ikke om jeg kunne komme med. Ingen info på hjemmesiden. Jeg bookede derfor selv billet til den nye afgang som blev sat ind, via kombardo Expressen og alt spillede der. Info og god service . Da jeg kommer ombord på færgen bliver bornholmerbussen.dk opdateret med en besked om at afgangen er aflyst og der blev sat en ind 30 min senere som man kan komme med . På vej til øen var der også problemer , men der fik vi en mail .. det gør man ikke i weekenden åbenbart. Her virkede deres hjemmeside heller ikke så man kunne ikke ændre sin billet via de links de sagde man kunne. Måtte ringe til telefonlinjer som var næsten umulige at kommen igennem på. Det lykkedes dog der. Ingen kontakt til firmaet i weekenden så nu har jeg betalt dobbelt op for at komme hjem.
Jeg er med på at bornholmerbussen. Dk ikke er herre over vejret og færgerne men de er selv herre over deres utrolig dårlige kundeservice . Håber vitterlig de gør en undtagelse og refunderer min billet. Har sendt en mail til deres booking ved at besvare den bekræftelse jeg fik på min booking forleden .. for der er heller ikke en mail at finde nogen steder .
Det er ikke et firma som befinder sig i 2023 rent informations og service mæssigt . Jeg kan bekræfte at der var mange i samme situation som mig i dag . Dårlig stil !!! I øvrigt også en møg sur chauffør vi kørte med i fredags som skældte min søn ud fordi han have en 7eleven pose i hånden… han var ved at pakke den væk på vej ind i bussen .. da vi godt ved maniske må spise og drikke i bussen.
Dårlig service hele vejen igennem
Dårlig kundeservice
Jeg kan ikke anbefale at rejse med Bornholmerbussen efter at have oplevet den værste og mindst hjælpsomme kundeservice i mit liv.
Jeg købte en retur kombi bus/færge billet gennem Bornholmerbussen.
Efter at have ændret i billetten opstod der problemer og af uforklarlige årsager var min hjemrejse billet ikke længere at finde inde på hjemmesiden under "min billet". Pengene er dog trukket fra min konto. Jeg endte med at måtte flyve hjem, da alt var booket.
Jeg kom endelig igennem til kundeservice efter rigtig mange mislykkedes forsøg over flere dage.
Min hensigt var at gøre selskabet opmærksom på problemet og gerne få mine penge tilbage for hjemrejsen. Jeg blev helt unødigt mødt af den mest ubehøvlede og konfliktoptrappende ældre mand.
Det var helt tydeligt at han ikke ønskede at hjælpe eller løse problemet.
Han ville have min bank til at kontakte ham for at bekræfte pengene var hævet fra min konto. Han var uforskammet nok til at beskylde mig for at lyve og jeg kunne ikke få lov at sende ham en mail med kontoudtog.
Iøvrigt blev jeg henvist til at kontakte et svensk firma, som ikke var til at få fat på heller..
Jeg har mødt flere som har oplevet lignende problemer.
Rejser med et andet selskab næste gang.
Alt for lidt benplads!
Jeg er 192 cm høj og jeg kan IKKE sidde i disse pladsoptimerede busser. 1 time + ender med at være decideret smertefuldt. Hvis du har samme højde som mig, så hold dig væk! Tak for turene gennem mange år - og farvel
For lidt plads
For lidt plads
Jeg har stædigt holdt fast i Bornholmerbussen i mange år, og vil helst fortsætte med det, men efter selskabet fik nye busser opgiver jeg snart fordi benpladsen er blevet for trang. Jeg skal vride benene ind og sidder kilet fast mod sædet foran, hvor der oven i købet er monteret et hårdt plasticskjold på bagsiden. Der er særdeles ubehageligt.
Jeg håber at Bornhomerbussen vil gøre noget ved problemet. Smid nogle sæderækker ud, så det biver til at bruge jeres busser igen.
PS: De 3 stjerne til Bornholmerbussen er for at være en nødvendig konkurrence til Kombardoexpressen og før det DSB. Havde anmeldelsen kun været af komforten i bussen havde der ikke været nogen stjerner med det antal sæder der er proppet ind i busserne i dag.
Ingen plads
Nye busser. Dejligt. Bortsetfra at de har puttet alt for mange sæder ind i bussen. Der er ingen benplads og ens ansigt sidder klistret på nakken af passagen der sidder foran. Det er besværligt at ændre billet og der er sure chauffører.
Som bornholmer vælger jeg fremover Kombardo
Sidste gang jeg bruger…
Sidste gang jeg bruger Bornholmerbussen. Ville ændre en billet men det gik ikke igennem selvom jeg fulgte retningslinjerne. På min mobileoversigt fremgår det at der er trukket 3 x 35 kr pga ændringen. Ringer to gange på to forskellige dage men stod i kø meget længe uden telefonen nogensinde blev taget. Måtte så bestille en helt ny billet i stedet. Ringer så til dem efter endt rejse og det lykkes mig at komme igennem til en medarbejder. Han siger, at det må være mig der ikke har kunnet finde ud af at gøre tingene rigtigt. Dette på trods af at jeg jævnligt gør den slags uden problemer. Han siger, jeg skal kontakte min bank, for MP viser nogle gange noget forkert. Ingen ansvarstagen for at der er noget i systemet, der ikke fungerer ordentligt. Ingen refundering af nogen art. Det må blive Kombardo eller flyet næste gang!
Maten til upassende
Maten til racisme, skal man lede længe efter. Kører direkte fordi mig, i mens de laver abe lyde. Man skulle tro at man levede i 1860’erne. Håber han får en fyring
Hvis du er højere end 1.60 så overvej…
Hvis du er højere end 1.60 så overvej en anden løsning. Det lader til der er gået sport i hvor mange sæder man kan stoppe ind i en bus.
Oplevede et par meget sure…
Oplevede et par meget sure buschaufføre, ved afgangen kl 18:35 fra hovedbanegården i dag, åbenlyst irriteret over at folk satte deres bagage ind, direkte efter at de foregående passagerer havde forladt bussen. Der blev både skældt ud og smækket demonstrativt med lågerne.
Jeg forstår ikke denne vrede og irritation? For hvor skal vi passagerer vide fra, at de gerne vil have at vi venter ti minutter med at sætte bagagen ind? Det står absolut ingen steder, hverken på hjemmesiden, eller ved bussen.
Er ikke videre rart at stå midt i den dårlige stemning der opstår.
- Sandra
Virkelig flink buschauffør.
Alt for lidt benplads …
En rigtig dejlig ny bus ,men alt alt for lidt benplads ,ikke så rart.
Det er som om der er presset nogle ekstra sæder ind ifht den gamle bus. Af den grund vælger jeg konkurrenten næste gang
Værste discount bus ever....man kan…
Værste discount bus ever....man kan højst være 1.50 h is du vil have plads til benene...intet toilet...intet drikkelse og du må ikke hvae noget drikkelse med selv...ingen WiFi osv osv
Tag kombardo bussen der er det hele...og de har faktisk chaufføre der kan smile.
Overholder ikke egne retningslinjer
ang. rejse d. 5/2 kl. 1435:
bussen kørte til tiden, men chaufføren overholdt ikke egne retningslinjer. ville medbringe en kaffe hvorefter jeg får at vide, "at den kommer ikke med." Han kigger i øvrigt ikke på mig mens han taler. Jeg oplyser om, at det fremgår hverken af retningslinjerne, som jeg læste på forhånd, eller nogle skilte i bussen. Jeg får at vide, at det fremgår af retningslinjerne på hjemmesiden, og jeg indvilliger i at smide min kaffe til 55kr ud, selvom jeg lige har købt den.
I bussen læser på hjemmesiden og i retningslinjerne, og jeg havde ret i første omgang: Intet på hjemmesiden eller retningslinjerne tilsiger, at man ikke må have en kop kaffe e.l. med. Man må også gerne spise. Flere af de andre passagerer både spiste og drak medbragte forplejninger, og det sagde chaufføren ikke noget til.
i Ystad, efter de andre passagerer havde forladt bussen, oplyste jeg chaufføren om, at hans påstand var forkert. Han blev sur, ophidset og mente at det bestemte han og "sådan var det jo også i andre busser i København". Jeg formoder, at han henviser til Movia, men der fremgår det både af skilte og retningslinjer, at man ikke må ex spise i bussen. Jeg forsøgte at være lydhør og venlig, men chaufføren var urimelig, ophidset og ikke til at tale med. Han kvitterede med, "at han gad overhovedet ikke tale med mig". jeg ønskede ham en god dag på trods, inden jeg gik ombord på færgen.
Det er uacceptabelt, at chaufføren ikke følger eller kender til selskabets retningslinjer, og hans opførsel er ligeledes urimelig. Han bør tale pænt, uanset hvad han mener. Derudover skal Bornholmerbussen, lige som alle andre danske selskaber, overholde en aftale og egne retningslinjer.
Uforskammet
Hver gang man er nødt til at ringe derind så bliver man svinet til af Bent, han er legendarisk gnaven og ubehøvlet, det er den værste kundeservice nogensinde!
Elendig komisk telefonisk kundeservice
Så elendig telefonisk kundeservice at det er komisk. Jeg har rejst med Bornholmerbussen mange hundrede gange igennem mange år. Altid søde chauffører. Men Bent fra kundeservice er legendarisk uhøflig. Som andre beskriver, vil du få at vide, at du er dum, at andre godt kan finde ud af det, at du selvfølgelig ikke skal bruge linket til ændring af billet i mailen - for det virker jo ikke - så det er jo ikke sådan man skal gøre. Da perlerækken af uhøflige subtile fornærmelser får mig til at grine, og jeg nævner at han måske burde overveje et kursus i kommunikation, knækker filmen og han truer med at smide røret på og bedyrer, at det HAR han skam være, mange gange🤣🤣 OMG kundeservicemedarbejderen fra hell🤣 Alle burde opleve dette, det er lige så underholdende som Fawlty Towers. Jeg vil varmt anbefale alle, at bestille en billet og forsøge at ændre den via ændringslinket, og ringe til Bent!!
Bussen der aldrig kom
Jeg kan IKKE anbefale dette selskab. Jeg skulle påstige bussen i Kastrup men den kom aldrig selvom kundeservice påstod, at den havde været forbi stoppet. De havde dog ikke noget bevis på dette (GPS fx.) og de ville ikke dække meromkostninger for mig.
Vælg dette selskab hvis du vil have et eventyr hvor tiden eller aftaler ikke er vigtigt for dig
Rædselsfuld service af…
Rædselsfuld service af buschauffør.oplyser ikke at han ikke stopper i Kastrup lufthavn og vil ikke stoppe selv om mange i bussen skal af.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.