jacuzzi  Avis

2,0

Begin juli besturing besteld jacuzzi, foutieve ontvangen. Terug gestuurd ze beloofden nieuwe op te sturen. Intussen wel betaald. We wachten al 2 maanden achter oplossing. Reageren niet op mails. Telef... Voir plus

Ik bestelde een Balboa ozone, maar kreeg een Vian. Bleek zelfde capaciteit, maar jammer dat ik dat niet vooraf van jullie heb gehoord. Vervolgens heeft onderdeel europese kleurcodering van drad... Voir plus

Op 4 augustus een bestelling gedaan maar nog niks ontvangen. Tot op heden ook geen enkele reactie op de mail want telefonisch zijn ze niet te bereiken. Failliet, ziek, geen zin??? Waardeloos!!!!! Up... Voir plus

Bestel hier meestal spullen voor de jacuzzi en ben uiterst tevreden. Laatste bestelling uiteraard weer niet afgeleverd door DHL maar Bosma heeft het prima opgelost. Opnieuw bezorgd door een ander bed... Voir plus

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Product komt overeen met omschrijving…

Product komt overeen met omschrijving en voldoet aan verwachtingen. Aan de communicatie kant is ruimte voor verbetering door tussentijdse statusupdates te geven zodat klant weet hoe het ervoor staat met de bestelling.

24 juillet 2023

Lang wachten

Na zeer lange tijd wisselstuk ontvangen

28 juillet 2023
Logo de jacuzzi

Réponse de jacuzzi

Hallo,
wij vinden het spijtig dat u ons een slecht beoordeling heeft gegeven. Als het goed is heeft u inmiddels uw bestelling ontvangen.

Producten na meerdere malen mailen niet…

Producten na meerdere malen mailen niet ontvangen. Niet meer van deze tijd dat je pas na 8 dgn je bestelling hoort te krijgen, echter las ik dat pas nadat ik besteld had. Nu eindelijk na meer dan 2 weken en meerdere keren bellen eindelijk mijn spullen gehad.

16 juillet 2023

Bestelde product niet geleverd

Ik heb op 21 juni (2023) een ph meter online besteld en betaald. Kreeg vervolgens ook direct een bevestigingsmailtje. 23 juni een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik het bestelde product kan ontvangen. Kreeg een mail terug waarin werd aangegeven dat het max. 8 werkdagen kan duren!!! Het is inmiddels 7 juni en ik heb de bestelling nog steeds niet binnen... Erg slechte service wat mij betreft.

7 juillet 2023

Snelle levering

Snelle levering, echter 2 maal het product terwijl 2 maal was besteld. Bij aangeven via de ma op l werd dit gelijk hersteld en werd nagestuurd. Vriendelijke benadering via de mail. Ik werd gehoord.
Fijn bedrijf

7 juin 2023

Goede service

Initieel kwam de bestelling via DHL niet door, toen men dit hoorde werd direct actie ondernomen en de bestelling opnieuw gestuurd. Goede service!

11 juin 2023