L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Bestilte 2 Kentucky hønet (Hay Bag). Indenfor ½ døgn efter de, efter anvisningen, var opsat i hestenes bokse sad begge heste fast i nettet. Hønettene ser smarte ud, men er ikke sikkerhedsmæssigt fo... Voir plus
Tøvede ikke mht. garanti Havde et insektdækken som desværre gik i stykker i en syning. BOT-Shop oprettede fragtlabel så jeg kunne returnere produktet hvorefter de vurderede at det ikke kunne lave... Voir plus
Bot-Shop har en helt fantastisk og hurtig service. Bestilte et insekt dækken fredag, og skrev om de kunne sende det hurtigt, da min hest’s insektdækken var revet i stykker af en anden hest. Bot-shop a... Voir plus
Bot-shop er Nordens største forhandler af Horseware og Danmarks absolut største forhandler af Back on Track. Vi er specialister på de 2 brands. Vi har udover det et bredt sortiment af udstyr til hest og hund. Bot-shop har 1600 m2 lager fyldt med dækkener og rideudstyr. Vi sender 95 % af vores ordrer med 1 dags leveringstid og er kendt for vores viden og gode kundeservice. Vi ønsker at være din foretrukne butik på nettet.
Ankervej 1, port F, 4800, Nykøbing F, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Denne anmeldelse er for en 5-stjernet kundeservice! Det er virkelig god stil! 👏🏻💪🏻
Kan kun anbefalede Bot shop - hurtig sevice og svare altid hurtig 🙏🏻

Réponse : Bot Shop
En helt igennem suveræn service. Havde bestilt et dækken mm. lørdag, og søndag kommer så nogle super gode tilbud op på Facebook. De bestilles søndag aften og jeg skriver, jeg gerne vil ændre den ordre fra lørdag.. Det modtages SÅ pænt.
Mandag morgen ringer jeg og samtidig er der lidt dialog online.. der er travlt men alt bliver klaret med et smil.. og det bedste af alt .. den nye - og samlede - ordre sendes mandag eftermiddag og modtages allerede tirsdag eftermiddag. Virkelig imponerende service af alle involverede..Tak (også fra den firbenede der nu kan holde varmen)

Réponse : Bot Shop
Jeg har handlet flere gange på bot-shop, og har indtil videre altid været godt tilfreds

Réponse : Bot Shop
Gode priser, hurtig levering og exceptionel god service. Top anbefaling.

Réponse : Bot Shop
Bestilte et dækken om formiddagen den ene dag, og kunne så hente den allerede næste dag om formiddagen, det er god service
Der findes ikke udvidet returnering ifbm jul. Det vil sige at gaver som gives i julegave ikke kan returneres, men blot ombyttes, selvom modellen ikke passer. Virkelig dårlig kundeservice ifbm julegave indkøb.

Réponse : Bot Shop
Jeg følger Bot-Shop på Facebook, og var så utrolig heldig at vinde en af deres jule giweaways 🎁
Jeg vandt de lækreste ride vanter 😍 De er så dejlig varme, virkelig en fantastisk kvalitet, og så er det vildt lækkert at selve vanter (ved fingrene) kan åbnes op, så fingrene er fri 👌
Selvom det var en præmie, som jeg havde vundet, så gik leveringen vildt hurtigt. Dagen efter at jeg skrev med en fra Bot-Shop, så var min pakke klar til afhentning i pakkeshop 🤩
De har så meget lækkert hos Bot-Shop 😍 Så jeg glæder mig til at vende tilbage efter jul 😄🥰
Så helt sikkert 5 stjerner herfra Sydfyn ⭐⭐⭐⭐⭐
Hønettene ser smarte ud, men er ikke sikkerhedsmæssigt forsvarlige.
Har haft en god dialog med Bot-Shop heromkring og fundet en løsning.