Noté 5 sur 5 étoiles

Wysłałem paczkę z do rodziny do Niemiec na święta. Wszystko dotarło szybciej niż się spodziewałem i było taniej niż gdzie indziej. I ubezpieczenie gratis. Niby tylko do 5 stówek ale na ciuchy i trochę... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Witam ostatnie dostarczenie paczki trwało dosyć długo chciałam spytać czy jak we wtorek zostanie nadana z Polski do Niemiec czy zostanie dostarczona do piątku?

Noté 5 sur 5 étoiles

Fast parcel shipping from Sweden to Poland. A got a good price too. More cheaper than PostNords international parcel service. Recommend!

À propos de l'entreprise

1. Service de courrier et de livraison
  2. Coursier
  3. Service de livraison
  4. Service logistique
  5. Entreprise de livraison
  6. Service d'envoi

Écrit par l'entreprise

Tanie przesyłki zagraniczne dla firm oraz osób prywatnych. Wysyłaj paczki i koperty za granicę bez umowy. Zamów kuriera przez Internet do domu lub nadaj paczkę wygodnie w punkcie GLS SzybkaPaczka/ParcelShop. Napisz do nas i poznaj najlepszą ofertę dla e-commerce! Boxfox.pl to serwis kurierski, za pośrednictwem którego łatwo i szybko zamówisz kuriera do Niemiec, Włoch, Austrii lub innego kraju UE.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Odpowiadacie ludziom ,że przypadki…

Odpowiadacie ludziom ,że przypadki losowe opóźniają dostarczanie paczek na terenie Niemiec. Ok.Ale ciągle? Nieustannie?Paczka z Niemiec do Polski nadana w Postbank szła 2-3 dni.Ta sama paczka ,z rzeczą naprawioną w polskim serwisie idzie już 9 dni i nadal nie ma.Wysłana przez Dpd oczywiście.Granicę minęła w dzień, dwa i przetrzymywana jest na terenie Niemiec.Chcę zapytać ile można przetrzymywać ,ważną dla kogoś ,paczkę ?Czy to lenistwo, czy brak pracowników.Ot,niemiecka ociężałość,wszystko powoli.Ale samochody produkujecie szybkie,tylko po co ? Chyba na export.Pozdrawiam.

9 octobre 2024

Dzień dobry,

Panie Marku, dziękujemy za opinię. Uprzejmie prosimy o wiadomość na naszego maila: kontakt@boxfox.pl w tytule prosimy o nr przesyłki lub nr zamówienia. Zweryfikujemy opisaną sytuację. Z góry dziękujemy.

Noté 4 sur 5 étoiles

Witam ostatnie dostarczenie paczki…

4 décembre 2023

Réponse : Boxfox.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię. Szanowna Pani, czasem różne sytuacje losowe mają wpływ na czas dostawy do odbiorcy. Jeśli paczka z Polski do Niemiec zostanie nadana we wtorek, powinna zostać doręczona w piątek. Pozdrawiamy Boxfox.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna oferta dla firm na paczki do…

Świetna oferta dla firm na paczki do Danii i Szwecji. Dobra obsługa klienta w razie trudności.

14 septembre 2023

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy za korzystanie z naszych usług, opinię! Pozdrawiamy

polecam!!

Zdecydowanie polecam! terminowa dostawa paczki do Niemiec.

28 février 2023

Réponse : Boxfox.pl

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług kurierskich! Zapraszamy ponownie, pozdrawiamy!

Ten przewoźnik to jakaś Tragedia

Ten przewoźnik to jakaś Tragedia , zamówiłam kuriera z GLS i nie było rzekomo paczki do odbioru a czekałam cały dzień w domu zeby oddać paczkę, infolinia to jakiś żart bo odbierają w godzinach 10-14 ‚nic nie można załatwić a kurierzy jeżdżą od 8-17, i nawet nie podjęli drugiego odbioru paczki i nie poinformowali ze kurier nie przyjedzie na następny dzień po tym wszystkim anulowali mi zamówienie i maja zwrócić pieniądze ale odciągają od tego 19,60 za próbę rzekomego doręczenia , nie polecam

19 décembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Szanowna Pani, środki zostały zwrócone w dniu 21-12-2022 r. Zazwyczaj przewoźnicy podejmują tylko jedną próbę odbioru paczki. W Pani przypadku wprowadzono błędny adres nadania - tą samą informację przekazaliśmy drogą mailową. Użytkownik po wprowadzeniu zlecenia otrzymuje podsumowanie zamówienia. Jeśli adres był błędny, należało nas o tym poinformować w celu przeadresowania.

Pozdrawiamy
Boxfox.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna oferta dla firm na paczki do…

Świetna oferta dla firm na paczki do Niemiec, wysyłam regularnie, polecam, zawsze terminowo!

15 décembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy za opinie! Cieszymy się, że nasza oferta dla przesyłek do Niemiec spełniła Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Boxfox.pl!

Firma godna zaufania

Firma godna zaufania! Bezpieczna płatność i obsługa klienta na najwyższym poziomie! Bezproblemowa wysyłka paczek!Polecam!

12 décembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie do wysyłki z nami przesyłek zagranicznych!

Szybko i sprawnie.

Szybko i sprawnie.
Dobry kontakt.
Odpowiedź na zadane pytanie szybka i konkretna.

22 novembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy za miłe słowa! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprawna i terminowa wysyłka paczek do…

Sprawna i terminowa wysyłka paczek do Niemiec, dobra oferta dla firm. Polecam!

13 octobre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy! Cieszymy się, że nasza oferta dla firm - przesyłki do Niemiec, spełnia Pani oczekiwania.

Pozdrawiamy!

Nie polecam firmy

Nie polecam firmy. Czas oczekiwania na podjazd kuriera to 3 dni, cztery paczki czekają na podjazd. Nikt nie odbiera telefonu, nie odpowiada na @. To już kolejny raz gdy zawodzą. Nigdy już nie skorzystam z usług tej firmy !!!

16 novembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Szanowna Pani, serwis kurierski Boxfox.pl zajmuje się wyceną i przekazywaniem zleceń do danych przewoźników. Odbiorem, transportem i doręczeniem paczek zajmuje się wybrana firma kurierska. Mimo opóźnienia w odbiorze czterech przesyłek, z czego jedna paczka była opóźniona dwa dni, kolejne trzy dni (czas opóźnienia był krótszy niż w Pani opinii), zrobiliśmy wszystko aby pomóc Pani. Kontaktowaliśmy się z firmą kurierską oraz Panią (zarówno telefonicznie oraz mailowo). Zleciliśmy w dniu dzisiejszym pełny zwrot kosztów wpłaconych dla zamówienia, z którego Pani zrezygnowała – zapewne poniedziałek/wtorek będą na Pani rachunku bankowym.
Przypominamy, że wybrany przez Panią przewoźnik może wydłużyć czas dostawy w usłudze zagranicznej do 3 dni roboczych. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem firmy kurierskiej.
Życzymy wszystkiego dobrego!

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, terminowa dostawa paczki do Niemiec.

18 octobre 2022

Dziękujemy, zapraszamy ponownie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, terminowa dostawa przesyłki do Stockholmu.

9 septembre 2022

Réponse : Boxfox.pl

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.

Sverige bud

Jag beställde en budtjänst från Sverige till Polen. Kuriren kom med etiketten. Jag är glad. Jag rekomenderar detta företag!

4 septembre 2022

Tack för din åsikt!

Noté 5 sur 5 étoiles

The parcel was delivered to Ireland…

The parcel was delivered to Ireland quickly and at low cost. Excellent customer service. Easy communication exchanged with the delivery man before the collection date.
I would definitely recommend this service.

29 août 2022

Réponse : Boxfox.pl

Thank you for your review.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus