BPM-online Avis

4,9

BPM aangifte aangevraagd. Zondag avond een aanvraag gedaan. Na het betalen bleef het scherm even hangen op mijn bank site en dacht wat nu. Na een paar minuten zag ik op de site de werkwijz... Voir plus

Bpm-online Daan van Dam in een woord super.Na de goedkeuring door de RDW van onze Peugeot Boxer tot camper moesten we nog de rest BPM berekenen en indienen bij de belastingdienst. Nou dit kan op zo... Voir plus

Ik weet zelf wel iets over belastingen en heb een berekening gemaakt op basis van de in de van toepassing zijnde periode meest gunstige afschrijvingstabel. Dit was heel wat werk. Vervolgens toch ma... Voir plus

Heel prettige ervaring, heel duidelijke uitleg ook hoe het werkt en heel simpel uit te voeren. Kortom ik heb een gerust hart wat betreft mijn aangifte bpm en dat tegen een heel vriendelijk klein... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Kies. Klik. Klaar

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Lekker vlot en goed afgehandeld en de…

Lekker vlot en goed afgehandeld en de bedragen klopten helemaal. Was eigenlijk binnen een dag geregeld. Had in eerste instantie even een kleine bedenking omdat er eerst betaald moest worden maar dat bleek dus geen enkel probleem. Helemaal top dus.

2 avril 2019

Aanrader

Dit was voor mij de 1e keer dat ik te maken kreeg met een BPM aangifte.
Ik wou het formulier eerst zelf invullen maar dat valt als leek echt niet mee.
Toen gegoogeld naar hulp en kwam ik uit bij deze site.
Mijn gegevens doorgemaild en een foto van het RDW formulier, en op dezelfde dag had ik alles binnen op me email om op te sturen naar de belastingdienst.

Een aanrader, en zeker voor mensen die hier nooit mee te maken hebben gehad.

27 mars 2019

Ottima Azienda

Ottima Azienda. Comunicazioni tempestive, tempi di consegna rapidi (nel mio caso 2gg), merce in perfetto stato, corriere UPS, e prezzo concorrenziale. Di sicuro un Fornitore da tenere in attenta considerazione. Conssigliatissimo

21 mars 2019

Uitstekende service

Uitstekende service, hulp en uitleg. Super snelle reactie (ook op een zaterdag). Heb al veel auto's geïmporteerd maar nog geen enkele keer is het zo makkelijk verlopen.

2 mars 2019

Hello

Hello

This is excellent.Fast service good advices.Perfect.Thank you a lot.I apreciate it

22 janvier 2019

Top bedrijf

Nadat ik eindelijk mijn auto had moest ik bpm invullen. surfen op het internet kwam ik eerst bpm24 tegen, helaas ben ik door dit bedrijf opgelicht. ben toen gaan surfen en kwam uit bij bpm-online. eerst met Daan een chat sessie begonnen en het was een goed gevoel. Ben toen in zee gegaan met bpm-online. Ik kan niet anders zeggen dat het een top bedrijf is en dat ik heel erg goed en snel ben geholpen.

Als er mensen zijn die bpm willen invullen dat is bpm-online een aanrader een dikke 10.

14 janvier 2019

Super service gekregen

Super service gekregen.
Ik heb iets langer moeten wachten op mijn berekening van mijn bpm om het feit dat ik een auto had die van het buitenland kwam.
Maar is allemaal goed gekomen.
En goeie rustig antwoorden op al mijn paniek vragen die soms maar bleven komen.

22 novembre 2018

Dinu Simon

Very good communication. Provided all the information I needed. Problem solved quickly wich made me very happy. Good and useful service. Thanks.

14 novembre 2018

Dank je

Snel, goedkoop en een hele goede service

24 octobre 2018