Rigtig god oplevelse i går aften hos Baum. Service i top klasse, god mad og dejlige glas vin. Beliggenheden er rolig, lige ud til åen, stemningen behagelig og meget opmærksomme og søde tjener. Skal op... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min mand og jeg har i aften spist på Brasserie Baum. Det var på alle måder en fornøjelse - et udsøgt måltid bestående af to meget velsmagende retter med drikkevarer afstemt derefter, stemningen perfek... Voir plus
Vi tog deres 10 retters menu - fantastisk mad, og meget hjælpsom tjener, der guidede os til passende vin Alle de unge tjenere der betjente os, var imødekommende og med masser af humor. Da vi ønskede... Voir plus
Fuldstændig magisk stemning og utrolig lækker mad og vine som man sjældent finder tilsvarende i Danmark. Det er tydeligt at mærke hvor meget passion der er lagt i denne restaurant. Hvis du ikke har... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Stemning bedre end maden
Stemning, betjening, vin og brød langt bedre end maden.
Vi fik henholdsvis kalveribeye og svampe-risotto . Kalvekødet var Ok. Svamperiotto mindede om grov risengrød. Det lå meget tungt.
Til dessert citronfromage til 85 kr, der ikke smagte af citron.
Men vi havde en hyggelig aften .
Tusind tak for en dejlig oplevelse
Tusind tak for en dejlig oplevelse, med vores besøg på Baum. Maden, vinen, betjeningen og omgivelser var helt i top, helt klart et sted vi vil anbefale til alle! Vi kommer tilbage igen
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse, maden var god tjenerens husker at smile selvom de løber stærkt. Flotte omgivelser
Fantastisk som altid
Nu har jeg været her for 3. gang, og alle gange har været lige fantastiske. Om det gælder personale, vin eller mad, sidder det hele lige i skabet. Hvis du er i et selskab på bare 3-6 personer eller et stort selskab på +20 er dette stedet at komme. Omgivelserne er super hyggelige og der er en hjemlig stemning grundet det skønne personale. Tak for nogle gode oplevelser.
Mangler fornyelse
Mangler fornyelse. Kedelig tapas-anretning som de kalder "luksus"...
Hjertelig velkomst
Hjertelig velkomst
Super betjening ,passioneret og oplyst vært, dejlig mad og vine.
Glæder mig til endnu et besøg
Meget skuffende oplevelse
Mandag d. 28.11.2022 spiste jeg frokost her med mine to døtre på Brasseriet Baum i Køge, og hverken mad, betjening eller rumtemperatur levede op til vores forventninger.
Første ret var ostefondue som bestod af lunken, smeltet ost i en dyb tallerken. Da jeg klagede over at det ikke var fondue som man plejer at få det i en gryde med spritflamme under, var svaret at det var Fransk Ostefondue. Det skulle brasseriet måske skrive på menukortet.
Da jeg klagede over at den ikke engang var varm, var svaret bare: “Det skal jeg fortælle kokken”. Ingen undskyldning eller tilbud om prisreduktion.
Den efterfølgende jordskoksuppe var nogenlunde varm, men smagte næsten ikke af noget. Min ene datter fik Tunsalatsandwich som bestod af 4 gange så meget brød som tunsalat. Brødet var generelt ellers OK, men betjeningen elendig. Tjenerinderne kunne gå rundt i lokalet uden at opdage min oprakte hånd, og de måtte tilkaldes for at gøre opmærksom på at vi var færdige med første ret!!!!
Ikke et sted vi nogensinde vil besøge igen.
Fantastisk
Havde en fantastisk aften lørdag d. 8.9.22. Til gourmet aften. Fik 7 retters menu med vine. Alt var så perfekt at jeg meget gerne kommer igen.
MvH Marianne Hansen
Super hyggelige omgivelser
Super hyggelige omgivelser, tjenere der elsker deres job og focus på vin ….
Er du glad for vin så fremsig dine ønsker, tanker eller bare hvad du er til og tjenerne finder det du ikke vidste du var til 👍🏻
Vi fik tapas og det havde intet med…
Vi fik tapas og det havde intet med tapas at gøre. Brødet var tørt og pølserne og osten minder til forveksling om noget der kan købes i Netto. Vinen var god, men hyldeblomstsaften var vist også fra Netto.
Det bedste spisested i køge
Det bedste spisested i køge. Fantastisk mad og skøn atmosfære det minder mig om Sydfrankrig. Vinkortet er overdådigt. En oplevelse der skal prøves.
Meget lækker selvforkælelse på Baums
Meget lækker selvforkælelse på Baums, virkelig de lækreste tapas plus hyggelig og kompetent betjening 🙌🏻
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi ankom til Brasseriet Baum, hvor vi har bestilt bord, vi har aldrig besøgt stedet da vi ikke bor i Køge, men har fået anbefalet stedet gennem venner. Sikke en dejlig aften, personalet var topprofessionel, havde god kendskab til vin og vores mad blev flot præsenteret af en sød ung tjener. Spændende at alt deres vin kan købes på glas. Helt sikkert et sted vi vil besøge mange gange i fremtiden.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, tjener der ved hvad de snakker om, og yder god service tiltrods for at der var sindssygt travlt. Kommer helt sikkert igen
Efter lang tid med sygdom (siden jul)
Efter lang tid med sygdom (siden jul), er det endelig tid til at min mand og jeg kan komme ud og hygge.
Vi valgte at bestille bord på Brasserie Baum. Det er dog sidste gang. Når jeg læser kommentarerne til både servering og kvaliteten af vin og mad, så kan jeg kun være enig, specielt hvad angår maden og vinen.
Der er dog en ung tjener, som burde lærer, hvordan man taler til kunder og ikke bruge ordet “flabet”, når man beskriver en kunde. Skuffende og ubehageligt.
I havde glemt os ift. vores hovedret og det kan man nok overleve, men når det begynder at blive ubehageligt at sidde på den måde i ret lang tid, uden at man henvender sig til os, så valgte vi at drage videre ud i byen og finde et andet sted, hvor vi kunne hygge videre. Det forklarede vi selvfølgelig til den unge tjener.
Beklager, Brasserie Baum, I mærker nok ikke, at et par vælger jer fra i fremtiden, men vi har en stor omkreds af venner og bekendte, og vi kan desværre ikke anbefale jer.
Det bedste sted jeg længe har været
Det bedste sted jeg længe har været. Lækker mad og fantastisk service.
Super mad og engageret personale.
Super mad og engageret personale.
Man føler sig meget velkommen.
Glæder mig til at komme tilbage.
Dejligt oplevelse som altid
Dejligt oplevelse som altid, med virkligt god service, som er virkelig venlige og altid smilende. Deres vin udvalg er stort og virkelig godt og jeg går aldrig derfra uden og have smagt en masse dejlig vin, der passer lige til mig! Derudover er deres tapas også en sikker vinder. Helt sikkert et besøg hver!
L’expérience Trustpilot