Lisez les avis des autres
Dit is mijn eerste spijkermat. Na allerlei positieve recensies gelezen te hebben, was ik heel benieuwd naar mijn eigen ervaring en ik moet zeggen: ik ben net zo jubelend. De combinatie van de fysieke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel blij met mijn spijkermat en -kussen! Producten zijn snel verstuurd en ik ben fan vanaf het eerste moment dat ik erop ben gaan liggen. In het begin een beetje vreemd, maar uiteindelijk heerlijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spijkermat is snel na bestelling verzonden en goed verpakt aangekomen. We ontvingen een mail met gebruiksaanwijzing, de mogelijkheid tot verlenging garantie en kregen toegang tot een meditatieapp. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BrellaVio is een webshop gespecialiseerd in Spijkermatten, Spijkerkussens, Meditatiekussens en diverse andere artikelen voor jouw ontspanning. Onze producten zijn gemaakt van uitsluitend duurzame materialen met oog voor het welzijn van de wereld. Een geheel nieuwe ontspanning begint hier!
Coordonnées de contact
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Balen!
Zo'n 5 jaar geleden heb ik een fantastische spijkermat gekocht. Nu was de nekrol aan vervanging toe. Ik heb nu de eco variant gekocht. Binnen gekomen zijnde leken de spikes veel Harder, groter en pijnlijk. Na contact te hebben gehad gaf de klantenservice aan dat de spikes niet verandert waren maar dat het ligt aan de vulling van de mat. Dus heb ik opnieuw, net als 5 jaar geleden de basic set besteld en de eco terug gestuurd. Bij binnenkomst zag ik gelijk dat de spikes wel degelijk verandert zijn. De rondjes zijn veel groter, de punten langer en scherper! Dus ook deze gaat waarschijnlijk retour. Ik baal ervan. 2x retour kosten betalen én geen nieuwe spijkermat..
Massage apparaat werkt slecht
Massage apparaat, werkt niet naar behoren. Kan natuurlijk gebeuren. Maar ze willen het apparaat niet terugnemen binnen de wettelijke garantie termijn. Omdat ik geen filmje kan sturen. Tegenwoordig is uitleg niet meer voldoende om een klant op zijn woord te vertrouwen. Onder het mom, dan kan de reparatie afdeling zien wat er fout gaat. En dan? Dan mag ik het zelf repareren? Bespaar het antwoord want die hebben jullie al gegeven.

Echt ontspannen
ik gebruik de spijkermat bijna dagelijks. Helpt mij echt ontspannen na een stressvolle dag. veel minder spanning in mijn lichaam en ik slaap er ook echt beter door.

Réponse de BrellaVio
Erg fijn en mooi product
Erg fijn en mooi product, duidelijke omschrijving en uitleg plus de nodige ondersteuning wanneer je dit wenst. Erg snel geleverd!

Spijkermat werkt zeer ontspannend
Spijkermat werkt zeer ontspannend. Enorm blij mee. Snelle verzending en alles is goed verzorgd.

Réponse de BrellaVio
Mooie spijkermat, helaas duurde de levering langer dan verwacht
Afgelopen week hadden we een bestelling geplaatst en betaald. Helaas duurde de levering langer (9 dgn) dan gebruikelijk maar inmiddels ligt de mooie spijkermat onder de kerstboom.
In de tussentijd, tussen het moment van bestelling en de levering, hebben we zowel telefonisch als per mail contact gezocht.
Telefonisch contact is lastig maar mogelijk, maar de klantenservice mag echt wel wat adequater en sensitiever reageren. Uiteindelijk hebben we wel een nette mail ontvangen maar toen was bij ons al een bepaalde indruk ontstaan.
Nu gaan we genieten van de mat.
Een beetje vreemd dat deze vragen in…
Een beetje vreemd dat deze vragen in het Engels wordt gesteld. Terwijl het een Nederlands bedrijf is. Jullie gaan ervan uit dat iedereen Engels kan.
Wat het matje betreft. In het begin was het pijnlijk, later best aangenaam. Helaas zijn de spierpijnen niet verminderd. Ik ben zelfs een paar dagen er niet op gaan liggen omdat ik het gevoel had dat mijn lichaam over reageerde. Extreem moe en veel pijn. Het kan ook aan iets anders liggen. Jammer, want ik had er veel op gehoopt dat ik van mijn spier en gewricht klachten zou afgeraken.

Fijne spijkermat
Duidelijke beschrijving wat de spijkermat doet en hoe deze is gemaakt.
En bovenal een e-book met diverse meditaties.

Goede aankoop
Snelle bezorging, mat ziet er degelijk uit. Ontspant en prikkelt de bloedsomloop

Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, Ware wie versprochen, sehr hochwertige Anmutung, werde ich im Freundeskreis empfehlen.

De levering was snel
De levering was snel, geen problemen. De spijkermat is top. Ben er eigenlijk gelijk op gaan liggen en voelde dat mijn lichaam aan het werk werd gezet. Minder pijn (reuma artrose en spieren). De rest van het gezin reageert wisselend, de een gaat zo liggen, de ander vindt t niks, want je voelt het natuurlijk wel. Ik ben zeer tevreden over bedrijf en product.

Réponse de BrellaVio
Fijn product, helpt ontspannen.
De spijkermat lijkt van degelijke kwaliteit en heeft een mooie kleur. Ik lig er met gemak 30 min op en ervaar op het eind inderdaad een diepe ontspanning. Ik val er zelfs bijna op in slaap. Het helpt helaas niet om daarna ook daadwerkelijk in te kunnen slapen - de piekermotor gaat weer gewoon aan - echter denk ik wel dat de mat van toegevoegde waarde is bij mijn herstel van stressklachten.

Wat een goede aankoop
Wat een goede aankoop. Ik vind het heerlijk op de spijkermat. Ik had het nog nooit eerder beleefd, maar het ontspant mij( en mijn partner, die er inmiddels ook blij mee is) enorm.

Super content. Ik heb er ondertussen 2 aangekocht
Ik heb er ondertussen 2 aangekocht. 1 voor mij en 1 voor mijn vriend

Elke ochtend DE MAT
Elke ochtend, vóór m'n ontbijt, 20 minuten DE MAT! Wonderlijk, maar ook logisch hoe mijn rugspieren erop reageren. Maar dat niet alleen, Het is een heerlijk meditatieve start van mijn dag. Even door de eerste minuten heen en dan volledige ontspanning !!

Réponse de BrellaVio
Ik ben erg tevreden over het product en…
Ik ben erg tevreden over het product en de verzending. Er zat ook veel interessante informatie bij de spijkermat en 30 dagen gratis van een meditatie app. Deze gebruik ik al maar is een mooie bijkomstigheid.

Réponse de BrellaVio
Voor extra focus en minder pijn
Ik vind de spijkermat fijn en gebruiken we hier elke dag. Ik in de ochtend voor betere concentratie.
Het hoge kussen vind ik minder. Is veel te hoog en zou meer mogen aansluiten bij de spijkermat als je er op ligt. Het is jammer dat er schuim in het kussen zit i.p.v. zaden want dan zou je het kussen kunnen aanpassen. Heb dus spijt dat ik het kussen heb gekocht.
Dus de spijkermat is top en het hoge kussen zou ik niet adviseren.

Blij met het spijkerbed!
Ik heb het spijkerbed nu een aantal weken. Vanaf dag 1 ben ik enthousiast! Het spijkerbed ontspant, helpt tegen spierspanning (met de daarbij behorende pijnlijke spieren). Ook heb ik het gevoel beter en dieper te slapen. Ik ben heel erg tevreden!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.