Brilleværk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale at købe briller hos Anne i Brilleværk! Indehaver Anne tog sig god tid til at finde præcist den brille, som passede mig bedst, og som jeg følte mig mest komfortabel med.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Opticien

Écrit par l'entreprise

Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Really pleased with my experience at…

Really pleased with my experience at BRILLEVÆRK. Anne was friendly, professional and genuinely took the time to make sure I found the right frames. I felt very well looked after, and I’m really happy with my new glasses. Great service and a lovely selection.

16 septembre 2026

Jeg anbefaler Brilleværk

Jeg anbefaler Brilleværk. Professionel og behagelig oplevelse hos Anne i Brilleværk. Jeg kom ind fra gaden fanget ind af butikkens spændende univers med nye og anderledes stel end dem man ellers altid ser. Jeg kunne sagtens finde mere end en brille, men er meget tilfreds med mit valg fint vejledt af Anne.

12 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en god oplevelse at besøge…

Helt igennem en god oplevelse at besøge og handle i den hyggelige lille butik på Nørrebro. Fantastisk service og man føler sig i gode hænder når der skal vælges glas og stel. Min varmeste anbefaling 👍

24 juin 2026

Réponse de Brilleværk

Hej Jan, Tusind tak for din anmeldelse - og også for at vende til bage til butikken efter mere :-)
Kunder, der anbefaler mig til andre, og kunder, der kommer tilbage er nu engang den bedste slags :-)

Jeg glæder mig til at levere en vildt flot solbrille til dig!!

Varmeste anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at købe briller hos Anne i Brilleværk!

Anne var ærlig i sin rådgivning og kom med gode input undervejs, hvilket gjorde det nemt og trygt at træffe det rigtige valg.
Jeg oplevede en meget personlig og professionel service, hvor der var focus på mine behov - frem for blot at sælge et produkt.
Det er tydeligt, at Anne brænder for sit fag og for at sikre, at kunderne går derfra med den helt rigtige løsning.

En rigtig god oplevelse fra start til slut.

13 mars 2026

Kære Lea,
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det er netop så vigtigt at føle sig tryg i processen, både hvad angår synsprøve og styrken/glastypen, men i den grad også når det kommer til at finde det rigtige stel - der ligger jo så meget identitet i den rigtige brille! Så jeg er meget glad for, at du tog turen til Kbh og lod mig hjælpe dig med det :-)

Nærværende service

Nærværende service, ærlighed omkring synets tilstand og vedkommende råd omkring valg af briller og glas. Man føler sig helt unik og som om Anne bekymre sig om hver og en af sine kunder.

22 mai 2026

Åhr, Sanne...
Jeg bliver faktisk ret rørt, når jeg får sådan en besked. Tusind tak for den tillid, du viste mig ved at komme herind med din historie. (Og for altid at minde mig om at spise 😉)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er simpelthen den bedste service og…

Det er simpelthen den bedste service og de fedeste briller eller stel.
Hele familie. Har briller derfra og alle er tilfredse. Der er tid til at finde det som passer dig og din stil.

1 juin 2026

Kære Signe,
tusind tak for din anmeldelse - og for mig er det jo bare skønt, at en hel familie kommer i butikken, og så er det ovenikøbet altid megahyggeligt, når I kommer :-)

Kh Anne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte Anne da vi skulle have…

Vi valgte Anne da vi skulle have synsundersøgelse af vores teenager dreng. Anne er utrolig tålmodig og evner at skabe en god relation til enhver. Både vi som forældre og vores søn har haft en super forløb og vi fandt de helt rigtige briller! Vil meget gerne anbefale både Anne og “Brilleværk”.

22 mai 2026

Kære Gunvor,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det har været en sand fornøjelse at have besøg af jer og jeres søn.

Tilfreds

Min kollega anbefalede Brilleværk, da jeg skulle lave skærm- og læsebriller. Jeg er meget glad for at jeg har taget imod anbefalingen😊 Anne var meget grundig med synstest, lyttede til mit behov og mine erfaringer med flere styrker briller. Nu har jeg fået mine briller og er meget tilfreds med dem. Det fungerer som jeg ønsker👍

11 avril 2026

Kære Bao,
Hvor er jeg glad for, at du kom forbi min butik, og at vi kunne sende dig afsted igen med så fine briller :-)

Tusind tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

can finally see without headaches 🙏🫶

My previous glasses, which I had made in Berlin, were giving me a lot of headaches for many years. Anne figured out the issue super quickly (it turns out they were made with an entirely wrong focal point!!).So I now have two pairs of glasses I am incredibly happy with and can see without my head splitting in half. Getting an eye exam with Anne was wonderful - she is very thorough and I felt like I was in good hands the entire time. Also, the turn around time for the lenses themselves was really quick too. I think I got them in under a week!

23 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Brilleværk er bare bedre.

Anne er meget nærværende. Hun er interesseret i, at de briller hun sælger, er de helt rigtige. De skal både se godt ud og passe perfekt til personen. Dertil er hun super grundig, og slipper dig ikke, før du er HELT tilfreds.

7 mars 2026

Hej Anton,
Tak for din anmeldelse :-)
Det er nemlig helt rigtigt, at brillerne skal passe til personen - og det gælder både stylewise og på pasformen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kunne ikke drømme om at købe…

Jeg kunne ikke drømme om at købe briller andre steder. Grundig undersøgelse, briller, der passer perfekt, megafede designs. Eneste problem er begrænsningens kunst, når man er hos Brilleværk. Mine største anbefalinger!

27 février 2026

Tusind tusind tak for din anmeldelse, Ditte ❤️
Det er en kæmpe fornøjelse at få besøg af dig, og jeg elsker, at du udfordrer både mig og dig selv ved at prøve nye former og farver, når du er her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anne er en fantastisk optiker

Anne er en fantastisk optiker! Hun har hjulpet mig med multifokale linser. Super sød og hjælpsom.

18 février 2026

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Dejligt, at du endte med en linse, der fungerede for dig :-)

Bedste optiker i Kbh.

Virkelig behagelig og meget kompetent optiker med et meget fint udvalg af stel. Jeg kommer helt sikkert igen.

26 février 2026

Hej Rasmus,
Tusind tak for din anmeldelse og for at lade mig lave briller til dig. Jeg er stadig helt vildt stolt over hvor fint det blev med de polerede glas-kanter på nogen halv-høje (hel-høje?) styrker. Så mega-mange tak for tilliden!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Anne er simpelthen så dygtig!

Anne er simpelthen så dygtig!

Jeg blev taget rigtig godt imod og elsker mine nye briller 😊

13 mars 2026

Åhr Zainab,
Hvor bliver jeg glad af at læse det :-)
Det var også sådan en "bingo-der-var-den!"-følelse, da den brille kom på næsen af dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service og de smukkeste…

Fantastisk god service og de smukkeste briller. Jeg er simpelthen så glad for mine nye briller 🤩❤️

29 janvier 2026

Kære Mette,
Tak for din anmeldelse :-)
Og hvor er jeg glad for, at du fandt tid til at komme forbi min butik - de blå briller var jo som skabt til at sidde på din næse!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling til både synsprøve og køb af briller.

Havde en rigtig god oplevelse med min synsprøve. Anne var meget grundig og god til at forklare og tog sig tid. Efterfølgende hjalp hun mig med at vælge briller og også her følte jeg mig tryk og i gode hænder. Følte hun var ærlig omkring hvad der passede til mig. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale Anne og Brilleværk til andre.

9 février 2026

Kære Katrine,
Tusind tak for din anmeldelse - den varmer virkelig :-)

Rigtig god brillebutik

Fik anbefalet Anne, af en bekendt.
Fik rigtig god vejledning og ingen pres. SÅ mange lækre stel at det var svært at vælge. Men er nu lykkelig med nye briller OG solbriller med overgang. De er så fede. Tak og de største anbefalinger,
Jannie

19 février 2026

Kære Jannie,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er jo SÅ dejligt, når folk kommer fordi en anden har anbefalet det, og jeg er glad for, at du (trods lidt frem-og-tilbage 😉) fandt nogle briller, du blev glad for.

Det ligger mig meget på sinde, at folk netop ikke skal føle noget pres, når de besøger mig, så det var virkelig skønt at få netop dén feedback fra dig.

De bedste hilsner,

Virkelig god betjening!

Virkelig god betjening, og rar stemning.

Jeg var kommet afsted til KBH uden linser nok, og Brilleværk var meget behjælpelige med at finde nogle, der matchede så godt som muligt. Kan kun anbefale.

21 février 2026

Hej Alex,
Heldigt at vi kunne hjælpe :-)
Jeg håber, I havde nogle gode dage herovre.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus