Really pleased with my experience at BRILLEVÆRK. Anne was friendly, professional and genuinely took the time to make sure I found the right frames. I felt very well looked after, and I’m really happy... Voir plus
Jeg anbefaler Brilleværk. Professionel og behagelig oplevelse hos Anne i Brilleværk. Jeg kom ind fra gaden fanget ind af butikkens spændende univers med nye og anderledes stel end dem man ellers altid... Voir plus
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale at købe briller hos Anne i Brilleværk! Indehaver Anne tog sig god tid til at finde præcist den brille, som passede mig bedst, og som jeg følte mig mest komfortabel med.... Voir plus
Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.
Elmegade 3, st.tv., 2200, København N, Danemark
- 31525120
- Info@brillevaerk.dk
- brillevaerk.dk
Super kompetent personale
Super kompetent personale, der er tålmodige og hjælper med at finde ens personlige stil.
Jeg er virkeligt glad for mine klassiske men specielle briller.
Skal også have linser og de første tre prøvelinser virkede ikke, men Anne gav ikke op og nu er vi på vej til at finde de
helt rigtige der passer - både i styrke og komfort.

Réponse de Brilleværk