Brilliance Cleaning & Housekeeping Avis

1. Service de ménage professionnel
  2. Services de nettoyage
  3. Service de ménage

Écrit par l'entreprise

Eksklusiv rengøring efter dine høje standarder. Vi mener, at rengøring skal være i overensstemmelse med en virksomheds standarder og omdømme. Vi forstår, respekterer og værdsætter dit brands identitet, hvorfor vi kun leverer rengøringsydelser efter eksklusive standarder. Med over 20 års erfaring i luksuskrydstogtsturismebranchen og 5-stjernede hoteller tilbyder vi services og et partnerskab baseret på høj professionalisme, kundetilpasset kontrakt, unik ekspertise, gennemsigtighed, top kundeservice og glade medarbejdere. Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver indenfor erhvervsrengøring, som omfatter kontorrengøring, periodisk rengøring, elektronisk rengøring, butik og lager rengøring, linnedservice og trappevask. Som dit professionelle rengøringsfirma tilbyder vi en af markedets bedste timepriser på Sjælland på erhvervsrengøring.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

A fantastic partnership

After trying several cleaning companies over the years, we found Ana and Brian at Briliance Cleaning, and immediately knew they were the right fit for our family.

They are responsive, flexible, kind, and consistently go above and beyond. Most recently, they helped us through a complex international move, accommodating our tight move-out schedule while Ana shared invaluable advice about Denmark's unique move-out expectations. As an international herself, she understood exactly what we were navigating, and her support went far beyond cleaning.

Over the past two years, Ana has been a pleasure to work with—detail-oriented, highly communicative, and genuinely caring. As a busy family of four with a dog, we weren't always perfectly prepared for cleaning day, but she never made us feel judged. She simply figured out what would help us most and got to work.

I'll also always smile thinking about our battle against the infamous Amager calcium. We may not have won the war against the limescale, but I loved that she was willing to fight it with us. 😊

We'll miss much more than their exceptional cleaning—we'll miss Ana and Brian themselves. We couldn't recommend Briliance Cleaning more highly.

27 juin 2026

Hi Emily and Jeb,

Thank you so much for the opportunity to be part of your experience here in Denmark. It has truly been a pleasure to assist you, and we sincerely appreciate your kind words-they mean so much to us.
We will definitely miss you and hope that our paths cross again someday.
Until then, we wish you all the very best,

Ana and Brian

Nem at få fat på

Nem at få fat på. Hurtig til at give tilbud og lave aftale. Resultatet var fantastisk og tilbudsprisen holdt!
Kan kun anbefales!!!

30 mars 2026

Hej Peter
Tak for den fine anmeldelse. Det var en ordentlig opgave, du satte os på, så vi er glade for at du synes vi løste den til 5 stjerner. Vi gjorde i hvert fald vores bedste.

Du ringer bare en anden gang. Vi vil med glæde hjælpe igen.
Mvh Brian & Ana

Noté 5 sur 5 étoiles

Rengøringen på min tandklinik blev…

Rengøringen på min tandklinik blev overtaget af Brilliance rengøring for mange måneder siden og det har været fantastisk.Hver dag møder vi til en skinnende ren klinik.Det er et samarbejde der fungerer perfekt med meget sødt personale og det kan jeg kun anbefale.

24 août 2025

Super serice til Fair pris

Vi har brugt Brilliance Rengøring det sidste ½ år på vores kontor lokaler i Brøndby.
Vi er yderst tilfredse, fair pris meget sødt personale.
Vi kommer altid til fine rene lokaler mandag morgen. Så 5 stjerner herfra

19 octobre 2023

Réponse de Brilliance Cleaning & Housekeeping

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det giver altid os et smil på læben, når vi ved at vores arbejde giver smil på læben.
Kh holdet

Noté 5 sur 5 étoiles

Den absolutte bedste rengøring du kan…

Den absolutte bedste rengøring du kan få.
Fair i pris og super søde mennesker og kan kun give de bedste anbefalinger.

13 octobre 2023

Réponse de Brilliance Cleaning & Housekeeping

Tak for anmeldelsen, Peter. Vi holder også meget af at komme i jeres fine nye kontorlokaler. Der er så dejligt og i er så rare.

Bruger Brilliance jævnligt

- og er rigtig glad for dem. Det er altid dejligt at komme hjem efter arbejde når de har være forbi. Alt er pænt rent - og så dufter der jo dejligt :)
Søde rengøreingsdamer, og serviceminded og fleksibelt firma i forhold til aftaler, samt flytning og aflysninger heraf. Tak for det.

19 mars 2023

Réponse de Brilliance Cleaning & Housekeeping

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders behov og er glad for at du sætter pris på det. Og så er det jo en fornøjelse at komme i jeres fine hjem.
Mvh Ana

Noté 5 sur 5 étoiles

De laver et godt stykke arbejde og er…

De laver et godt stykke arbejde og er meget tilfreds med dem

7 mars 2023

Kære Georg.
Tak for den fine anmeldelse. Vi holder også meget af at komme i jeres fine faciliteter. Der er så hyggeligt.
Mvh Brillance Rengøring

Bedste private rengøring

Bedste private rengøring - ever!

Hurtig
Pålidelig
Super flot resultat

1 mars 2023

Hej Brian
Tak for den det ! I har så dejligt et hjem, så det er svært ikke at ville yde sit bedste hos jer. Skønt sted.
Mange hilsener fra Brilliance

Brilliance kan varmt anbefales

Brilliance kan varmt anbefales, har brugt dem i 4 år, de kommer altid til aftalt tid, og deres rengøring er altid perfekt, de overgår ens forventninger, så de bedste anbefalinger herfra.

6 mars 2023

Kære Lars.
Ja, du har jo været med fra starten og det er så skønt at komme hos dig. Vi er glade for, at du stadig føler du kan regne med os. Vi sætter en dyd i at komme til aftalt tid.
Så mange tak for anbefalingerne.
Bedste hilsener Brilliance

Noté 4 sur 5 étoiles

Samarbejde er en dyd

Deres faste personale som har været i firmaet længe er grundige og dygtige til deres arbejde.
Samarbejder gerne om at finde lige den løsning der passer dig. Meget fleksible og lydhør for ens ønsker

1 mars 2023

Kære Maria
Tak for andmeldelsen.
Samarbejde og kommunikation er så vigtigt, og vi er glade for, at det er lykkes, netop på grund af dette, at finde det rigtige niveau på jeres skole. Lad det gode samarbejde fortsætte - vi glæder os.
Mange hilsener fra Brilliance-holdet.

5 stjernet rengøring

Vi har i RIBO brugt Brilliance til håndværkerrengøring af vores nybyggede lager og kontor, opgaven er udført til 5 stjerner, vi har besluttede at lave aftale med teamet om at passe og pleje vores nye domicil i fremtiden, opgaven løses på uge basis. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde. Tak fordi i gør en forskel.

2 mars 2023

Hej Michael
Det var en sand fornøjelse at gøre jeres fine nye faciliteter klar brug. Det blev så flot. Tillykke med de nye bygninger.
Vi glæder os til et langt og godt samarbejde.
Mvh Brian//Brilliance

Kvalitetsbevist virksomhed

Brilliance Rengøring er en kvalitetsbevist virksomhed med fokus på rengøring af privat såvel som erhverv og boligforeninger.

Jeg anvender Brilliance Rengøring både privat, erhverv og i en boligforening. I 2019 skiftede jeg det tidligere rengøringsselskab ud og har ikke fortrudt.

Brilliance overholder altid vores aftaler og går ikke på kompromis med rengøring.

Jeg bruger Brilliance til rengøring og vinduespolering privat, erhvervsmæssigt og i en større boligforening.

Jeg kan kun anbefale andre at bruge Brilliance rengøring.

25 octobre 2022

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling! Din mening betyder meget for os, og vi el glade for, at du er tilfreds med vores rengøringsservice.

De bedste hilsner fra teamet Brilliance

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra Brilliance.

Jeg har ikke en finger at sætte på vores oplevelser med Brilliance, de kommer til tiden, de er fokuserede, og de leverer et super stykke arbejde, og det endda samtidig med at der kan være 3 hunde der er meget nysgerrige på støvsugning og gulvvask!

De kan klart anbefales herfra.

11 octobre 2022

Kære Thomas,

Mange tak for din påskønnelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores rengøringsservice, og vi vil altid bestræbe os på at leve op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en fantastisk uge!

Bedste hilsener fra team Brilliance

Professionel og veludført rengøring

Professionel og veludført rengøring - har brugt dem i 2-3 år. Udfører de opgaver man peger på fra gang til gang og til en lidt bedre pris end nogle af de store selskaber. Fast personale, som kender huset og rutinerne. De bedste anbefalinger herfra.

10 octobre 2022

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at du er tilfreds med rengøringen.

Bedste hilsener fra Brilliance-teamet

Meget mødestabilt rengøringsfirma

Meget mødestabilt rengøringsfirma. Man får altid en sms i forvejen, hvilket tidsrum de kommer. Fuld tilfredshed over rengøringen. Venlige og effektive medarbejdere. Fornuftige priser.

5 octobre 2022

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med rengøringen, og vi vil altid sørge for at holde de høje standarder.

Bedste hilsener fra team Brilliance

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus